duurzame reclame artikelen
Wilt je jouw klanten, partners of andere relaties op een duurzame manier benaderen? Ecologische promotionele producten zijn ideaal voor jouw duurzame reclame. Gemaakt van gerecycled materiaal of hernieuwbare grondstoffen, zijn ze erg populair bij mensen van alle leeftijden. Voeg een logo of opdruk toe om jouw ideale relatiegeschenk te creëren. Ontdek onze duurzame giveaways.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Duurzame reclame voor jouw bedrijf

Promotionele artikelen zijn een populair middel voor verkoopbevordering, PR-campagnes of speciale evenementen. De artikelen hebben een opdruk en worden gekenmerkt door een grote gebruiksvriendelijkheid. Door het vele gebruik of het bekijken van het voorwerp, houdt de ontvanger jouw bedrijf in gedachten.

Deze positieve indruk heeft een ideaal effect op de zakenrelaties en de verkoopbevordering. Je maakt klanten en zakenpartners met kleine giveaways of mooie relatiegeschenken. Reclame artikelen zijn niet alleen te vinden op evenementen en beurzen, maar worden op verschillende gebieden gebruikt en zijn een onmisbaar onderdeel van de verkoopbevordering.

In vergelijking met de gebruikelijke promotieartikelen doen duurzame relatiegeschenken niet onder. Met hetzelfde effect en dezelfde efficiëntie presenteren de duurzame promotieartikelen jouw bedrijf op een milieubewuste en innovatieve manier. De artikelen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kunnen aantrekkelijk worden bedrukt met een logo.

Duurzaamheid en biologische afbreekbaarheid van producten spelen een steeds belangrijkere rol. Door jouw bedrijf op een milieubewuste manier te presenteren, kun je niet alleen jouw klantenbestand versterken, maar ook nieuwe klanten aantrekken. Onze selectie van duurzame promotieartikelen bied jou hierbij een helpende hand. Duurzame reclame kan op deze manier worden toegepast op diverse evenementen en in verschillende sectoren.

 

Verantwoorde reclame en presentatie

In de selectie van ecologische producten vind je verschillende producten. Naast producten van hout en bamboe zijn er ook gerecyclede producten te vinden. De keuze van artikelen maakt het mogelijk het relatiegeschenk optimaal aan jouw bedrijf aan te passen. Bovendien kun je het artikel dor ons laten bedrukken.

De hoogwaardige bedrukking gebeurt met digitale of zeefdruktechniek. Al onze producten kunnen exclusief beplakt of bedrukt worden. Met de juiste bedrukking zorg je ervoor dat jouw bedrijf lang in het geheugen van de klant blijft hangen. Door het reclame artikel herhaaldelijk te bekijken of gebruiken, zal jouw logo stevig verankerd worden in het geheugen van de klant of partner.

Dit vergroot de bekendheid van jouw merk of bedrijf. Maar de ecologische promotieartikelen zorgen voor een bijkomend positief effect. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijf geassocieerd wordt met milieubewustzijn. Zo kun je nieuwe klantengroepen aanspreken.

Ontdek onze duurzame promotieartikelen gemaakt van verschillende materialen. Rust jezelf optimaal uit voor het volgende evenement met duurzame relatiegeschenken. Zo kun je zorgen voor een duurzame presentatie van jouw bedrijf op beurzen, verkiezingen of openingen.
 

Gerecyclede promotiegeschenken

Elke dag worden plastic afval en oude goederen verwerkt. Deze afvalproducten worden gerecycled en kunnen opnieuw worden gebruikt. Het gerecyclede materiaal wordt recyclaat genoemd. Het gebruik van deze materialen is geschikt voor diverse producten en tegelijk worden andere grondstoffen beschermd.

Onze balpennen zijn onder meer gemaakt van gerecyclede materialen. De pennen zijn grotendeels gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met bedrukking wordt deze gerecyclede PET-fles een aantrekkelijk ecologisch relatiegeschenk.
Ecologische promotieartikelen gemaakt van gerecycleerd materiaal
Naast het schrijfgerei zijn er nog vele andere modellen van gerecycled materiaal verkrijgbaar. Drankblikjes en paraplu's bieden nog meer mogelijkheden op het gebied van duurzame relatiegeschenken. Verminder de hoeveelheid afvalproducten en het verbruik van producten door gebruik te maken van recyclaten.
Ecologische relatiegeschenken gemaakt van hernieuwbare grondstoffen

Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen

Om eindige grondstoffen te beschermen, richten wij ons op de productie van veel producten uit hernieuwbare grondstoffen. Ruwe aardolie, bijvoorbeeld, is een eindige grondstof die steeds schaarser wordt. Hernieuwbare materialen zoals bamboe of hout vervangen het schaarse materiaal in veel producten.

Blikjes van papier, tassen van katoen en schalen van bamboe zijn niet alleen milieuvriendelijk. Artikelen die van deze materialen zijn gemaakt, zijn even bruikbaar en veerkrachtig wat hun functie betreft. Bovendien geeft het materiaal een aangenaam gevoel tijdens het gebruik.
Conventionele voorwerpen van eindig materiaal kunnen snel en doeltreffend worden vervangen. Dit is wat duurzame producten zo populair maakt. Of het nu gaat om een koffiemok, een pastazeef of een houten pen. Met deze producten zult je jouw klanten zeker tevredenstellen.

Verminderen van extra verpakking

Veel van onze promotionele producten van milieuvriendelijke materialen vermijden ook extra verpakking in de winkels. Katoenen tassen zijn praktische winkelvrienden. In plaats van een goedkope, plastic wegwerptas is de eco-tas een langdurige winkelpartner. Bedrukt met jouw logo wordt de tas een mobiele reclamedrager.

Naast tassen en fruit- en groentetassen bieden wij ook diverse koffiebekers aan. Met een herbruikbare beker vermijd je wegwerpbekers. Verpakkingen die slechts van korte duur zijn, worden op een duurzame manier vervangen.
Ecologische promotionele producten die verpakkingsmateriaal vermijden
Als gevolg daarvan is de hoeveelheid plastic afval en zwerfvuil gering. Naarmate meer en meer mensen afvalvrij proberen te leven, zijn producten in deze categorie ook erg populair.

Onze ecologische promotieartikelen worden gekenmerkt door hun grote populariteit en hun actualiteit. De artikelen worden gebruikt op verschillende momenten van het dagelijks leven. Zo zijn de relatiegeschenken altijd in beeld en vaak in gebruik bij de klant. Dit is doorslaggevend voor het succes van de promotieartikelen en giveaways.

Promoot nu duurzaam!

Ontdek verschillende ecologische reclame artikelen voor jouw duurzame reclame! Versterk de band met klanten en zakenpartners en presenteer jouw bedrijf op een duurzame en milieubewuste manier.

Wij zijn altijd beschikbaar om jou te adviseren bij de keuze van jouw relatiegeschenken. Van de keuze van het artikel over het drukken tot de verzending van de goederen, zijn wij jouw betrouwbare partner.

Naar contactpagina »
Menu sluiten
Naar boven