Bent u een ondernemer die op zoek is naar een slimme en duurzame oplossing , gezien de nieuwe wetgeving omtrent wegwerpbekers en -bakjes met plastic? Wilt u niet alleen bijdragen aan het milieu, maar ook gewoon kosten besparen? Maak dan kennis met ons, VKF Renzel, en ontdek onze hoogwaardige herbruikbare verpakkingen. Vanaf 1 juli 2023 is het tijd om de overstap te maken van wegwerp naar hergebruik. Lees verder onder de producten en ontdek hoe onze oplossing u en uw klanten ten goede kan komen.
Sluiten
Filter en sorteer
Bespaar geld met herbruikbare verpakkingen
Wist u dat het aanbieden van herbruikbare verpakkingen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee? Vanaf 1 juli 2023 bent u namelijk verplicht extra kosten in rekening te brengen voor wegwerpbekers en -bakjes van plastic. Door over te stappen op herbruikbare opties kunt u deze extra kosten vermijden. Wij bieden verschillende herbruikbare verpakkingen aan tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor u op de lange termijn aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

Milieuvriendelijkheid als onderscheidende factor
Consumenten worden steeds milieubewuster en kiezen vaker voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door herbruikbare verpakkingen aan te bieden, toont u uw betrokkenheid bij het verminderen van plastic afval en versterkt u uw positie als milieuvriendelijke onderneming. Dit kan resulteren in een grotere klantloyaliteit en het aantrekken van nieuwe klanten die de impact op het milieu willen minimaliseren.

Statiegeldsysteem voor verpakkingen
Bij VKF Renzel hebben we een innovatief statiegeldsysteem geïntroduceerd voor onze herbruikbare verpakkingen. Hierdoor kunnen ondernemers en consumenten profiteren van een eenvoudige en efficiënte manier om verpakkingen terug te brengen en opnieuw te gebruiken. Met ons systeem wordt het voor ondernemers gemakkelijker om herbruikbare verpakkingen aan te bieden, terwijl consumenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de circulaire economie.

Diverse herbruikbare verpakkingsopties
Bij VKF Renzel begrijpen we dat elke onderneming unieke behoeften heeft als het gaat om herbruikbare verpakkingen. Daarom bieden we een breed scala aan opties aan, waaronder herbruikbare boxen, bekers, bakjes en andere verpakkingen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor langdurig gebruik. U kunt vertrouwen op VKF Renzel voor duurzame verpakkingsoplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen.

Conclusie
Met de nieuwe wetgeving omtrent wegwerpbekers en -bakjes met plastic op komst, is het nu tijd om te investeren in duurzame verpakkingsoplossingen. VKF Renzel biedt ondernemers de mogelijkheid om kosten te besparen, zich te onderscheiden als milieuvriendelijk bedrijf en mee te werken aan een circulaire economie. Met onze hoogwaardige herbruikbare verpakkingen en ons innovatieve statiegeldsysteem helpen we u en uw klanten om de overstap te maken van wegwerp naar hergebruik. Bezoek onze webshop en ontdek het volledige assortiment aan herbruikbare verpakkingen die uw onderneming naar een duurzamere toekomst leiden. Samen kunnen we het verschil maken voor het milieu én voor uw onderneming.
Menu sluiten
Naar boven