VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Koziol „CLUB“ │ diepe borden

  • zwaar en duurzaam cellulosemateriaal
  • verschillende kleuren
  • robuust en vaatwasmachinebestendig
  • afmetingen: 210 x 210 x 34 mm
  • organisch materiaal, 100% recycleerbaar en vrij van verontreinigende stoffen
  • hoge kwaliteit, Koziol-kwaliteit
    Artikelbeschrijving
Hét diepe bord voor uw tuinfeesten, picknicks of glamping en alle gelegenheden die bij voorkeur buiten plaatsvinden. De buitenkant heeft een levendige facetstructuur, de binnenkant is gepolijst tot een hoge glans. De solide kwaliteit en het brede standvlak geven altijd en overal het goede gevoel weer van uitstekend en kwalitatief goed eten. Ideaal voor alle buitenactiviteiten waarbij dit stijlvolle servies niet misstaat.

Dit diepe bord is gemaakt van het nieuwe koziol-organische materiaal met natuurlijke cellulose: milieuvriendelijk, voedselveilig, 100% recyclebaar, absoluut vrij van verontreinigende stoffen en zonder formaldehyde of BPA. Het is extreem duurzaam, robuust en vaatwasmachinebestendig.
Door gebruik te maken van groene stroom en het verspreiden ervan plaatsvindt via korte transportroutes zorgt dit direct al voor een actief gereduceerde uitstoot van CO².
afmetingen: 210 x 210 x 34 mm

 4,15 €*

per stuk

Kies uw variatie:

kleur