Met ons desinfectiemiddel to go is grondige handdesinfectie op elk moment mogelijk, zelfs onderweg. Onze ontsmettingsdoekjes en ontsmettingsmiddelen zijn ook verkrijgbaar met logobedrukking. Ontdek de ontsmettingsmiddelen en ontsmettingsdoekjes met verschillende niveaus van doeltreffendheid!
Sluiten
Filter en sorteer

Handdesinfectie voor onderweg: doeltreffende reiniging en bescherming

De meeste desinfectiemiddelen voor onderweg passen in elke handtas of jaszak. Daarom bieden wij u artikelen aan die gebruikt kunnen worden als give-away of promotieartikel. Ontdek het juiste artikel voor uw behoeften. Als u op zoek bent naar een grotere hoeveelheid ontsmettingsmiddel, zijn er ook literflessen verkrijgbaar.

Met ontsmettingsmiddelen maakt u niet alleen uw handen schoon, maar ontdoet u ze specifiek van bacteriën en virussen. De producten die ethanol bevatten, werken alle als bactericide en sommige ook als virucide (beperkt). Dit betekent dat bacteriën en omhulde virussen tijdens de desinfectie inactief worden gemaakt.

Voor een optimaal effect moet de desinfectie uiteraard bewust worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de huid volledig nat is. Bovendien moet 30 seconden worden besteed aan desinfectie. Dit zorgt voor hygiënische bescherming en tegelijkertijd levert u uw bijdrage aan de algemene gezondheid. Na het aanbrengen geven de verschillende artikelen een aangenaam gevoel op de huid. Op die manier wordt ook onderweg voor handverzorging gezorgd.
 

Hoe onze ontsmettingsmiddelen te werk gaan

In ons assortiment vindt u niet alleen verschillende modellen van desinfectie to go. Wij maken een onderscheid in de mate van doeltreffendheid. De producten werken tegen verschillende kiemen, bacteriën of virussen. U moet met deze verschillende effecten rekening houden wanneer u een product kiest.

Het Robert Koch Instituut verdeelt ontsmettingsmiddelen in verschillende gebieden van effectiviteit. Gebied A is de doeltreffendheid tegen bacteriën en schimmels. Gebied B omvat virussen. Ontsmettingsmiddelen die virucide zijn, zijn werkzaam tegen alle drie de soorten kiemen.

Producten die ook werkzaam zijn tegen virussen worden onderverdeeld in viruciden en beperkt viruciden.

Bacteriëndodende desinfectiemiddelen

In de eerste plaats zijn er bacteriedodende ontsmettingsmiddelen die doeltreffend zijn tegen bacteriën. In ons dagelijks leven komen we overal verschillende soorten bacteriën tegen. Desinfectie van de handen met een bacteriedodend desinfectiemiddel kan de bacteriën op de handen inactiveren en bijdragen tot de gezondheid.

Beperkt virucidale desinfectiemiddelen

Beperkt virucidale ontsmettingsmiddelen zijn doeltreffend tegen bacteriën en ziektekiemen, alsmede tegen sommige soorten virussen. De doeltreffendheid tegen virussen is beperkt tot bepaalde virussen, zoals griepvirussen.

Virucidale desinfectiemiddelen

Met een virucide ontsmettingsmiddel zorgt u ervoor dat zowel bacteriën en ziektekiemen als virussen worden gedood. Deze agentia zijn werkzaam tegen zowel omhulde als niet-omhulde virussen.
Het effect van afzonderlijke producten wordt beschreven als beperkt virucidaal plus. Deze producten werken als beperkt virucidale ontsmettingsmiddelen tegen bacteriën, ziektekiemen en omhulde virussen. Bovendien doden zij ook het adenovirus of norovirus, alsmede rotavirussen. Om ervoor te zorgen dat de ontsmettingsmiddelen doeltreffend zijn, moet de desinfectie van handen of oppervlakken op de juiste wijze en zorgvuldig worden uitgevoerd.


Ontsmetting van de handen op elk moment mogelijk met desinfectie to go

Naast de doeltreffendheid van de verschillende middelen moet ook rekening worden gehouden met de waarschuwingen voor gevaren. De producten zijn meestal licht ontvlambaar en moeten veilig worden opgeslagen en vervoerd. Bovendien bepaalt de concentratie van het middel of het geschikt is voor handdesinfectie of oppervlaktedesinfectie.

Met desinfectie to go ligt de nadruk meestal op handdesinfectie. Hun concentratie is aangepast aan het belangrijkste gebruik. Bij handdesinfectie ligt de nadruk niet alleen op de doeltreffendheid, maar ook op het gevoel van de huid.

Het product moet een aangenaam gevoel op de huid achterlaten en mag geen blijvende schade aan de huid toebrengen. Daarom mag het niet te agressief zijn voor de huidflora. Bij oppervlaktedesinfectie daarentegen ligt de nadruk alleen op reiniging en desinfectie.

Het desbetreffende middel moet de bacteriën, ziektekiemen of virussen op het oppervlak volledig doden. Tegelijkertijd kan het een gereinigd en ontsmet oppervlak als resultaat opleveren.

Het belangrijkste bij het gebruik van desinfectie to go is echter dat ze op elk moment kunnen worden gebruikt. Wie kent het niet? De dringende noodzaak om uw handen te desinfecteren als u gaat winkelen, op reis bent of aan het winkelen bent. De kleine en praktische desinfectieverpakkingen bieden uitkomst. Ze passen in elke zak en zijn altijd beschikbaar voor desinfectie. Zij zorgen voor een positief gevoel bij de klant, die zich meteen weer lekkerder in zijn vel voelt.
 

Gebruik ontsmettingsmiddel als promotieartikel

U kunt het positieve gevoel dat gepaard gaat met handdesinfectie to go gebruiken voor uw bedrijf. Het bedrukken met uw logo op de flacon of het ontwerpen ervan in uw huisstijl zal klanten altijd aan uw bedrijf herinneren. Bovendien wordt u geassocieerd met de toegevoegde waarde van het promotieartikel. Als bedrijf kunt u dit effect optimaal benutten om de klantenbinding te versterken.

De desinfectiemiddelen zijn uiterst handig en kunnen lange tijd worden gebruikt. Daarom zijn ze niet alleen goed te bewaren, maar ook gemakkelijk uit te delen. Ze kunnen worden uitgedeeld op beurzen, tijdens giveaway acties of tijdens adviessessies. Overtuig uzelf van de mogelijkheden van desinfectiemiddelen als relatiegeschenk voor uw bedrijf.


Vloeibare desinfectiemiddelen to go

Onze vloeibare desinfectiemiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, als flacon of in een grotere fles. Deze laatste producten zijn ideaal voor het vullen van hygiënestations of ontsmettingsautomaten. Bovendien kan het desinfectiemiddel gemakkelijk worden geplaatst op de werkplek, bij de kassa of bij de ingang.

Door werkplekken of drukbezochte ruimten uit te rusten, kan desinfectie snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Met de vloeibare ontsmettingsmiddelen kan zowel oppervlakte- als handdesinfectie worden uitgevoerd. Vooral in kleinere hoeveelheden en in een praktische vorm kunt u uw klanten of medewerkers hoogwaardige ontsmettingsmiddelen aanbieden. Op die manier kunt u indirect bijdragen tot hun gezondheid. Het potentiële risico van infectie of besmetting kan zo worden beperkt.

Als spray zorgt de verstuiving voor een gelijkmatige verdeling van het desinfectiemiddel. De sproeikop maakt het oppervlak of uw handen gelijkmatig nat met het desbetreffende middel. Hierdoor is het gemakkelijk te doseren en zeer zuinig in gebruik. Sprays zijn momenteel in ons assortiment verkrijgbaar in een flacon met een praktische bevestigingslus of in een spuitbus.


Desinfectiedoekjes voor onderweg

Met praktische ontsmettingsdoekjes zorgt u voor universeel, handig en tijdbesparend gebruik. Druppelen van overtollig ontsmettingsmiddel komt niet voor bij de doekjes. Het materiaal van het doekje en de hoeveelheid vloeistof zijn optimaal op elkaar afgestemd. Neem het gebruiksklare ontsmettingsdoekje uit de verpakking en ontsmet kleine oppervlakken of uw handen.

Individueel verpakt, kunnen de doekjes snel worden opgeborgen in uw werk- of jaszak. Als verpakkingseenheid kunt u de ontsmettingsdoekjes op tafels, toonbanken of planken plaatsen. Zij zijn snel toegankelijk op de respectieve plaats van gebruik en dienen doeltreffend voor desinfectie.

Bovendien kunnen de voor- en achterzijde van de verpakking van de doekjes worden gebruikt als advertentieruimte. Binnenin zorgt een geschikte coating ervoor dat de doekjes lang vers blijven. Gelachtige producten worden ook gebruikt voor handdesinfectie. Deze zijn gemakkelijk te doseren en aangenaam om op de huid te smeren.

Desinfectiegel, spray of doekjes - alles om mee te nemen

In ons online assortiment bieden wij diverse opties voor handdesinfectie. U hebt genoeg keuze om het juiste artikel voor uw behoeften te vinden. Naast veelgebruikte ontsmettingsmiddelen zijn ook promotieartikelen met optionele opdruk verkrijgbaar.

Klassieke giveaways of promotieartikelen zijn de beperkt virucidale ontsmettingsmiddelen in een gekleurde flacon. Een lus aan de praktische siliconen hoes maakt het mogelijk het item te bevestigen aan rugzakken, tassen of sleutelhangers. In de flacon zit desinfectiemiddel dat gemakkelijk via de sluiting kan worden toegediend. De flacon kan worden voorzien van een etiket.
Desinfektionsmittel to go mit viruzider Wirkung

Desinfectiemiddel met virucidale werking

Een aangenaam alternatief voor de desinfecterende gel bieden de wegwerpdoekjes die eveneens zorgen voor een optimale handdesinfectie. De ontsmettingsdoekjes to go hebben een lange houdbaarheid in de verpakking en zijn dermatologisch getest. Dit artikel kan een opdruk op de voorkant hebben.

Bent u op zoek naar een desinfectiemiddel voor gebruik op de werkplek of voor het vullen van uw hygiënestation? In ons assortiment vindt u niet alleen kleine formaten die geschikt zijn voor handdesinfectie onderweg. Liters en jerrycans zijn ook online verkrijgbaar. Deze worden onder meer gebruikt voor het vullen van desinfectiedispensers of hygiënestations.

Verras uw klanten met een praktische desinfecterende gel om mee te nemen of bied desinfecterende doekjes aan op de werkplek. Welk artikel u ook kiest, het draagt bij aan de hygiëne en de veiligheid in uw bedrijf. Kies nu het juiste niveau van doeltreffendheid en gebruik de desinfectiemiddelen om onderweg te ontsmetten.

Indien u vragen heeft over de verschillende desinfectiemiddelen to go, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Menu sluiten
Naar boven