Om op de lange termijn gezond te blijven is het belangrijk om infecties te vermijden. Regelmatig handen wassen of desinfecteren kan het risico op verspreiding door de handen minimaliseren. Daarom bieden we verschillende desinfecterende middelen aan voor uw handen of diverse oppervlakken. Doekjes, gels of sprays zorgen voor speciale handhygiëne onderweg en in uitzonderlijke situaties.

De meeste items passen in elke handtas of jaszak. Bent u op zoek naar een grotere hoeveelheid van een ontsmettingsmiddel, dan zijn er ook literflessen verkrijgbaar. Wij bieden u ook items die kunnen worden gebruikt als giveaway of als promotieartikel, maar ook voor bedrijfsmatige doeleinden. Ontdek het juiste artikel voor uw behoeften.

Meer lezen »

Effectief reinigen en beschermen

Met een desinfectiemiddel maakt u niet alleen uw handen schoon, u doodt ook specifiek bacteriën en virussen. Deze middelen met ethanol werken allemaal als bactericide en sommige ook als virucide (beperkt). Dit betekent dat bacteriën en genestelde virussen inactief worden wanneer ze in aanraking komen met het desinfectiemiddel.

Voor een optimaal effect moet de desinfectie natuurlijk bewust worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de handhuid overal volledig bevochtigd wordt. Het desinfectiemiddel heeft een inwerkingstijd van 30 seconden nodig. Dit zorgt dan voor een hygiënische bescherming en tegelijkertijd levert u uw bijdrage aan de algemene gezondheid. Na het aanbrengen laten deze producten een aangenaam gevoel op de huid achter.

Desinfecterende gel, spray en meer

In ons online assortiment bieden wij verschillende mogelijkheden voor handdesinfectie. U heeft keuze om het juiste artikel voor uw behoeften te vinden. Naast de veelgebruikte desinfectiemiddelen zijn er ook reclamematerialen met een opdruk optioneel te verkrijgen.

De virucidaal beperkende desinfectiemiddelen in de gekleurde flacons zijn ook prima inzetbaar als giveaway of promotieartikel. Door de lus aan de siliconen flacon kan het eenvoudig worden bevestigd aan rugzakken, tassen of sleutelhangers. In de flacon zit dan een ontsmettingsmiddel dat door de speciale sluiting gemakkelijk te doseren is. De body van deze flacons kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp.
viruzides-haendedesinfektionsmittel-bumper-40.1902.3-1
Er is ook een aangenaam alternatief voor de desinfectiegel, die eenmalig kan worden gebruikt en deze zorgt ook voor een optimale handdesinfectie. De desinfectiedoekjes blijven lang houdbaar in de verpakking en zijn dermatologisch getest. Op de verpakking van dit artikel kan op de voorzijde een opdruk aangebracht worden.

Bent u op zoek naar een ontsmettingsmiddel voor gebruik in uw bedrijf of om uw hygiënestation mee te vullen? Het Hexawol-desinfectiemiddel maakt bacteriën en ingekapselde virussen inactief. Het bestaat uit 96% ethanol en wordt gebruiksklaar geleverd. Zelfs een gevoelige huid kan hiermee worden gedesinfecteerd, want het product kent geen toevoegingen van allegenen.

Maak uw klanten blij met een praktische desinfecterende gel of uw voorraad aan met onze literflessen. Voor vragen of bij aanvragen over verschillende desinfectiemiddelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven