Voordelen van een straalkachel op een rij

TÜV getest
veraangenaamt uw binnen- en buitenruimte in koudere tijden
in verschillende maatvoeringen
montage aan plafond of wand mogelijk
garandeert een aangename warmte
elektrische heaters regelbaar met afstandsbediening

Gaskachels of elektrische heaters verwarmen uw klanten, gasten en werknemers zowel binnen als ook buiten. Vooral bij koudere temperaturen zorgen ze voor een aangename warmte en verlengen ze de tijd die uw gasten buiten doorbrengen.
Sluiten
Filter toepassen

Verwarmen met warmtestralers binnen en buiten

Wanneer de temperaturen dalen, daalt ook het bezoek aan de buitenruimte. Mensen willen niet meer buiten op het terras zitten. Lang in de rij staan of buiten blijven wordt ongemakkelijk.

Er is gewoon een gebrek aan warmte en welzijn om het voor klanten aantrekkelijk te maken buiten tijd door te brengen. Dit is waar kachels in het spel komen. Ze zorgen voor behaaglijke warmte, zowel binnen als buiten, en zijn bovendien gemakkelijk en veelzijdig te installeren. Een ideaal product om meer leven in uw outdoor business te brengen.

Met een standkachel of compacte plafondverwarmer kunnen verschillende ruimtes snel en effectief worden verwarmd. Dit maakt het mogelijk het zomerseizoen te verlengen. De vrije capaciteit in de buitenruimte kan zo verder worden benut voor uw bedrijfsactiviteiten. Versla de koele temperaturen met aangename warmte in de buitenruimte.

U kunt kiezen tussen elektrische straalkachels en terras heaters op gas om uw klanten behaaglijke warmte te garanderen. Bevestig de heaters voor wand- of plafondmontage of kies voor een staande straalkachel. Kies nu het juiste model voor uw buitenruimte.

Ontdek elektrische warmtestralers met afstandsbediening

infraroodstralers geven een aangename warmte af dankzij hun kortegolf infraroodstralers. Dit kan direct worden gevoeld en specifiek worden gebruikt op de plaats van gebruik. Door de verschillende voordelen kunnen de artikelen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Geheel geruisloos of reukloos doen de apparaten betrouwbaar dienst in uw bedrijf. Binnen korte tijd profiteert u van intensieve warmte. Dankzij het compacte formaat kunnen ze ook aan het plafond, aan de muur of op tafel worden bevestigd. Om die reden zijn ze ook in de particuliere sector zeer populair voor het verwarmen van terrassen.

Bovendien kunnen ze snel worden gebruikt in slechts een paar stappen. Hierdoor kan op korte termijn worden gereageerd op het weer en het aantal bezoekers zonder "voorverwarmen". Door het hoge aantal bedrijfsuren vergen de units weinig onderhoud. Bovendien maakt een afstandsbediening bediening op afstand mogelijk.

Deze heaters zijn gemaakt van een hittebestendige behuizing en een infrarood verwarmingsbuis en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De verwarmingsbuis heeft gewoonlijk een roodachtige of oranje kleur en wordt afgeschermd door een rooster. In donkere heaters wordt het licht van de verwarmingsbuizen geabsorbeerd door panelen.

Horeca en Toerisme

Wachtrijen en werkplekken buiten

Beurzen & evenementen

Kategoriebanner_Zelte_Heizpilze_DE

Infrarood versus gas


Het passende product voor uw buitengebied

Terwijl een infraroodstraler flexibel kan worden gebruikt, is het gebruik van gasverwarmers beperkt tot buitenruimtes. De gaskachels zorgen voor de verwarming van grote oppervlakken en kunnen ze ook flexibel worden geplaatst. Door de gasfles in de kachel te plaatsen wordt mobiliteit nog meer mogelijk.

Vanwege de vereiste stroomaansluiting kunnen elektrische kachels meestal niet zo vrij worden opgesteld. Als er een stopcontact beschikbaar is, kan overal een elektrisch kacheltje worden gebruikt. Voor grote oppervlakken moet u meerdere apparaten gebruiken om een voldoende warmtetoevoer te garanderen.

In het algemeen zijn gasheaters echter helaas niet zo milieuvriendelijk en het gebruik ervan is in sommige steden zelfs verboden. Kies voor een milieuvriendelijker infraroodverwarming of een krachtige gasverwarmer. Beide types warmtestralers verwarmen betrouwbaar, veilig en doeltreffend. Vergelijk nu de verschillende modellen in ons assortiment en ontdek het geschikte toestel voor uw situatie!

U kunt het meest rendabele type berekenen op basis van de te verwarmen oppervlakte en het verwachte verbruik. Houd rekening met de elektriciteits- en gasprijzen en met de prestaties van de toestellen.


Gebruik als plafond- of vloerverwarmer

In onze online winkel vindt u kachels voor verschillende locaties en montagetypes. Afhankelijk van het model kunnen de toestellen worden gebruikt aan het plafond, aan de wand of als staander. Voor de staande eenheden maken wielen of het inklapbare frame mobiel gebruik mogelijk. Het meegeleverde bevestigingsmateriaal vergemakkelijkt de bevestiging aan muren en plafonds.

Onze modellen die op gas werken zijn verkrijgbaar als terras heaters. De gasfles die nodig is voor het gebruik is opgeborgen in de basis en altijd toegankelijk. Daarom zijn de gasstralers mobiel en kunnen ze vrij worden opgesteld.

Als stand-alone unit zijn ze snel geplaatst en kunnen ze steeds opnieuw worden afgesteld. Dit maakt het mogelijk ze precies af te stemmen op de plaats, de belasting en de eisen.
 
r7500082-02

Straalkachel met statief


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Straalkachel bevestigen aan wand


Straalkachels in de horeca, bij evenementen en meer

Het gebruik van straalkachels is niet erg beperkt en is populair in diverse industrieën. Buiten worden gas- en elektrische apparaten gebruikt. Binnenshuis kunnen alleen elektrische modellen worden gebruikt. Door het gebrek aan frisse lucht moet binnenshuis voor voldoende ventilatie worden gezorgd.

In de regel worden warmtestralers echter vooral buitenshuis gebruikt. Ze worden tussen statafels of bij de ingang van bars en restaurants geplaatst. Zij zijn aanwezig op openbare evenementen en commerciële festivals. Ze zijn ook bekend voor hun gebruik op kerstmarkten en andere openluchtevenementen.

Met de verschillende artikelen is gebruik buitenshuis mogelijk. Vooral wanneer de temperaturen koel zijn, schrikken mensen er vaak voor terug om lange tijd buiten te zijn. Maar nu is er dit restaurant met een gezellige en verwarmde buitenruimte. Het is duidelijk dat het zich onderscheidt van andere concurrenten en bij voorkeur wordt bezocht.

Dit en vele andere voorbeelden onderstrepen het centrale belang van verwarmingselementen voor zakelijk succes. Zo kunt u zich van de concurrentie onderscheiden en een vaste klantenkring opbouwen, zelfs in de winter. Ontlast uw binnenruimte door gebruik te maken van kwalitatieve en decoratieve kachels.
 

De juiste gas- of elektrische kachel voor uw bedrijf

Of het nu gaat om een gasverwarming of een elektrische verwarming, de toegevoegde waarde voor uw bedrijf is onmiskenbaar. U kunt buitenruimtes langer gebruiken, bezoekers aantrekken en het verblijf van gasten en klanten verlengen. Dit heeft niet alleen een positief effect op uw omzet, maar ook op uw imago en uw klantenbinding.

Bouw het apparaat op of maak het stevig vast op de plaats van gebruik. Sluit hem nu aan op elektriciteit of gas en u bent klaar om voor aangename warmte te zorgen. Profiteer van de aangename sfeer, die een positief effect heeft op klanten en werknemers. Ontdek warmtestralers voor de horeca, voor tenten, evenementen en meer.

Kies nu een elektrische of gas straalkachel en stel hem stijlvol op in de ruimte waar u hem gebruikt. Onze mooi ontworpen producten passen decoratief in het design en de decoratie buiten. Het resultaat is een harmonieuze, aantrekkelijke en behaaglijk warme buitenruimte. Kies nu het juiste model voor het beoogde gebruik.

Wij zullen u graag meer in detail helpen bij uw keuze. Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag professioneel advies. Neem nu contact met ons op en kom nog meer te weten over onze warmtestralers.

Menu sluiten
Naar boven