Sommige omstandigheden of dagen vereisen een snelle afzetting of afbakening van gebieden, locaties of doorgangen. Met onze mobiele en snel te plaatsen standaards of afzetpalen kunnen wachtende klanten geleid worden of zijn bepaalde zones direct af te bakenen. Hiermee kunt u dus snel reageren op bepaald klantgedrag, het aantal bezoekers of bijzondere omstandigheden.

De verschillende afzetpalen kunnen op verschillende plekken ingezet worden. U kunt er onder meer voor zorgen dat er een minimale afstand mee wordt aangegeven in winkels, maar kan ook ondersteunend werken als het gaat om het reguleren van grotere klantenstromen. Uitgerust met een gekleurde uittrekbare gordel wordt de grens onmiskenbaar aangeduid. Ontdek de eenvoudige bediening en het hoge rendement van deze afzettingsstandaards voor uw onderneming.
Sluiten
Filter en sorteer

Hoge stabiliteit gegarandeerd

Afzettingsstandaards zijn niet alleen praktisch in gebruik. De verschillende palen zijn ook eenvoudig op te bergen en ruimtebesparend. Zodra een afzetpaal nodig is, kan deze ook snel geplaatst worden. Dit mede door het lage eigen gewicht. Ondanks de hoge stabiliteit kunnen deze palen toch eenvoudig worden opgetild en verplaatst.

Doorslaggevend voor de stabiliteit van een afbakening is de voet. Naast klassieke voeten voor gebruik indoor, zijn er ook vulbare voeten. Dit heeft als voordeel dat de palen vooraf gemakkelijk te vervoeren zijn en dat ze in de gebruiksomgeving gemakkelijk gevuld kunnen worden met zand of water. Door het extra gewicht is deze afzetting bestand tegen harde wind.

Heruitneembare afzetstatieven zorgen voor extra gebruiksgemak. De individuele standaards kunnen gedeeltelijk worden opgesplitst in hun individuele onderdelen. Op deze manier kan een voet ook los van de paal worden opgeborgen. Dit bespaart weer extra opslagruimte.

De uittrekgordel blijft volledig opgerold en dus opgeborgen in de paal wanneer deze niet in gebruik is. De gordel / band / riem van deze standaards zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit verschillende opvallende riemkleuren. Afhankelijk van de paal kunnen de banden worden uitgetrokken tot een lengte van maximaal 7 meter.

De gordels worden aan een andere paal of aan een wandclip bevestigd. Doordat de afzetpalen soms meerdere uittrekbare riemen hebben, biedt dat vele mogelijkheden voor een afzetting. Deze opties zijn uit te breiden met een muurbeugel, dan wel wandclip of andere accessoires.
 

Verschillende producten voor uw toepassing

Voor de vele verschillende locaties hebben we ook verschillende soorten producten in ons assortiment. Ze onderscheiden zich door verschillende eigenschappen. Deze variëren van het gebruiksgebied, de lengte van de band tot het opbergen van het artikel wanneer deze niet in gebruik is.

Bent u op zoek naar een standaard die ook buiten kan worden geplaatst? Naast veel items voor indoor-gebruik zijn er ook weerbestendige exemplaren. Naast afzethekken zijn sommige palen ook geschikt voor gebruik bij weer en wind.

Hoe lang moet de gordel zijn? Moet hij een ​​bepaalde breedte of kleur hebben? Elk item heeft weer een andere kleurselectie in relatie tot de aangeboden gordel. Voor grotere gebieden die moeten worden afgezet, is een langere riem dan ook praktisch. Dit betekent ook dat er minder afzetpalen hoeven te worden gebruikt en mogelijk later weer moeten worden opgeruimd. Bovendien kan met één handbeweging een groter effect worden bereikt, omdat namelijk een groter gebied kan worden afgebakend.

Speelt ruimtebesparing bij opslag een rol bij de keuze van het juiste product? Palen die uit de voet genomen kunnen worden, kunnen met weinig moeite worden gedemonteerd en apart van de andere onderdelen worden opgeborgen. De volgende keer dat u de afzetting dan weer wil gebruiken, kunt u de onderdelen net zo snel weer in elkaar zetten.

Wilt u het afzetsysteem direct aan de wand bevestigen? Of wilt u een gordeluittreksysteem voor aan de muur hebben? Vooral bij doorgangen, ingangen of op gangen kan zo'n systeem voor aan de wand erg wenselijk zijn. Door de riem uit te trekken en in een geschikte wand clip te klemmen, kan de toegang in enkele seconden worden geblokkeerd.

Wij staan ​​aan uw graag ter zijde als verkooppromotiepartner bij bovenstaande of andere vragen. Wij adviseren u graag over de voordelen van deze afzetsystemen. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of live chat.
absperrstaender-stopper-point-80.0423.17-3

Toepassingsvoorbeeld van een afzetsysteem


Menu sluiten
Naar boven