Meer dan ooit staat de bescherming van de gezondheid van werknemers en klanten centraal. Het is momenteel erg belangrijk voor bedrijven om de juiste hygiënische bescherming te vinden voor verschillende toepassingen en situaties. Door de huidige situatie wordt men nu al overweldigd door zaken als een veiligheidsbril, gezichtsmasker of ontsmettingsmiddelen.

Wij hebben voor jou een duidelijk overzicht gemaakt met artikelen die geschikt zijn voor een heropening of voor een veilige bedrijfsvoering noodzakelijk zijn. Ontdek onze verschillende artikelen voor hygiënebescherming, geschikt voor jouw winkel, bedrijf, praktijk of instelling. Geef jezelf een overzicht van de opties die er zijn en maak keuzes op basis van jouw eigen hygiënische en organisatorische uitdagingen.
Sluiten
Filter en sorteer

Hoe kun je je klanten en werknemers beschermen?

De essentie in deze is het beschermen van de gezondheid van werknemers en klanten. Dit omvat de uitrusting van het kassagebied, het klantenbeheer en de scheiding of afbakening van werkplekken.

Door jouw bedrijfsvoering aan te passen, voldoe je niet alleen aan de hygiënevereisten. Met behulp van diverse artikelen wordt ook een veilige en prettige werkplek voor jouw medewerkers gecreëerd of gewaarborgd. De medewerkers van verschillende bedrijven komen dagelijks in aanraking met een veelheid aan mensen en invloeden van buitenaf. Beschermende producten kunnen het risico op infectie en daarmee het uitvallen van personeel tegengaan.

Voor klanten is een veilige werkplek in eerste instantie niet het belangrijkste. Zij zoeken betrouwbare bedrijven. Voor voorbijgangers, bezoekers of vaste klanten kan het vertrouwen worden opgebouwd met de juiste hygiëne- en veiligheidsnormen. Dit resulteert weer in een goede klantenbinding. Potentiële kopers zien dat zij en hun behoeften worden waargenomen.

 

Verschillende producten voor meer hygiëne en veiligheid

Om de klantloyaliteit te versterken en een veilige werkplek te creëren, zijn verschillende producten in verschillende categorieën geschikt. Hygiënebescherming strekt zich uit over verschillende delen van het bedrijf. In combinatie met elkaar zorgen deze hygiënische producten voor een optimale uitrusting en inrichting geschikt voor toepassing in nagenoeg elke onderneming.

Hygiëne en veiligheid beperkt zich niet alleen tot de detailhandel. Openbare en culturele instellingen, dokterspraktijken of open kantoren behoren inmiddels ook al tot onze tevreden klantenkring. Want ook hier moeten mensen gestuurd, beschermd en geïnformeerd worden. Vandaar dat onze producten onderverdeeld zijn in deze belangrijke 3 thema's: beschermen, (ge)leiden en informeren.

Het geleiden van klanten, bezoekers of patiënten in de verschillende ondernemingen is essentieel om drukte en wachtrijen te vermijden. Afzetsystemen en afbakeningsstandaards geven sturing aan mensenmassa's en geven duidelijke grenzen aan. Op deze manier kunnen hele zones of afdelingen worden afgebakend. Dat zorgt voor structuur en orde.

Zoals hierboven beschreven, speelt de bescherming van werknemers en klanten een centrale rol bij hygiënebescherming. Gezichtsmaskers, preventieschermen of ontsmettingsmiddelen verminderen het risico op overdracht van ziekten. Dit helpt de gezondheid te beschermen. Met name onder de categorie 'beschermen' is de keuze groot en hier zijn dus heel veel producten te vinden.

Optimale bescherming omvat ook uitgebreide informatie en advies. Om het vertrouwen van de klanten te versterken en een optimale implementatie van de maatregelen te bevorderen, is het informeren van medewerkers en klanten noodzakelijk. Vloerstickers, displays en posterhouders zijn geschikt voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis.

Het samenstellen van een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand concept voor meer hygiëne en veiligheid is dus gemakkelijker dan men in eerste instantie zou denken. Onze producten zijn eenvoudig in het gebruik, kennen een ongecompliceerde installatie of montage en hebben een hoge functionaliteit.
spuckschutz-alba-16814-1

beschermen

absperrstaender-eco-9342-1

geleiden

rollbanner-stick-inkl-banner-hygienehinweise-80.0126.64-1

informeren

Bescherming met de juiste uitstraling
In het online assortiment zijn verschillende producten te vinden voor effectieve hygiënische bescherming. Effectieve bescherming strekt zich vaak uit over de hele breedte van een onderneming en weerspiegelt zich daarom in de juiste weergave van informatie, de uitrusting van werknemers en de manier van inrichting. Bedrijven willen zich natuurlijk graag conform hun Corporated Identity blijven presenteren.

Ondanks bepaalde voorzorgsmaatregelen is een hoogwaardige representate van het bedrijf nog steeds mogelijk. Ten eerste wordt dit gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en een gepolijste uitstraling. Daarnaast kunnen een groot aantal producten op maat worden gemaakt. Hierbij is gebruik te maken van een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid van een opdruk. De artikelen kunnen bedrukt worden met een slogan, informatie of reclame.

Ontdek de juiste artikelen voor uw winkelinrichting, reclame-uitingen of bedrijfsuitrusting. In tijden van extra hygiënische bescherming maken mondmaskers, vloerstickers of afzetsystemen het dagelijkse werk gemakkelijker. Dit betekent dat normale activiteiten en de vaste regelmaat zonder enige beperking gewoon door kunnen gaan.
Keer weer terug naar het dagelijkse gang van zaken en pak de normale draad der dingen weer op: onze producten helpen jou daarbij. Wij ondersteunen je graag in deze turbulente fase.

Ben je op zoek naar posters en informatiebladen betreffende COVID-19?

 
Menu sluiten
Naar boven