Door gebruik van POS-beeldschermen heb je de mogelijkheid om digitale, hoogwaardige en effectieve informatie te verstrekken. Digitale reclamedisplays hebben vooral hoge attentiewaarde bij voorbijgangers. Naast het potentieel van de POS-monitor met betrekking tot het verspreiden van informatie, kan een beeldscherm ook voor reclamedoeleinden ingezet worden.

Inhoud kan snel worden overdragen en het afspelen begint doorgaans in een mum van tijd. Zo behoud men de spontaniteit en een moderne uitstraling op jouw verkooppunt. Met een effectief geplaatst beeldscherm kunnen de opties voor wat betreft informatieoverdracht en reclame optimaal worden benut.
Sluiten
Filter en sorteer

Uitermate geschikt voor gebruik op de POS

Het is belangrijk om op het verkooppunt het juiste medium te vinden om op een expressieve manier te adverteren en te informeren. Vergeleken met analoge media, zoals posterframes, zijn digitale reclamemedia bijzonder populair. De inhoud wordt beeldvullend op het scherm weergegeven, in de beste kwaliteit en met optimale helderheid. Dit zorgt voor een perfecte reclameweergave.

Maar hoe krijg je afbeeldingen, video's en presentaties op zo'n Digital Signage display? Bestanden met verschillende bestandsindelingen (extensies) kunnen via USB, HDMI, micro-USB en andere vormen van opslagmedia overdragen worden. Wanneer de inhoud op het opslagmedium is opgeslagen, behoeft deze alleen nog maar ingeplugd te worden in de betreffende ingang van het beeldscherm.

De bestanden kunnen dan direct worden afgespeeld. Deze eenvoudige en snelle overdracht van inhoud maakt de POS-schermen zo aantrekkelijk. Op deze manier kun je desgewenst jouw advertenties aanpassen aan een specifieke situatie of op bepaalde momenten relevante informatie delen.

Heb je gezien de huidige situatie geen tijd om zelf aantrekkelijke digitale content te creëren? Bij ons vind je gratis video's en posters betreffende de thema's: afstand houden, desinfectie en hygiënebescherming. Deze kun je zoals gezegd gratis downloaden.

Digitaal adverteren op een passend beeldscherm

Digitale displays kunnen overal ingezet worden om het potentieel van adverteren volledig te benutten. Beeldschermen met verschillende afmetingen kunnen op verschillende locaties in de winkel, bij de receptie, in kantoren of onderwijsinstellingen worden geplaatst. Er zijn modellen beschikbaar voor langdurige installatie op één plek, maar ook mobiele exemplaren.

Onze mobiele POS-monitoren maken snelle locatiewijzigingen mogelijk. Deze mobiele monitoren worden ook wel digitale stoepborden genoemd. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst door middel van een inklapfunctie of gewoon met behulp van zwenkwielen.
digitaler-kundenstopper-outdoor-89.0002.189-3
Lastiger om te plaatsen, maar uiterst effectief, zijn de etalage-beeldschermen. Deze POS-schermen zijn middels een ophangsysteem aan het plafond te bevestigend in jouw etalage, winkel of op kantoor.

Schakel nu over van analoog naar digitaal. Met verschillende reclameschermen voor jouw Point of Sale kun je nog meer klanten bereiken. De monitoren helpen jou om nog effectiever informatie te verstrekken over bepaalde situaties. Tegelijkertijd kan reclame nog effectiever worden weergegeven.

Kies ook voor een beeldscherm op jouw POS en profiteer ook van deze digitale vorm van verkoopbevordering. We beantwoorden graag al jouw verdere vragen of voorzien jou van een passend advies.
Menu sluiten
Naar boven