Digital signage wekt interesse en vraagt om aandacht van jouw klant. Met een promotiefilmpje van jouw dienst of product gaat het product echt 'leven' bij de klant. Je kunt in korte tijd de klant beter informeren en instructie geven over jouw dienst of product. In de webshop vind je onze digital signage producten (op maat) tegen een betaalbare prijs.
Sluiten
Filter en sorteer

Wat is digital signage?

Digital signage is een moderne vorm van communicatie. Via beeldschermen wordt informatie overgedragen aan het publiek. Op elke plaats en tijd is het mogelijk.

Digital signage wordt vaak gebruikt als synoniem voor het gebruik van multimedia op de POS (Point of Sale). Digital signage kan ook bestaan uit elektronische verkeersborden, deurborden en grootschalige projecties. De focus van digital signage ligt op netwerken centraal besturen om informatie of advertenties weer te geven, bijvoorbeeld op schermen.

Andere termen voor digital signage zijn ook wel ‘elektronische verkoopbevordering’ en ‘digitale reclame’.

Elektronische verkooppromotie omvat alle oplossingen op het gebied van verkoopbevordering met behulp van multimedia-apparaten (schermen, computers, geluidsinstallaties). Digital signage is goed te combineren met ‘gewone’ reclame. Het gebruik van bijvoorbeeld producten als verlichte letters en schijnwerpers kan ondersteund worden met beeldschermen.  Een goede combinatie is ook de koppeling van digitale displays met brochurestandaards.

Digital signage is dan ook digitale reclame in de breedste zin van het woord. De term omvat niet alleen de hier genoemde soorten POS-activiteiten, maar ook alle soorten multimedia-reclame.

De voordelen van digital signage

Digital signage biedt veel voordelen voor jou en de klant:
  • Toon aanbod van uitgebreide aanvullende productinformatie door video of beeld;
  • Verhoog de interactie met klanten in de vorm van touchscreens;
  • Snellere uitwisseling van informatie;
  • Jouw informatie is altijd actueel;
  • Hoge entertainmentwaarde.
Met behulp van digital signage displays kun je jouw klanten uitgebreide aanvullende informatie geven. Laat jouw bedrijfspresentatie of  productvideo afspelen in de ontvangstruimte of op de beurs. Want, zoals bekend, foto's zeggen meer dan 1000 woorden.

Met touchscreens kun je zelfs communiceren met jouw klanten en prospects. De gebruiker haalt informatie op die van belang is. Bijvoorbeeld door programma's te gebruiken (zoals een digitale ontwerpmodule) of een digitale productcatalogus op te vragen.

Je wijzigt de informatie die je weergeeft in enkele seconden en dit wordt over de hele linie, gelijktijdig en centraal aangestuurd. Dit kan met één druk op de knop.
digital signage

Toepassing van digital signage

Digital signage is op iedere plek in te zetten om jouw klanten of medewerkers van informatie te voorzien:

Extern

Tegenwoordig wordt digital signage gebruikt voor digitale communicatie op een hoger aandachtsniveau. Bijvoorbeeld in winkelcentra, op beurzen en evenementen, maar ook in hotels, opleidingscentra en in retail door het hele land. Wij helpen jou de boodschap over te brengen met moderne reclamedisplays, digital signage software of met digitale displays voor binnen en buiten.

Vooral digital signage-schermen in wachtruimtes zijn populair. Op deze manier overbruggen patiënten hun wachttijden op een praktische manier. In warenhuizen kun je voorbijgangers informeren over aankomende evenementen en hen vermaken met video's.
 

Intern

Digital signage voor interne communicatie kan de medewerkersbetrokkenheid verhogen. Laat bijvoorbeeld met een beeldscherm zien hoe de doelstellingen zich ontwikkelen, welke mooie klanten jouw bedrijf heeft verworven en wie er jarig is.

Of kies voor digitale deurbordjes. Zo weet elke medewerker of en wanneer een vergaderzaal beschikbaar is. Je verspreidt op een gemakkelijke manier ieder moment van de dag de juiste informatie voor jouw medewerkers.

Digital signage-reclame - eigentijds communicatiemiddel

Ben je op zoek naar digitaliseringsconcepten die de communicatie met jouw medewerkers en klanten optimaal ondersteunen en ook innovatief en toekomstgericht zijn? Wil je focus op digitale infoschermen die dialoog en interactie stimuleren en snel de aandacht van bezoekers trekken? Met een breed scala aan digital signage mediaproducten beschik je over hoogwaardige technieken waarmee je jouw doelgroep nog sneller en effectiever kunt bereiken.

De digital signage oplossingen in onze webshop helpen jou om jouw belangrijkste bedrijfsdoelen en jouw marketing effectief, innovatief en op een opvallende manier te realiseren. Verspreid jouw berichten digitaal met behulp van touchscreens, multimediaspelers, displays of POS-tablets. Een ontwikkeling die je niet mag missen en die vooral door jouw doelgroep wordt gewaardeerd.

Met digital signage breng je de boodschap perfect over


Trek de aandacht met een media player. In de meest uiteenlopende vormen, designs en met talrijke functies trekken deze digitale producten snel de aandacht op het verkooppunt. Het POS.movie Infopoint Eco 14" is een flexibel systeem voor de POS/POI. Met 14 inch multitouch scherm, Android-besturingssysteem en een krachtige processor heb je talloze toepassingsmogelijkheden in digital signage.

Mediaspelers met of zonder bewegingssensor zijn ook erg populair bij bedrijven, op beurzen en evenementen. Neem bijvoorbeeld de FLASH.movie PRO, die alle vereisten van een moderne mediaspeler combineert. Het kan in staand of liggend formaat worden gebruikt. De speler heeft praktische instelmogelijkheden zoals afspeellijsten, een handige tijdcontrolefunctie en het automatisch importeren van nieuwe bestanden via USB en WLAN.

Altijd scherp met digital signage

Ook jij kunt vertrouwen op moderne communicatie met digital signage-oplossingen voor jouzelf en jouw bedrijf. Door gebruik te maken van state-of-the-art displays en tablets kun je op een opvallende en doelgerichte manier informatie doorgeven aan jouw klanten.

Je zorgt met behulp van moderne, innovatieve digital signage-technologie ervoor dat klanten enthousiast worden over jouw producten en diensten. Grijp de kans en zet berichten om in echte ervaringen waarmee je jouw medewerkers, partners en klanten inspireert.
vkf-renzel_digital-signage

Individuele digital signage-oplossingen

Als expert in verkoopbevordering bieden wij jou een uitgebreide selectie displays en individuele oplossingen op maat. Vrijwel alle ideeën kunnen met onze eigen productiemogelijkheden worden gerealiseerd:

  • Productie van monitorframes in individuele vormen
  • Bedrukking van de apparaten en frames
We bieden jou ook volledige service op het gebied van programmering en designdiensten:
  • Ontwerp, opmaak en optimalisatie van jouw beeld- en videomateriaal
  • Geheugenkaarten klaarmaken en apparaten uitrusten
  • Programmering van applicaties en apps voor jouw interactieve media-apparate

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven