Kategoriebanner_Digital-Signage
In deze categorie vindt u een overzicht van al onze verkoopbevorderende multimediale hulpmiddelen.

Meer lezen »

Elektronische verkoopsbevordering

Visualisatie wekt interresse en vraagt om interactie van uw klant. Met een promotiefilmpje van uw dienst of product gaat het product echt 'leven' bij de klant. U kunt in korte tijd de klant beter informeren en instructie geven over uw dienst of product. Wij bieden een breed scala aan multimediale producten tegen een betaalbare prijs.

Trek de aandacht met mediaplayers

In onze nog steeds groeiende digitale wereld worden mediaspelers steeds vaker ingezet. Naast instructiefilmpjes kunnen mediaplayers ook op een interactieve manier worden ingezet. Bijvoorbeeld wanneer ze voorzien zijn van een touchscreen of bewegingssensor. Ook bieden wij mediaspelers aan voor buitengebruik, kijk maar eens in de categorie ”Outdoor displays”.

Maak gebruik van onze muurbeugels en houders voor monitoren, tablets of iPads. Deze zorgen voor een professionele uitstraling en een stevige bevestiging. Voor elke mogelijke bevestiging bieden wij een uitkomst!

Interactie met de klant

Met interactieve mediaspelers en monitoren geeft u uw klant dus de mogelijkheid om informatie te vergaren op zijn of haar manier. Laat uw klant 'spelenderwijs' met uw bedrijf of product kennis maken. De mediaplayers kunt u inzetten alls stand-alone of met een internetverbinding via WiFi of 3G/4G, de toepassingen zijn bijna onbegrensd.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven