Ben je op zoek naar een monitor of beeldscherm voor in jouw winkel of op kantoor? Met de grote schermen van VKF Renzel inspireer je jouw klanten. Creëer content met de gratis contentmanagementsoftware en speel content af in Ultra HD-resolutie. 
Sluiten
Filter en sorteer

Monitor in de winkel 

Grootbeeld monitors voor in jouw winkel starten met een schermdiagonaal van 32 inch. De maximale schermdiagonaal is nagenoeg onbeperkt door de combinatie van meerdere monitoren. De schermen zijn als stand-alone versie of als inbouwmonitoren te plaatsen in displays of wanden. 

In vergelijking met conventionele schermen zijn onze oplossingen speciaal ontworpen voor bedrijfsactiviteiten en gebruik op verkooppunten zoals in jouw winkel. Op de beeldschermen kun je reclames afspelen, maar ook jouw assortiment presenteren of de services die je biedt. 
 
Met behulp van gratis contentmanagementsoftware kun je zelf content creëren. Android-gebaseerde apparaten hebben een intern geheugen en een mediaspeler. Kies een beeldscherm met ingebouwd Android 8-besturingssysteem om een app naar keuze te gebruiken of de mogelijkheid om het toestel op afstand te beheren via het internet met een app van derden. Daarnaast kun je inhoud afspelen via USB en MicroSD of deze overbrengen via WLAN en HTML5-browser binnen jouw netwerkomgeving.


Beeldscherm voor vergaderruimte 

In vergaderruimtes is het verstandig om een groot beeldscherm op te hangen. Hierdoor kan iedereen tijdens een bespreking zien wat er besproken wordt. De verbinding met het scherm kan tot stand gebracht worden door middel van HDMI, DVI, displaypoorten, USB, audio en RS 232. Draadloze verbindingen kunnen gemaakt worden via LAN of WiFi. 
 
Een aantal van onze beeldschermen hebben een ingebouwd Android 8 besturingssysteem. Dit maakt het downloaden van speciale apps voor deze beeldschermen gemakkelijk. 


Toepassingen voor grote schermen 

De toepassingsgebieden van de displays zijn divers. Naast gebruik in winkels en in vergaderruimtes, zijn de beeldschermen ook te gebruiken op beurzen en evenementen. Presenteer bijvoorbeeld jouw bedrijf met een film op beurzen en bij entrees. Hiervoor bevestig je de monitoren eenvoudig aan de muur met behulp van VESA-perforatie. 
 
In de horeca kun je de monitoren gebruiken als digitale menukaart of om aanbiedingen weer te geven. Bij grote evenementen en in winkels kun je meerdere schermen naast elkaar aansluiten om zo een zogenaamde videowall te vormen. Schermen kunnen afzonderlijk worden bediend of kunnen worden gebruikt als een grootbeeld-tv. 
 

Advies nodig? 

Heb je advies nodig bij het kopen van een monitor of heb je speciale wensen? Neem contact op. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in verkoopbevordering. 

Contact opnemen
Menu sluiten
Naar boven