Digitaliseer jouw winkelschappen, productieprocessen en openbare informatiepunten met digitale POS tablets en verbeter jouw servicekwaliteit. Onze POS-tablets zijn gebaseerd op Android, hebben een hoge connectiviteit en zijn vergeleken met conventionele tablets geschikt om 24/7 te gebruiken. Daarnaast zijn ze robuust, duurzaam en interactief.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Waarom POS tablets?

Het gebruik van een POS tablet is de beste manier om jouw klanten, medewerkers en bezoekers een interactieve service te bieden. Jouw producten zullen meer indruk maken wanneer ze ondersteund worden met een productvideo, een digitale handleiding of direct zichtbare praktijkervaringen. Daarnaast kan je jouw bezoekers met een POS tablet hulp bieden, bijvoorbeeld door interactief de juiste weg te wijzen.

POS tablets kennen vele voordelen:
  • Je bent klaar voor een nieuw digitaal tijdperk
  • Je laat op een hoogwaardige manier jouw productvideo’s of -informatie zien
  • Te gebruiken als kassasysteem of bestelmodule
  • Je verhoogt de interactiviteit met behulp van touchscreen
  • Geschikt voor zowel interne als externe communicatie

Waar POS tablet inzetten?

Je kunt een POS tablet op verschillende manieren inzetten. Of je nu een POS tablet wil inzetten voor gebruik in een kantoor, in een winkel of in een restaurant.

Zo kun je een POS tablet gebruiken als kassasysteem voor jouw medewerkers. Het voordeel is dat de tablet gemakkelijk verplaatst kan worden, zodat je een flexibele werkomgeving kunt creëren. Grote, logge kassablokken zijn dan niet meer nodig. Jouw POS tablet kan verbinding maken met pinterminals en bonnenprinters. Ook bestellingen kunnen eenvoudig ingegeven worden.

Ook kun je een POS tablet gebruiken voor reclamedoeleinden. Presenteer jouw nieuwste reclamevideo's op een makkelijke manier en overtuig je klanten. De POS tablet kun je in een standaard of folderhouder verwerken, maar ook in een zuil. Ook het ophangen van de POS tablet met behulp van VESA bevestiging is mogelijk bij de meeste modellen.

Een POS tablet in de vergaderruimte is ook een optie. Bij ons vind je de POS.tab PRO. Deze is beschikbaar in beelddiagonalen 22", 32" en 42,5". De schermen zijn voorzien van touchscreen, waardoor je een interactieve meeting kunt garanderen op een groot scherm. Ook kleine schermen zijn handig om buiten de vergaderruimte te hangen. Zo weten jouw collega’s dat een zaal bezet is of niet.

Een POS tablet kan ook informatie verschaffen voor een klant in de horeca. Help de klant bijvoorbeeld om digitaal een mooie wijnsoort te kiezen voor bij het eten. Of presenteer jouw hele menukaart op de tablet, inclusief een optie om gelijk te bestellen. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier meer klanten helpen. Ook scheelt het jou en jouw medewerkers meer tijd.

POS tablets worden ook ingezet in detailhandel, zoals schoenwinkels. Wanneer een product niet op voorraad is, kan jij of jouw klant het makkelijk in de winkel bestellen via het scherm.

Ook POS tablets inzetten?

Zoals je merkt, lopen de gebruiksdoeleinden voor een POS tablet uiteen. Geen toepassing is te gek.
Wil je advies over welke tablet jij nodig hebt? We hebben POS tablets in vele soorten en maten.

Neem dan contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven