Digitaliseer uw winkelschappen, productieprocessen en openbare informatiepunten met digitale POS tablets en verbeter uw servicekwaliteit. Onze POS-tablets zijn gebaseerd op Android, hebben een hoge connectiviteit en zijn vergeleken met conventionele tablets geschikt om 24/7 te gebruiken. Daarnaast zijn ze robuust, duurzaam en interactief.
 
Sluiten
Filter toepassen

Waarom POS tablets?

Het gebruik van een POS tablet is de beste manier om uw klanten, medewerkers en bezoekers een interactieve service te bieden. Uw producten zullen meer indruk maken wanneer ze ondersteund worden met een productvideo, een digitale handleiding of direct zichtbare praktijkervaringen. Daarnaast kan u uw bezoekers met een POS tablet hulp bieden, bijvoorbeeld door interactief de juiste weg te wijzen.

POS tablets kent vele voordelen:
  • U bent klaar voor een nieuw digitaal tijdperk
  • U laat op een hoogwaardige manier uw productvideo’s of -informatie zien
  • Te gebruiken als kassasysteem of bestelmodule
  • U verhoogt de interactiviteit met behulp van touchscreen
  • Geschikt voor zowel interne als externe communicatie

Waar POS tablet inzetten?

U kunt een POS tablet op verschillende manieren inzetten. Of u nu een POS tablet wil inzetten voor gebruik in een kantoor, in een winkel of in een restaurant.

Zo kunt u een POS tablet gebruiken als kassasysteem voor uw medewerkers. Het voordeel is dat de tablet gemakkelijk verplaatst kan worden, zodat u een flexibele werkomgeving kunt creëren. Grote, logge kassablokken zijn dan niet meer nodig. Uw POS tablet kan verbinding maken met uw pinterminals en bonnenprinters. Ook bestellingen kunnen eenvoudig ingegeven worden.

Ook kunt u een POS tablet gebruiken voor reclamedoeleinden. Presenteer uw nieuwste reclamevideo's op een makkelijke manier en overtuig uw klanten. De POS tablet kunt u in een standaard of folderhouder verwerken, maar ook in een zuil. Ook het ophangen van de POS tablet met behulp van VESA bevestiging is mogelijk bij de meeste modellen.

Een POS tablet in de vergaderruimte is ook een optie. In ons assortiment vindt u de POS.tab PRO. Deze is beschikbaar in beelddiagonalen 22", 32" en 42,5". De schermen zijn voorzien van touchscreen, waardoor u een interactieve meeting kunt garanderen op een groot scherm. Ook kleine schermen zijn handig om buiten de vergaderruimte te hangen. Zo weten uw collega’s dat een zaal bezet is of niet.

Een POS tablet kan ook informatie verschaffen voor een klant in de horeca. Help de klant bijvoorbeeld om digitaal een mooie wijnsoort te kiezen voor bij het eten. Of presenteer uw hele menukaart op de tablet, inclusief een optie om gelijk te bestellen. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier meer klanten helpen. Ook scheelt het u en uw medewerkers meer tijd.

POS tablets worden ook ingezet in detailhandel, zoals schoenwinkels. Wanneer een product niet op voorraad is, kan u of uw klant het makkelijk in de winkel bestellen via het scherm.

Ook POS tablets inzetten?

Zoals u merkt, lopen de gebruiksdoeleinden voor een POS tablet uiteen. Geen toepassing is te gek.
Wilt u advies over welke tablet u nodig heeft? We hebben POS tablets in vele soorten en maten.

Neem dan contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven