Met deze digitale reclameborden kun je effectief en interactief adverteren, zowel indoor als outdoor. Dankzij de geïntegreerde Content-Management-Systemen kunnen deze digitale infoborden eenvoudig voorzien worden met video's, afbeeldingen of afbeeldingen. Jouw content wordt in hoge kwaliteit weergegeven op de displays, waarmee je 24/7 de aandacht vestigt op jouw producten en onderneming. Ontdek onze Digital Signage reclamemiddelen om digitaal voor jouw winkel of bedrijf reclame te kunnen maken.
Sluiten
Filter en sorteer

Infobord met aantrekkingskracht: verhoog de attentiewaarde voor jouw onderneming

Met een digitaal reclamebord heb je de vrije hand wat betreft de vormgeving van jouw reclame. De infowall ondersteunt verschillende bestandsformaten en maakt daardoor veelzijdig gebruik mogelijk. Zo nodig je geïnteresseerden uit om langer naar de informatie te blijven kijken. Dit maximale reclame-effect kan voor verschillende campagnes worden ingezet.

Zo'n Digital Signage product is niet alleen veelzijdig, maar toont jouw content ook nog eens 24 uur per dag. Daarnaast zorgt het display voor een optimale zichtbaarheid van de content 's nachts of bij schemering. Zo kun je met deze manier van reclame maken een extra aantal potentiële klanten bereiken.

Niet alleen het reclame-effect wordt vergroot. Er zijn ook geen grenzen aan de dagelijkse periode. Bovendien komen de fraai gevormde reclamedisplays in nagenoeg elke omgeving prima tot hun recht. Ze kunnen permanent een plek krijgen in de etalage ​​of eenvoudig meegenomen worden naar een beurs. Kies het juiste model met de gewenste schermdiagonaal.
Digitaal reclamebord met prijzen voor eten en drinken

Eenvoudig spelen met multimedia-inhoud


Naast de zojuist beschreven voordelen profiteer je tevens van een hoge mate van flexibiliteit bij het vormgeven van jouw reclame. Heb je al promotievideo's of diavoorstellingen voor jouw producten of service? Kopieer ze eenvoudig naar een USB-stick of SD-kaart. Steek deze gewoon in de infowall en het "reclame maken" gaat alweer van start.

Naast USB hebben sommige zuilen/walls ook een HDMI- en/of RJ 45-aansluiting. Daarnaast zijn de meeste digitale billboards ook LAN- of WiFi-compatibel. Je kunt de inhoud via deze interfaces overdragen. De geïntegreerde displays maken een ingebruikname eenvoudig mogelijk via „Plug & Play“.
Maak afbeeldingen, video's of diavoorstellingen in het schermformaat van de infowalls. Toon bijvoorbeeld het actuele opgiet-plan in je saunaruimte. Tegelijkertijd kun je om de paar minuten jouw massages promoten middels een aantrekkelijke video. Je kunt de reclamezuil ook gebruiken om adhoc informatie of voorzorgsmaatregelen onder de aandacht te brengen.

Met behulp van eerder aangemaakte sjablonen kan iedere medewerker binnen zeer korte tijd de infowall (aan)vullen met nieuwe content. Hierdoor kun je op ieder moment anticiperen op bezoekersaantallen en evenementen.
 


Digitale reclameborden: ideaal voor vele toepassingen

Digitale reclameborden vind je op beurzen, in musea, in cafetaria's, lobby's, verkoopruimtes en vele andere locaties. Deze infoborden zorgen voor heldere en aansprekende communicatie met bezoekers, klanten of geïnteresseerden. Ze worden ook gebruikt voor klassieke reclamedoeleinden of voor het verspreiden van informatie. Dankzij de plug & play functie kan de infowall ook in zeer korte tijd worden omgebouwd.

Dit reclamemedium kan deel uitmaken van jouw POS-marketing materialen of deel uitmaken van je mobiele beursuitrusting. Je kunt infoborden gebruiken om dubbelzijdig informatie door te geven of ze combineren tot één grote reclameoppervlak. Met behulp van geïntegreerde wielen kunnen de draagbare borden snel worden verplaatst. Zo zorg je ervoor dat jouw reclame altijd op de juiste plek staat.

Al met al hebben onze reclameborden een slank en tijdloos design. De infowalls zijn verkrijgbaar met een zwarte of witte behuizing. De eenvoudige behuizing zorgt ervoor dat jouw reclame-inhoud in de betreffende resolutie altijd op de voorgrond staat. Het digitale reclamebord is een echte blikvanger, waar het ook wordt ingezet.
 


Digitale displays voor jouw programma, aanbiedingen of webshop

Adverteer wanneer en hoe je wil op deze infowallschermen. Deze Digital Signage-producten kunnen reclame maken voor aanbiedingen, dagprogramma's of webshop. Het is ook eenvoudig mogelijk om productvideo's, instructievideo's of tutorials op de borden te tonen.

En mocht je de infowall even niet willen gebruiken voor producten of diensten, geen probleem! Op het display kunnen ook rustgevende foto's uit de natuur of video's met ontspannende muziek worden afgespeeld. Zo creëer je een aangename sfeer in wachtkamers of vergaderruimtes.
Digitaal reclamebord met koffiereclame voor indoortoepassing
Digitaal reclamebord met USB, VGA, Rj45 en HDMI aansluiting
Door gebruik te maken van een digitaal reclamebord zijn er werkelijk geen grenzen aan je fantasie. Nieuwe reclame-inhoud kan snel en multimediaal op de infowall worden gepresenteerd. Gebruik nu het doeltreffende effect van digitale reclameborden voor jouw onderneming. Schakel over naar een multimediale promotie van jouw producten en diensten.

 

Digitaal reclamebord vs. LED-reclamebord

Niet alleen digitale reclameborden, maar ook LED-reclameborden hebben een hoge zichtbaarheid. Bij de kassa opgesteld, vestig je al van ver de aandacht van mensen op jouw berichten en informatie. Optimale verlichting zorgt er vaak voor dat je jou daarmee onderscheidt van de massa. En wij kunnen ervoor zorgen dat jouw reclame zich onderscheidt van de concurrentie.

Een LED-reclamebord is een verlichte infowall die is voorzien van banners of postervellen. Deze reclamemiddelen zijn ook voor de lange duur inzetbaar, omdat ze steeds opnieuw uitgerust kunnen worden met nieuwe reclamebanners. Tevens besluiten of je jouw motief aan één of beide zijden van de LED-zuilen - met een optimale helderheid - wilt weergeven.

In vergelijking met het LED-reclamebord biedt het digitale reclamebord wat extra mogelijkheden en heeft het een groter reclame-effect. Het zorgt er niet alleen voor dat de inhoud perfect wordt gepresenteerd, maar naast afbeeldingen kunnen ook video's of bewegende beelden worden weergegeven. De reclame kan multimediaal zijn en zelfs voorzien zijn van geluid.

De kans bestaat dus dat je potentiële klanten aanspreekt via meerdere zintuiglijke indrukken. Kies voor een multimediaal inzetbaar Digital Signage bord. Ontdek nu onze digitale reclameborden voor indoor en outdoor.
 
Digitale folderstandaard in de sanitair-shop
Digitale reclamezuil in de showroom van een autodealer

Wij helpen en adviseren jou graag!

Vraag het ons verkoopteam:

Menu sluiten
Naar boven