Wilt u graag de aandacht vestigen op bepaalde voorzorgsmaatregelen of gewijzigde omstandigheden? Informatiedisplays zijn een van de onmisbare artikelen om de veiligheid te optimaliseren en risico's bij bedrijven te verduidelijken. Naast klassieke zelfklevende folies en vloerstandaards zijn er nog vele andere mogelijkheden voor het bevestigen of plaatsen van belangrijke info.

Naast het verstrekken van wettelijk verplichte informatie en richtlijnen zijn er nog vele andere manieren om klanten en medewerkers bewust te maken. Zorgen voor veiligheid in en om uw onderneming of op het bedrijfsterrein kan bijvoorbeeld ook met lang-nalichtende borden of opvallende pictogrammen. Kies de juiste informatieverstrekker om materiële schade en persoonlijk letsel te voorkomen.

Meer lezen »

Signalerend en onmiskenbaar

Bij het verwijzen naar bepaalde maatregelen of voorzorgsmaatregelen is het belangrijk om de boodschap overduidelijk en onomstotelijk te communiceren. De artikelen bevatten wettelijk gedefinieerde informatie en informatie over mogelijke gevaren en beperkingen. Bij deze verschillende onderwerpen is het belangrijk dat u als ondernemer hierover duidelijk informeert en communiceert. Maar het is nog belangrijker dat klanten of medewerkers de informatie opmerken.

Hoe zorgt u ervoor dat de gepresenteerde informatie niet over het hoofd wordt gezien? De zeggingskracht van borden en posters kan worden versterkt door het kleurgebruik, een aantrekkelijk design of de plaatsing. Signaalkleuren zoals rood of groen trekken altijd de aandacht. Het uiterlijk van de borden of posters kan bijvoorbeeld versterkt worden door een aansprekend ontwerp. Berichten en informatie vallen meer op door belangrijke woorden of de gehele achtergrond een opvallende kleur te geven.

De plaatsing en positie heeft een directe impact op de beleving van klanten, bezoekers en passanten. Middels de verschillende oplossingen in onze webshop heeft u de mogelijkheid om informatie op diverse hoogtes te presenteren. Tegelijkertijd kunt u kiezen uit verschillende opties voor plaatsing. Op deze manier kunt u informeren of adviseren op elke gewenste hoogte.

Welke bevestiging is ideaal voor uw onderneming of situatie? Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de plaats van gebruik en de lokale omstandigheden. Ook de gebruiksduur speelt een rol. Moet er slechts kort worden geïnformeerd of is gaat het om een permanente mededeling die voor langere tijd moet worden gepresenteerd?

Wilt u de aandacht trekken in of bij de entree of juist ergens in uw verkoopruimte? Een vloerstandaard of rolbanner is mobiel en overal te plaatsen. Deze artikelen zijn tegelijkertijd zeer stabiel en kunnen snel worden op- of omgebouwd. Dit bevordert de flexibiliteit bij het informeren over actuele omstandigheden.

Bent u op zoek naar borden om te bevestigen aan of bij de deuren, aan muren of soortgelijke objecten in uw bedrijf of winkel? Pictogrammen en informatieborden op bijvoorbeeld zuignapfolie of als sticker zijn hiervoor ideaal geschikt, ze zijn namelijk licht en kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht. En zijn na gebruik weer eenvoudig verwijderbaar.

 

Mogelijkheden voor uw bedrijfsinrichting

Informatieborden worden in de verschillende bedrijven niet alleen gebruikt als louter overbrenging van info. Voor het overgrote deel dienen ze als wegwijzer, gebodsbord of verbodsbord. Bedoeld om diverse thema's aan klanten of werknemers over te brengen.

Vanwege de huidige hygiëne-eisen vanuit onze overheid, moet er bijv. meer dan normaal geïnformeerd worden in winkels, openbare instellingen en medische praktijken. Naast informeren over het handhaven van de minimale afstand, kan er extra gewezen worden op gebruik van desinfectie of het dragen van een mondkapje.

De hierboven genoemde onderwerpen zijn maatregelen voor hygiënebescherming en algemene veiligheid. Aangezien de voorzorgsmaatregelen voor veiligheid en hygiëne in bedrijven een impact kunnen hebben op de persoonlijke gezondheid van werknemers en bezoekers, is een onmiskenbare verduidelijking of verwijzing essentieel.

De getoonde artikelen helpen u om duidelijk met klanten te communiceren en vertrouwen te creëren. Op deze manier kunt u door het verstrekken van duidelijke en gedetailleerde informatie, uw klantenbinding versterken, wat gunstig kan zijn voor uw omzet. Kies voor eenduidige en helder omschreven informatieborden.

Afgebeelde en vele andere motieven, pictogrammen en tekens zijn online beschikbaar. Onze eigen drukkerij biedt mogelijkheden bij het ontwerpen en creëren van de verschillende informatieborden. Wij adviseren u graag over de verschillende producten!

Bent u op zoek naar meer mogelijkheden om effectief informatie te verstrekken? Vloerstickers of tape zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt voor het presenteren van voorzorgsmaatregelen, veiligheidsinstructies of andere informatie. Deze zijn op de grond te plaatsen en dat kan dan in principe op elke gewenste manier. Voorbijgangers, klanten en medewerkers worden onmiskenbaar op de boodschap attent gemaakt.
EinlegerHygiene_kostenlos_NL_druck6
EinlegerHygiene_kostenlos_NL_druck4
EinlegerHygiene_kostenlos_NL_druck5
EinlegerHygiene_kostenlos_NL_druck

Bent u op zoek naar posters of infobladen voor wat betreft COVID-19?

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven