Vestig de aandacht van bezoekers en klanten op de voorzorgmaatregelen of gewijzigde omstandigheden rondom corona. Adviesborden en informatiedisplays zijn onmisbare artikelen om veiligheid en hygiëne te optimaliseren.

Naast het geven van wettelijk verplichte informatie en richtlijnen zijn er nog vele andere manieren om bezoekers en medewerkers bewust te maken van de situatie. Kies de juiste informatiedisplay of adviesbord en voorzie uw klanten van duidelijke informatie.
Sluiten
Filter en sorteer

1,5 meter afstand bord

Wijs uw klanten op de benodigde afstand door een 1,5 meter afstand bord te plaatsen. Tijdens de drukte van de dag wil men weleens hiervan afwijken. Door een 1,5 meter afstand bord te plaatsen, herinnert u de bezoekers aan deze maatregel. Een 1,5 meter afstand bord is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kies voor een voorbedrukt bord of laat uw eigen 1,5 meter afstand bord ontwerpen en drukken.

Bord mondmasker verplicht

In alle winkels is een mondmasker verplicht. Om hier nog extra op te wijzen, plaatst u een mondmasker bord. Hiermee laat u zien conform de maatregelen te werken. Een bord mondmasker verplicht helpt uw bezoekers en klanten de maatregels te herinneren.

In Duitsland is het dragen van een FFP2-masker verplicht. Heeft u een winkel net over de grens? Plaats dan een bord mondmasker verplicht, gericht op FFP2-maskers, om zo ook de Nederlandse klanten te voorzien van de juiste informatie.

De maatregelen zijn her en der aan het versoepelen, waardoor een bord mondmasker verplicht niet altijd meer nodig is. Op bepaalde plaatsen kan het wel handig zijn, zoals bij ziekenhuizen of het openbare vervoer.

Adviesbord

U wilt dat klanten in een oogopslag zien wat de voorschriften zijn in uw winkel. Het adviesbord is daar bij uitstek een goed hulpmiddel voor. Denk hierbij aan een bord mondmasker verplicht.

Bord afstand houden

Wilt u niet het risico lopen dat uw bezoekers geen afstand houden van elkaar? Plaats dan een bord afstand houden. Hiermee helpt u de bezoekers herinneren dat 1,5 meter afstand houden bijdraagt aan het verminderen van de risico’s op corona.

Boodschap versterken

Hoe zorgt u ervoor dat de gepresenteerde informatie niet over het hoofd wordt gezien? De zeggingskracht van adviesborden en -posters kan worden versterkt door het kleurgebruik, een aantrekkelijk design of de plaatsing. Signaalkleuren zoals rood of groen op uw informatiedisplay trekken altijd de aandacht. Het uiterlijk van de adviesborden of -posters kan bijvoorbeeld versterkt worden door een aansprekend ontwerp. Berichten en informatie vallen meer op door belangrijke woorden of de gehele achtergrond een opvallende kleur te geven.


Plaatsing informatiedisplay

De plaatsing en positie van uw informatiedisplay of adviesbord heeft een directe impact op de beleving van klanten, bezoekers en passanten. Middels de verschillende oplossingen in onze webshop heeft u de mogelijkheid om informatie op diverse hoogtes te presenteren. Tegelijkertijd kunt u kiezen uit verschillende opties voor plaatsing. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de L-standaards voor op tafel, maar ook borden die u aan een paal kan bevestigen. Ook een stoepbord is een opvallende manier om uw boodschap te presenteren. Op deze manier kunt u informeren of adviseren op elke hoogte met ieder adviesbord.

 

Bevestigen adviesbord

Is uw boodschap tijdelijk of permanent? Dit speelt mee bij het bevestigen van uw adviesbord of informatiedisplay. Een vloerstandaard of rolbanner is mobiel en overal te plaatsen. Tegelijkertijd zijn deze artikelen zeer stabiel en verzekeren een snelle op- of ombouw. Dit bevordert de flexibiliteit bij het informeren over actuele omstandigheden.

Adviesborden kunt u ook bevestigen aan deuren, muren of soortgelijke objecten in uw bedrijf of winkel. Pictogrammen en informatieborden op zuignapfolie of als sticker zijn hiervoor ideaal geschikt. Deze producten zijn licht en kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht. Ook na gebruik zijn deze informatiedisplays eenvoudig verwijderbaar.

 

Adviesborden en informatieborden in uw bedrijfsinrichting

Ook buiten de coronamaatregelen is het gebruik van adviesborden en informatiedisplays erg handig. Ingezet als wegwijzers, gebodsborden of andere informatieborden geven deze adviesborden duidelijke informatie aan klanten of werknemers.

Vanwege de huidige hygiëne-eisen vanuit de overheid moet er meer dan normaal geïnformeerd worden in winkels, openbare instellingen en medische praktijken. Naast adviesborden plaatsen over het handhaven van de afstand, kan er extra gewezen worden op het gebruik van desinfectie of het dragen van een mondkapje.

Door juist en duidelijk te informeren, draagt u bij aan de persoonlijke gezondheid van uw werknemers en bezoekers. De getoonde informatiedisplays en adviesborden helpen u een duidelijke boodschap over te brengen naar uw klanten en bezoekers. Hiermee versterkt u de klantenbinding, wat gunstig is voor uw omzet.

De juiste informatie binnen handbereik

Beschikt u niet over de juiste informatie om op uw adviesbord of informatiedisplay te presenteren? Bij ons kunt u standaard informatieboodschappen gratis downloaden en gebruiken. Kies hierbij uit filmpjes en/of posters.

Ook voor uw eigen informatieboodschap kunt u bij ons terecht. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij, is het ontwerpen en creëren van verschillende adviesborden of informatiedisplays mogelijk. Wij adviseren u graag over de verschillende opties die wij u kunnen bieden!


Posters en infobladen
Nu gratis downloaden »

Effectief informatie verstrekken

Zoekt u meer mogelijkheden dan adviesborden en informatiedisplays om effectief uw informatie te delen met bezoekers en werknemers? Gebruik hiervoor vloerstickers of tape. Vloerstickers of tape zijn erg geschikt voor het presenteren van voorzorgsmaatregelen, veiligheidsinstructies of andere informatie. Plaats de producten op de grond op uw gewenste manier. Voorbijgangers, klanten en medewerkers worden op een onmiskenbare manier attent gemaakt op uw boodschap.

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven