Een preventiescherm zorgt voor meer hygiëne en veiligheid op en rond uw balie of bij uw kassa's. De schermen zijn eenvoudig te plaatsen met voetsteunen, ophangsets of plakstrips. Tegelijkertijd bieden ze een grootvlakkige afscherming in de dagelijkse praktijk. Bent u op zoek naar spat-, nies- of hoestbescherming voor uw onderneming?

In ons assortiment vindt u exemplaren voor kantoren, retailers, medische praktijken of openbare instellingen. Door een uitsparing voor doorgifte en het transparante materiaal wordt de dagelijkse gang van zaken in de verschillende branches niet aangetast. Tegelijkertijd blijven werknemers en klanten beschermd. Ontdek het juiste spatscherm voor uw toepassing!
Sluiten
Filter en sorteer

Preventieschermen voor in uw winkel of kantoor

Preventieschermen. U kent ze misschien ook als kuchschermen, spatschermen, balieschermen of kassaschermen. Een kuchscherm helpt uw medewerkers en klanten te beschermen voor eventuele besmettingen. Een baliescherm is in elke branche in te zetten waar klanten over de vloer komen. Ook op werkplekken kan een spatscherm helpen het kantoor optimaal in te richten rondom de laatste veiligheidsmaatregelen. 

Hygiënebescherming en -normen zijn termen die steeds belangrijker worden. Het volgen van deze trends is de sleutel om het vertrouwen van klanten te blijven behouden. Dit vergt in de meeste gevallen een aanpassing van de winkelinrichting door het nemen van maatregelen zoals het plaatsen van plastic schermen en het gebruik van hygiënemiddelen.

Om veiligheid van uzelf en van uw klanten te garanderen is het belangrijk hygiënemaatregelen te treffen. Zo dient u uw winkel vanaf de entree, van uw productschappen tot bij de kassa, geheel volgens de hygiënenormen in te richten. Als ondernemer is het belangrijk om uniforme standaarden te creëren om klanten en medewerkers te kunnen beschermen.

Van deze gebieden is de kassazone de plek waar het meeste klantcontact plaatsvindt. Met name hier komen onze kuchschermen en andere beschermende producten volledig tot hun recht. De kassazone verschilt natuurlijk van winkel tot winkel. Daarom bieden wij in ons assortiment producten aan met verschillende bevestigingsmogelijkheden, zodat het product altijd past binnen uw winkel.


Voordelen van preventieschermen van VKF Renzel

  • Bescherming tegen virussen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Eigen productie: scherpe prijzen
  • Maatwerk mogelijk


Een deel van uw winkeluitrusting

In de tijd van corona wordt het baliescherm een ​​integraal onderdeel van uw inrichting. Met verschillende uitvoeringen bieden wij als fabrikant de mogelijkheid om voor uw instelling, praktijk, winkel of bedrijf een passend beschermingsscherm te vinden. Dankzij het transparante materiaal van acrylglas (Plexiglas) of PVC passen deze hygiëneschermen zich automatisch aan de omgeving aan. Aluminium voetjes of frames zorgen desgewenst voor een bijzondere uitstraling.

Naast de keuze in materiaal is er ook een vrije keuze bij het plaatsen van een coronascherm. De coronaschermen zijn verkrijgbaar in een hangende of staande versie. Voor wat betreft de staande modellen heeft u de keuze uit vloerstaanders of tafelstandaards.

Wij raden aan katoenen handschoenen te dragen bij het plaatsen van de staande spatschermen om mogelijke vingerafdrukken op het scherm te voorkomen. Nauwelijks uitgepakt kan het artikel al tussen de gesprekspartners worden geplaatst. Een uitsparing in of onderaan het scherm biedt ruimte voor eventuele doorgifte van contant geld of documenten.

Voor montage aan het plafond heeft u een geschikt kabelsysteem of zijn geschikte ophanghaken nodig. Voorgeboorde gaten in het scherm zorgen ervoor dat haken gemakkelijk kunnen worden ingehaakt of dat kabelsystemen snel kunnen worden vastgemaakt. Een transparant paneel is op verschillende hoogtes op te hangen om zodoende eronder ruimte voor doorgifte te creëren.

Om op lange termijn door een schone en heldere 'ruit' heen te kunnen kijken, is af en toe schoonmaken noodzakelijk. De verschillende exemplaren zijn gemakkelijk schoon te maken met een schone katoenen doek en warm water.


Flexibel gebruik en eenvoudige montage

Naast beschermende ophangsystemen, preventieschermen en standaards zijn er ook scheidingswanden voor op de balie. Met de vele verschillende artikelen willen wij u zoveel mogelijk opties bieden bij het inrichten van uw eigen winkel, dan wel kantoor.

De kleine scheidingswanden dienen als hoest- en niesbescherming voor op de toonbank. De staanders worden eenvoudig op de balie of tafel geplaatst en bestaan ​​uit een transparant paneel met frame. Afhankelijk van het model creëren ze elk hun eigen afstand tot het balie-oppervlak. Zo blijft doorgifte van bepaalde dingen mogelijk.

Andere klassieke displays in de categorie hoest- of niesbescherming bieden ook volledige bescherming zonder een opening voor doorgifte. Met de juiste houder kunnen ze eenvoudig op elke balie of tafel worden neergezet. Een anti-sliplaag of zuignappen zorgen ervoor dat hij op elk oppervlak op zijn plek blijft zitten en niet zomaar verschuift.

Als u de ruimte op de toonbank niet wilt beperken, kiest u voor een plexiglas spatscherm. Dit transparante beschermpaneel kan eenvoudig aan het plafond gehangen worden en beschermt zonder ergens anders qua ruimte in te moeten boeten.

De vele bevestigingsmogelijkheden worden uitgebreid door de flexibiliteit van het materiaal. Het materiaal, acrylglas (plexiglas) of PET G, oogt modern en steriel door zijn gelijkenis met glas. Het plaatst de producten op de voorgrond en dient daarmee als een optimale artikeldrager.

Preventieschermen voor kantoren, kassa's, balies en meer

Het online assortiment biedt u een ruime keuze aan verschillende schermen. Het is belangrijk om de juiste afscherming te vinden voor uw toepassing of balie. De schermen zijn niet alleen geschikt voor klassiek gebruik op de toonbank, maar zijn ook prima inzetbaar in vergaderzalen, kantoren of restaurants.

Deze artikelen beschermen klanten, gasten en patiënten tegen elkaar. Tegelijkertijd worden uw medewerkers ook beschermd tegen invloeden van anderen. De schermen worden voornamelijk gebruikt daar waar een minimale afstand niet kan worden gegarandeerd en er de mogelijkheid bestaat dat ziekteverwekkers worden overgedragen.

Het kuchscherm kan het risico op infecties en ziektes helpen verminderen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de betreffende plekken zo goed mogelijk worden afgeschermd. Door de beschikbaarheid van verschillende breedtes kunnen schermen worden aangepast aan de breedte van de balie of de kassazone. Op aanvraag hebben wij zelfs de mogelijkheid om producten volledig op maat en naar wens te vervaardigen.

Het waarborgen van de minimale afstand kan op verschillende werkplekken nog best lastig zijn. Met name in grote kantoren kan het voorkomen dat de gewenste afstand niet haalbaar is. Een transparante tussenwand voor op de tafel maakt zorgeloos werken wel mogelijk en dit dan zonder dat het daglicht wordt tegengehouden.

Bij recepties, aan kassa's, op verkoopbalies of servicepunten worden de klassieke baliestandaards ingezet. Een opening voor doorgifte is hier vaak uitermate handig en wenselijk om betalingen en de uitwisseling van goederen of documenten mogelijk te blijven maken. Rubberen inzetstukken of plakstrips zorgen ervoor dat deze displays voor op de toonbank permanent op hun plek worden gehouden.


Artikeldragers met potentieel

Bij het presenteren van artikelen met een afdekkap heeft u veel verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen eenvoudige displays en displays met meerdere etages. Daarnaast zijn de afdekvitrines er in verschillende vormen en soorten.

In ons assortiment vindt u modellen met slechts één frontbescherming, maar ook modellen met nog extra bescherming aan de zijkanten. Dus alleen het eigen personeel heeft zo toegang tot de producten en het voedsel is zo volledig beschermd. Zo worden nieuwe hygiënenormen bepaald.

De afdekvitrines beschermen niet alleen, maar kunnen ook extra ruimte genereren. Door een vitrine op uw balie te plaatsen ontstaat er een nieuwe verkoopruimte die voldoet aan de hygiënerichtlijnen.

Maar er zijn niet alleen displays met één etage. Wilt u uw producten op meerdere verdiepingen presenteren om ruimte te besparen? Hiervoor hebben we ook veel verschillende oplossingen in ons assortiment.

Onze producten zijn ook geschikt voor actieartikelen of speciale aanbiedingen. Hiermee kunnen reclamemaatregelen in de winkelruimte worden doorgevoerd met behoud van de hoogste hygiëne en netheid. Door plaatsing van de display op uw toonbank trekt dit meer aandacht van uw klant, zodat de klant wellicht overgaat tot aankoop.

Preventieschermen in verschillende vormen

Hieronder willen wij u nader kennis laten maken met de bijzonder actuele artikelen uit ons assortiment. Zeker in tijden van virussen zoals het corona-virus of de bekende griepgolf gaat er niets boven passende maatregelen op het gebied van hygiëne. De volgende artikelen helpen u bij de implementatie ervan in uw winkel of organisatie.

Het preventiescherm „Mania" is de ideale display en bescherming voor bij de kassa. Het kuchscherm beschermt zowel uw klanten als ook de eigen werknemers. De medewerkers zijn niet alleen van voren beschermd, want het model „Mania" biedt ook zijafscherming. Het uitwisselen van artikelen, formulieren of betaalmiddelen kan gedaan worden via de uitsparing aan de onderzijde van de kuchschermen.

In plaats van neerzetten op de balie wordt de beschermplaat van acrylglas aan het plafond bevestigd. Deze plaat is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Door de boorgaten in de hoeken kan dit paneel eenvoudig met touwen of kettingen aan het plafond worden opgehangen. Er behoeft dus geen ruimte te worden "opgeofferd" voor wat betreft het balieoppervlak.

De beschermkap „Arvens" is een klassieke beschermingsdisplay tegen hoesten en niezen. Het is belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan hygiëne bij het aanbieden van uw producten op de toonbank. De acryl (plexiglas) beschermkap is voorzien van zuignappen en beschermt de voor- en zijkant tegen invloeden van buitenaf. Met dit artikel kunt u uw producten op drie etages presenteren en tegelijkertijd beschermen.

Wij hebben verschillende beschermvitrines en -kappen voor verschillende producten. Vind voor uw winkel of bedrijf het juiste plastic scherm van acrylglas (plexiglas) of PET G.
 

Hygiëneconcept eenvoudig gemaakt

De huidige situatie vereist dat er goed omgegaan wordt met hygiëne en veiligheid in uw onderneming. Het is zinvol om een ​​bepaald concept op te stellen om de verschillende eisen te kunnen realiseren en handhaven. Hiervoor moet ook worden overwogen hoe klanten, patiënten, gasten of medewerkers het beste kunnen worden beschermd, dan wel afgeschermd.

Een preventiescherm is een belangrijk onderdeel van een succesvol beschermingsconcept. Dit concept kan worden uitgebreid met andere producten die te vinden zijn in de categorie 'hygiëne en veiligheid'. Naast het aspect hygiëne ligt de focus ook nog steeds op verkoopbevordering en het runnen van normale zaken. Wij helpen u graag bij het opstellen van bepaalde richtlijnen en voorzorgsmaatregelen.

Voor een optimale uitrusting van uw onderneming raden wij aan om vloerstickers of waarschuwingstape te gebruiken, als ondersteuning om de minimale afstand te kunnen waarborgen.


Spatschermen uit onze eigen productie

Als fabrikant van deze producten garanderen wij de kwaliteit ervan en adviseren wij u graag. Onze artikelen worden volledig vervaardigd op onze locatie in Duitsland. Om deze reden zijn wij in staat om ook maatwerk te leveren. Uw preventiescherm wordt desgewenst speciaal en volledig naar wens vervaardigd.

Heeft u een speciaal artikel nodig of juist een bijzondere mogelijkheid om het aan uw schap te hangen? Het juiste preventiescherm nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden van een preventiescherm of baliedisplay, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Of ontdek een passend product in ons online assortiment.

Menu sluiten
Naar boven