Een preventiescherm zorgt voor meer hygiëne en veiligheid op en rond uw balie of bij uw kassa's. De schermen zijn eenvoudig te plaatsen met voetsteunen, ophangsets of plakstrips. Tegelijkertijd bieden ze een grootvlakkige afscherming in de dagelijkse praktijk. Bent u op zoek naar spat-, nies- of hoestbescherming voor uw onderneming?

In ons assortiment vindt u exemplaren voor kantoren, retailers, medische praktijken of openbare instellingen. Door een uitsparing voor doorgifte en het transparante materiaal wordt de dagelijkse gang van zaken in de verschillende branches niet aangetast. Tegelijkertijd blijven werknemers en klanten beschermd. Ontdek het juiste preventiescherm voor uw toepassing!

Meer lezen »

Een deel van uw winkeluitrusting

Ten tijde van Corona wordt het preventiescherm een ​​integraal onderdeel van uw inrichting. Met verschillende uitvoeringen bieden wij als fabrikant de mogelijkheid om voor uw instelling, praktijk, winkel of bedrijf een passend beschermingsscherm te vinden. Dankzij het transparante materiaal van acrylglas of PVC passen deze hygiëneschermen zich automatisch aan de omgeving aan. Aluminium voetjes of frames zorgen desgewenst voor een bijzondere uitstraling.

Naast de keuze in materiaal is er ook een vrije keuze bij het plaatsen van een scherm. De preventieschermen zijn verkrijgbaar in een hangende of staande versie. Voor wat betreft de staande modellen heeft u de keuze uit vloerstaanders of tafelstandaards.

Wij raden aan katoenen handschoenen te dragen bij het plaatsen van de staande beschermingsschermen om mogelijke vingerafdrukken op het scherm te voorkomen. Nauwelijks uitgepakt kan het artikel al tussen de gesprekspartners worden geplaatst. Een uitsparing in of onderaan het scherm biedt ruimte voor eventuele doorgifte van contant geld of documenten.

Voor montage aan het plafond heeft u een geschikt kabelsysteem of zijn geschikte ophanghaken nodig. Voorgeboorde gaten in het scherm zorgen ervoor dat haken gemakkelijk kunnen worden ingehaakt of dat kabelsystemen snel kunnen worden vastgemaakt. Een transparant paneel is op verschillende hoogtes op te hangen om zodoende eronder ruimte voor doorgifte te creëren.

Om op lange termijn door een schone en heldere 'ruit' heen te kunnen kijken, is af en toe schoonmaken noodzakelijk. De verschillende exemplaren zijn gemakkelijk schoon te maken met een schone katoenen doek en warm water.

Preventieschermen voor kantoren, kassa's, balies en meer

Het online assortiment biedt u een ruime keuze aan verschillende schermen. Het is belangrijk om de juiste afscherming te vinden voor uw toepassing of balie. De schermen zijn niet alleen geschikt voor klassiek gebruik op de toonbank, maar zijn ook prima inzetbaar in vergaderzalen, kantoren of restaurants.

Deze artikelen beschermen klanten, gasten en patiënten tegen elkaar. Tegelijkertijd worden uw medewerkers ook beschermd tegen invloeden van anderen. De schermen worden voornamelijk gebruikt daar waar een minimale afstand niet kan worden gegarandeerd en er de mogelijkheid bestaat dat ziekteverwekkers worden overgedragen.

Het preventiescherm kan het risico op infecties en ziektes helpen verminderen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de betreffende plekken zo goed mogelijk worden afgeschermd. Door de beschikbaarheid van verschillende breedtes kunnen schermen worden aangepast aan de breedte van de balie of de kassazone. Op aanvraag hebben wij zelfs de mogelijkheid om producten volledig op maat en naar wens te vervaardigen.

Het waarborgen van de minimale afstand kan op verschillende werkplekken nog best lastig zijn. Met name in grote kantoren kan het voorkomen dat de gewenste afstand niet haalbaar is. Een transparante tussenwand voor op de tafel maakt zorgeloos werken wel mogelijk en dit dan zonder dat het daglicht wordt tegengehouden.

Bij recepties, aan kassa's, op verkoopbalies of servicepunten worden de klassieke baliestandaards ingezet. Een opening voor doorgifte is hier vaak uitermate handig en wenselijk om betalingen en de uitwisseling van goederen of documenten mogelijk te blijven maken. Rubberen inzetstukken of plakstrips zorgen ervoor dat deze displays voor op de toonbank permanent op hun plek worden gehouden.

 

Hygiëneconcept eenvoudig gemaakt

De huidige situatie vereist dat er goed omgegaan wordt met hygiëne en veiligheid in uw onderneming. Het is zinvol om een ​​bepaald concept op te stellen om de verschillende eisen te kunnen realiseren en handhaven. Hiervoor moet ook worden overwogen hoe klanten, patiënten, gasten of medewerkers het beste kunnen worden beschermd. dan wel afgeschermd.

Een preventiescherm is een belangrijk onderdeel van een succesvol beschermingsconcept. Dit concept kan worden uitgebreid met andere producten die te vinden zijn in de categorie 'hygiëne en veiligheid'. Naast het aspect hygiëne ligt de focus ook nog steeds op verkoopbevordering en het runnen van normale zaken. Wij helpen u graag bij het opstellen van bepaalde richtlijnen en voorzorgsmaatregelen.

Voor een optimale uitrusting van uw onderneming raden wij o.a. aan om vloerstickers of waarschuwingstape te gebruiken, als ondersteuning om de minimale afstand te kunnen waarborgen.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven