De promotietent is al heel lang een van de klassieke outdoor reclamedragers. De tent wordt gebruikt als reclametent op evenementen en beurzen, maar ook als verkoop- of actietent. Bedrukt met een eigen logo of slogan zorgt de tent voor een persoonlijke en unieke vorm van reclame. De promotietent is snel op te zetten, eenvoudig op te vouwen en op te ruimen en is ruimtebesparend te vervoeren.


Voordelen van een promotietent:

  • Snel op te zetten
  • Eenvoudig op te vouwen
  • Eenvoudig op te ruimen
  • Ruimtebesparend te vervoeren
De vouwtenten zijn waterdicht en verkrijgbaar in diverse basiskleuren en maten en zijn van hoge kwaliteit. De tenten blijven bij weer en wind stabiel staan. Biedt klanten, bezoekers of voorbijgangers even de gelegenheid tot verkoeling in de schaduw of een kortstondige schuilplek bij neerslag. Kies de juiste tent passend bij uw project.
Sluiten
Filter en sorteer

Snel op en af te bouwen, ruimtebesparend op te bergen

De verschillende reclametenten worden meestal maar korte tijd ingezet. We praten dan vaak maar over een dag of soms zelfs maar enkele uren. Ze worden vaak gebruikt voor openingen, speciale evenementen of bij uitverkoop. Bij kortstondig gebruik is gemak en een snelle op- en afbouw van dit soort tenten vereist.

Een doordacht basisframe maakt het eenvoudig om de verschillende tenten op te zetten. Bij de meeste tenten gaat het om vouwpaviljoens en vouwtenten. De opgevouwen tent wordt eerst uit elkaar gevouwen met behulp van het scharnierende frame. Hierdoor wordt de tent al enigszins strakgetrokken en gehesen. Door gebrek aan weerstand ontvouwt de tent zich vaak al als vanzelf.

Nu moeten de hoeken bevestigd worden en de tent gespannen worden. Nadat de tent is opgezet, kunnen de poten tot de gewenste lengte uitgeschoven en vastgeklikt worden. Zo is een promotietent meestal in zeer korte tijd op te zetten.

De voeten worden na gebruik weer ingeschoven en de tent wordt weer ingeklapt of opgevouwen. Tot een bepaalde afmeting van dit soort tenten (ca. 3x3 m) kan het neerzetten en opruimen vaak ook door slechts één persoon worden gedaan. In opgevouwen toestand kan het vouwpaviljoen eenvoudig en ruimtebesparend worden opgeborgen. Door de TÜV-certificering is de veiligheid en kwaliteit van de tent gegarandeerd.

Sommige promotietenten zijn voorzien van een extra transporttas. Deze tas is ideaal voor het opbergen van tenten, aangezien ze beschermen tegen invloeden van buitenaf. Praktische handgrepen maken het gemakkelijker om de tent van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

vkf-renzel-zelt-3-x-3-m-9398-3
vkf-renzel-zelt-3-x-3-m-9398-2
vkf-renzel-zelt-3-x-3-m-9398-1

Populaire schuilplaats bij hitte en regen

Eenmaal opgezet, is de promotietent niet alleen een fraaie reclamedrager, maar ook een prettige schuilplaats. Op warme dagen zorgt hij voor de gewenste schaduw voor klanten, zakenpartners of passanten. Bij regen biedt de tent een waterdichte overkapping. Wachtrijen of bepaalde buitenplaatsen kunnen met een promotietent snel en effectief voor weersinvloeden worden afgeschermd.

Dankzij deze tenten kunnen de beurzen en verkopen gewoon doorgaan zonder blootgesteld te worden aan het weer. Uw presentatie, uw product of uw bedrijf blijft in de focus van de kijker / bezoeker.

De functionaliteit en eenvoudige bediening van deze reclametenten maken ze meer dan geschikt voor gebruik in verschillende branches. Daarom zijn bovenstaande artikelen niet alleen populair op beurzen en evenementen. Op het gebied van de outdoor reclame zijn dit soort promotietenten niet meer weg te denken, omdat ze vaak van verre al de aandacht trekken.
 

Naadloos af te stemmen op het toepassingsgebied

Op promotionele evenementen, beurzen of in de outdoorreclame de aandacht willen trekken? Een promotietent is een geweldig item om de blik van voorbijgangers op u te vestigen en uzelf in hoge kwaliteit te presenteren. Dit wordt aan de ene kant ondersteunt door een ruime keuze aan kleuren en aan de andere kant door de mogelijkheid van het aantrekkelijk kunnen bedrukken.

Voor wat betreft het bedrukken van de tent staan vele mogelijkheden open. Naast de klassieke logo prints zijn ook full-prints mogelijk. Dankzij onze eigen drukkerij, die beschikt over verschillende druktechnieken, is er heel veel mogelijk.

Met de gewenste afmeting en opdrukken naar vrij ontwerp krijgt u een tent die optimaal is afgestemd op uw toepassing en locatie. Bepaal uw eigen favoriet onder onze promotietenten en profiteer van vele voordelen en maak uw volgende optreden of beursbezoek perfect.
 

 

Menu sluiten
Naar boven