Desinfectiedispensers bieden de mogelijkheid voor handdesinfectie bij ingangen, in winkels of bij een bezoek aan een arts. De desinfectiestandaards zijn erg populair, waar ze ook worden geplaatst. Voor voorbijgangers, klanten of patiënten vormen de dispensers een manier om 'onderweg' contactloos handen te reinigen.

Bedrijven profiteren onder meer van meer hygiëne en veiligheid. Tegelijkertijd biedt u uw klanten een geweldige service. Wie kent niet het gevoel dat hij/zij onderweg de gelegenheid wenste om de handen even te kunnen reinigen? Plaats nu een desinfectiedispenser in uw onderneming en zorg voor meer hygiëne en welbevinden.
Sluiten
Filter en sorteer

Desinfectie voor meer hygiëne en veiligheid

Handdesinfectie is een absolute must in gebieden met veel toeloop. Mensen in deze of andere hygiënisch onveilige gebieden worden geconfronteerd met een groot aantal bacteriën en invloeden. In zo'n situatie verlangen klanten, medewerkers of bezoekers naar een manier om hun handen te desinfecteren.

Maar hygiëne speelt niet alleen een rol bij drukbezochte gebouwen of hygiënische voorzieningen. Zelfs bij het doen van dagelijkse boodschappen, bij een bezoek aan een openbare of culturele instelling, vinden mensen netheid en hygiëne bijzonder belangrijk. Omdat mensen in elke situatie in het openbare leven in contact kunnen komen met externe invloeden zoals ziekteverwekkers.

Daarom zijn ze des te meer dankbaar zodra er gelegenheid is om hun handen schoon te reinigen. De verschillende desinfectiedispensers zorgen voor een effectieve desinfectie. In vergelijking met handen wassen gaat desinfectie niet alleen over schoonmaken. Bij het desinfecteren ligt de focus op het deactiveren van bacteriën.

Uitgerust met het juiste ontsmettingsmiddel kunnen niet alleen bacteriën, maar ook schimmels, ziektekiemen en virussen onschadelijk worden gemaakt. Een bepaalde hoeveelheid ontsmettingsmiddel is voldoende. Een sensor doseert een hoeveelheid ter grootte van een walnoot. De handen moeten gedurende maximaal 30 seconden met de vloeistof worden bevochtigd.

V.w.b. de keuze van het desinfectiemiddel bent u niet gebonden en bij tekorten is eventueel te schakelen naar verschillende fabrikanten. Kies voor een dermatologisch getest ontsmettingsmiddel.

Onze middelen zijn ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en laten na desinfectie een aangenaam gevoel achter op de huid. Hierdoor kunnen alle voorbijgangers een ideale handdesinfectie ondergaan en hiermee een blijvende indruk achterlaten. Let op de chemische gevarensymbolen bij de verschillende desinfectiemiddelen.

Uitbreidbaar met geschikte accessoires

Informatie over de huidvriendelijkheid van het product is eventueel te verstrekken met hulp van een display of een posterframe. Verdere voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne en desinfectie zijn effectief te presenteren middels bijvoorbeeld een beeldscherm. Naast het verstrekken van informatie zijn deze digitale of analoge platte displays ook zeer geschikt als reclamedrager.

Desinfectiedispensers geven voorbijgangers vertrouwen in de hygiëne en veiligheid in en van uw bedrijf. Bij een langdurig en optimaal vertrouwen hoort ook gedetailleerde en transparante informatie. Om klanten en bezoekers nog meer veiligheid te bieden zijn klassieke displays, posterstandaards of displays zinvol om hiervoor te gebruiken.
hygienestation-score-mit-steripower-handdesinfektionsgeraet-inkl-bildschirm-51.0129.18-2
De verschillende displays voor desinfectie kunnen worden aangevuld met diverse informatie- of reclamemedia. L-standaards, rolbanners en informatiestandaards zijn duurzame informatieverstrekkers, maar ook films, slideshows of diverse grafische afbeeldingen kunnen digitaal worden gepresenteerd.

Ook met klassieke analoge displays is een snelle uitwisseling van informatie mogelijk. Zo kunt u snel reageren op veranderingen en blijft u actueel. Naast de info- en posterstandaards zijn online nog meer accessoires verkrijgbaar.

We raden de Steripower set aan als accessoire voor de Steripower hygiënestations. Hierin zitten onder meer praktische hygiënische pads, die in de opvangbak van het hygiënestation dienen te worden geplaatst. Daar zuigen ze zorgvuldig overtollig vloeistof op. Dit zorgt voor een verzorgd uitziende desinfectiestandaard. Naast de medische pads bevat de set ook een oplaadkabel en een oplader voor de op batterijen werkende onderdelen. Een extra batterij is ook inbegrepen in deze accessoirekit.

De originele en de reservebatterij worden afwisselend gebruikt. De batterij die niet wordt gebruikt, kan worden opgeladen. Uw hygiënestation kan gewoon continu in bedrijf zijn.

De juiste accessoires vervolmaken uw apparaat. Op deze manier werkt u aan een optimale uitstraling van uw bedrijf en bouwt deze zo verder uit en perfectioneert deze. Zorg voor gebruiksgemak, hoogwaardige prestaties en meer aanzien met behulp van de juiste accessoires.

Automatische desinfectie middels sensor

Desinfectiedispensers met automatische sensoren bieden niet alleen een goede service, ze zijn ook bijzonder hygiënisch. Iedereen kent de klassieke spuitflacons met pompje. Vaak probeert men zo min mogelijk in aanraking te komen met dit intensief gebruikte doseerapparaat. Afhankelijk van het ontsmettingsmiddel is niet altijd zeker welke bacteriën, virussen of schimmels worden uitgeschakeld.

Automatische desinfectie belichaamt een hygiënische oplossing. De perfect gesensibiliseerde dispenser vermindert persoonlijk contact. Voorbijgangers steken hun hand(en) onder de sensor en een optimale hoeveelheid desinfecterende gel wordt gedoseerd. Zonder fysiek contact en dus op de best mogelijke manier.

De best mogelijke wijze om uw klanten comfort te bieden. De desinfectiestandaard is probleemloos toegankelijk voor alle soorten van klanten. De optimale hoogte van de sensor en de afgemeten dosering garandeert drempelloos gebruik voor iedereen.

Wanneer de hand wordt uitgestoken, reageert de sensor. Als eigenaar kunt u vooraf de dosering bepalen. De ideale doseerhoeveelheid, in combinatie met de 1 liter desinfectiemiddel, zorgen voor een duurzaam en kostenbesparend verbruik.

Bij de Steripower modellen kan de dosering tussen 0,5 en 5 ml worden ingesteld. Zodra de dosering op de hand zit, kunt u daarmee uw handen volledig inwrijven. Afhankelijk van het middel is dit vervolgens werkzaam als een bactericide of een virucide. De laatstgenoemde middelen deactiveren naast bacteriën ook virussen en schimmels.

Overtollig vloeistof wordt in de opvangbak opgevangen middels hygiënische pads. Afhankelijk van de desinfectiezuil is er eventueel ook de mogelijkheid om direct papieren handdoekjes aan te bieden. Dit geeft klanten de mogelijkheid om hun handen te drogen. In zo'n geval mag een vuilnisbak dan in geen geval ontbreken.

Bent u op zoek naar een geschikte desinfectiedispenser voor uw bedrijf?

In onze online shop vindt u diverse artikelen voor uw bedrijf. Deze artikelen bieden desinfectie op een optimale hoogte aan. In de meeste gevallen gebeurt de desinfectie automatisch. Bovendien maken de hygiënestations indruk door hun hoogwaardige uitstraling.

Dankzij het aluminium hebben de stations een eenvoudig doch modern design. Het zilver geëloxeerde oppervlak past zich aan elke winkel of interieur aan. Ze hebben een hoogte van 1500-1700 mm en de bediening spreekt voor zich. Door een dunne voetplaat hebben de stations een stabiele stand.

Naast de basis garandeert ook een bepaald gewicht de stabiliteit van het station. Afhankelijk van de dikte van het basisframe zijn er lichtere en zwaardere exemplaren. Desondanks blijven de hygiënestations gemakkelijk verplaatsbaar. Dankzij de werking op accu of batterij zorgt een eventuele kabel in ieder geval niet niet voor struikelgevaar.

Met deze eigenschappen zijn de hierboven getoonde desinfectiestandaards inzetbaar in een grote verscheidenheid aan branches. De vloerstandaards zijn enorm populair bij zowel klanten als bezoekers, passanten en medewerkers. Daarom zijn ze ook veelvuldig te vinden in kantoren, producties en magazijnen. Tegelijkertijd staan ze in menig winkel, openbare of culturele instelling of evenementen.

De desinfectiezuilen staan ter verrijking van elke werkplek. Collega's en medewerkers kunnen nu op elk moment hun handen desinfecteren. Zo kunnen zij onder meer bijdragen aan de algemene gezondheid. Een groot aantal ziekteverwekkers wordt in heel veel gevallen namelijk via de handen overgedragen.

Ook de gezondheid van klanten en passanten staat door een hygiënestation centraal. Met deze zuil biedt u de mogelijkheid dat men zich prettiger voelt in het vel. Dit zal bij veel bezoekers zeker een positieve indruk achterlaten. Klantloyaliteit en de reputatie van uw bedrijf zullen automatisch toenemen.

Door de populariteit van de hygiënestations onder klanten of medewerkers wordt het al snel een integraal onderdeel van uw inrichting. Met zijn stevige stand in uw winkel of bedrijf is hij altijd beschikbaar. Handdesinfectie kan snel en effectief worden uitgevoerd met elke desinfectiestandaard.

Verschillende modellen voor een effectieve handreiniging

Als experts in de verkoopbevordering raden wij u aan om een desinfectiedispenser te nemen en niet alleen om hygiënische redenen. Zoals hierboven beschreven wordt hiermee ook de loyaliteit en het welbevinden van de klant in het algemeen versterkt. Dit heeft zeker ook invloed op de koopsfeer. Mensen bevinden zich graag in een aangename sfeer met een feelgood-factor.

Om dit effect te bereiken wordt het gebruik van desinfectiedispensers dan ook aanbevolen. Verschillende modellen en samenstellingen bieden u de vrijheid het geheel aan te laten passen aan de wensen van uw onderneming. Er zijn verschillen in design en uitrusting.

De hygiënestations van Steripower zijn zonder twijfel een oplossing van de hoogste kwaliteit en passen zich dankzij een brede standbuis en een mooi gevormde aluminium standaard aan elke omgeving aan. Het Steripower handdesinfectieapparaat zorgt voor een verzorgde en aangename desinfectie. De perfect instelbare doseringshoeveelheid en grote opslagruimte voor desinfectiemiddelen zorgen voor langdurig gebruik.

In vergelijking met andere desinfectiedispensers komen de Steripower-modellen groot over. Hierdoor zijn ze al van veraf zichtbaar. Als alternatief bieden we ook dispensers aan met een kleinere omvan. Het basisframe en de sensor zijn eenvoudig van samenstelling.

Hierdoor neemt het station minder ruimte in beslag. De hygiënestations zijn er in verschillende afmetingen en zijn inzetbaar op verschillende locaties. De stations worden traditioneel ingezet bij de in- of uitgang. Vooral op plaatsen waar veel bacteriën kunnen worden uitgewisseld, dient u voor desinfectie te zorgen.

Dergelijke plaatsen zijn niet alleen te vinden bij de in- of uitgang. Ook een gebied van nauwer persoonlijk contact is het kassagebied. Bij het ruilen van goederen of betaalmiddelen en het invoeren van de pincode komen mensen in aanraking met verschillende bacteriën. Hier is plaatsing van een desinfectiedispenser geschikt.

Het pakken van een winkelwagentje, het openen van een deur of het ondertekenen van formulieren vormen dergelijke situaties waar een hygiënestation wenselijk kan zijn. Waar hij ook ingezet wordt, hij zorgt voor meer hygiëne en veiligheid door de mogelijkheid om handen te desinfecteren. Na desinfectie kan het dagelijkse leven weer gewoon doorgaan.

Kies verstandig en kies voor een desinfectiedispenser. Creëer een prettige koopsfeer, versterk uw klantloyaliteit en bied zo geweldige service. De verschillende modellen zorgen voor het welbevinden van uw bezoekers, patiënten, klanten, zakenpartners, medewerkers en anderen.

VKF Renzel adviseert u graag over desinfectiedispensers en hygiënestations. Neem contact met ons op via de verschillende kanalen. Samen vinden we voor elk bedrijf de juiste oplossing.
Menu sluiten
Naar boven