VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site, of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies door VKF Renzel. Privacyverklaring
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Plakkaatstandaards

Presenteer uw gedrukte media op een professionele manier!
Hier vind u onder andere presentatiedisplay's voor posters, flyers en menukaarten.

Meer lezen »

Standaards voor posterpresentatie

Uw prijs, speciale aanbieding of productinformatie duidelijk presenteren? Maak dan gebruik van ons veelzijdige assortiment posterstandaards en display's. Onze product gamma gaat van tafelstandaards én vloerstandaards naar L-standaards en menukaarthouders. Doordat wij verschillende producten zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. De meeste display's uit ons standaard assortiment zijn leverbaar in meeredre DIN-formaten.

Tafel-plakkaatstandaards

Tafelstadnaard SnapIn de categorie ”plakaatstandaards voor de tafel” staan alle display's die geschikt zijn voor de presentatie op tafels of balies. De meeste gebruikte display's zijn onder andere de L-standaards, plakkaatstandaards en menukaarthouders. De plakkaatstandaards voor de tafel zijn voorzien van een uitschuifbare buis. De hoogte van de buis kan worden ingesteld vanaf 320 mm tot 620 mm. Op de buis word een plakkaatraam geklikt voor de posterpresentatie.

L-standaards zijn gevouwen display's met een klem of papieren inschuif voor posters en affiches. De meeste L-standaards zijn gemaakt van transparant acryl of PVC. De standaards zijn leverbaar in diverse DIN-formaten en uitvoeringen. Naast de L-standaards bieden wij ook dakstandaards. Dakstandaards zijn transparante display's gevouwen in de vorm van een dak. Deze display's zijn geschikt voor de presentatie aan twee kanten.

Naast de displays voor een presentatie aan twee kanten bieden wij ook display's voor de presentatie aan drie of vier zijden.
De 3- / 4-hoekige standaards worden veel gebruikt in de horeca, bijvoorbeeld op tafels en balies.

Vloer-plakkaatstandaards

LED-infodisplayPlakkaten of posters in een losstaande vloerdisplay presenteren? Kijk onder de categorie ”plakkaatstandaards voor de vloer” naar de diverse posterframes. Vloerdisplay's zijn standaards die posters op ooghoogte presenteren. Sommige posterframes zijn uitgerust met één of meerdere posterspresentaties, verkrijgbaar in verschillende DIN-formaten.

Onder deze categorie staan ook onze palletstandaards. Palletstandaards zijn grote standaards waarmee posters gepresenteerd worden. De voet van de palletstandaard kan onder een pallet geschoven worden waardoor de palletstandaard stevig blijft staan. Sommige standaards zijn uitgerust met een klem. Deze klem wordt om de pallet geklemt, een voet is dan niet nodig. Naast de palletstandaards staan hier ook poster en bannerdisplay's met klemprofielen om de poster vast te klemmen. De klikprofielen kunnen open en dicht worden geklapt, dit maakt een snelle posterwisseling mogelijk.