VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Plakkaatstandaards

Presenteer uw gedrukte media op een professionele manier!
Hier vindt u onder anderen presentatiedisplays voor posters, flyers en menukaarten.

Meer lezen »

Standaards voor posterpresentatie

Uw prijs, speciale aanbieding of productinformatie duidelijk presenteren? Maak gebruik van ons veelzijdige assortiment posterstandaards en displays. Onze productgamma gaat van tafelstandaards en vloerstandaards naar L-standaards en menukaarthouders. Doordat wij verschillende producten zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren.
De meeste displays uit ons standaard assortiment zijn leverbaar in meerdere DIN formaten.

Tafelstandaards

Tafelstadnaard SnapIn de categorie „tafelstandaards” staan alle displays die geschikt zijn voor de presentatie op tafels of balies. De meeste gebruikte displays zijn onder andere de L-standaards, plakkaatstandaards en menukaarthouders. De plakkaatstandaards voor de tafel zijn voorzien van een uitschuifbare buis. De hoogte van deze buis is instelbaar vanaf 320 mm tot 620 mm. Op de buis wordt een plakkaatraam geklikt voor de posterpresentatie.

L-standaards zijn gevouwen displays met een klem of papieren inschuif voor posters en affiches. De meeste L-standaards zijn gemaakt van transparant acryl of PVC. De standaards zijn leverbaar in diverse DIN formaten en uitvoeringen. Naast de L-standaards bieden wij ook dakstandaards. Dakstandaards zijn transparante displays gevouwen in de vorm van een dak. Deze displays zijn geschikt voor de presentatie aan twee zijden.

Naast de displays voor een presentatie aan twee kanten bieden wij ook displays voor de presentatie aan drie of vier zijden.
De 3- / 4-hoekige standaards worden veel gebruikt in de horeca, bijvoorbeeld op balies of de buffettafels.

Vloer-plakkaatstandaards

LED-infodisplayPlakkaten of posters middels een vrijstaande vloerdisplay presenteren? Kijk in de categorie „vloerdisplays” naar onze diverse posterframes. Vloerdisplays zijn standaards die posters op ooghoogte presenteren. Sommige posterframes zijn uitgerust met één of meerdere posterspresentaties, verkrijgbaar in verschillende DIN formaten.

Onder deze categorie staan ook onze palletstandaards. Palletstandaards zijn grote standaards waarmee posters gepresenteerd worden. De voet van de palletstandaard kan onder een pallet geschoven worden, waardoor de palletstandaard stevig blijft staan. Sommige standaards zijn uitgerust met een klem. Deze klem wordt aan de rand van de pallet geklemd, een voet is dan niet nodig. Naast de palletstandaards vindt u hier ook poster en bannerdisplays met klemprofielen om de poster vast te klemmen. Deze klikprofielen kunnen open en dicht worden geklapt, wat een snelle posterwisseling mogelijk maakt.