Het eerste wat de gast ziet als hij/zij plaats neemt aan een tafel in jouw restaurant is de menukaart. Meestal is deze menukaart geplaatst in een menukaarthouder om er de aandacht op te vestigen. Een menukaarthouder is een belangrijk element in jouw restaurant. Jouw menukaarten blijven netjes en de gasten zien in een oogwenk waar de menukaart is. Bekijk ons assortiment van menukaarthouders en laat je inspireren.
Sluiten
Filter en sorteer

Menukaarthouder

Zorg met een menukaarthouder voor een complete uitstraling in jouw restaurant of andere eetgelegenheden. In ons assortiment vind je verschillende soorten menukaarthouders. Voor alle soorten eetgelegenheden hebben wij de juiste houders.
 

Menukaarthouders van verschillende materialen 

Menukaarthouders zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Gemaakt van acrylglas, aluminium of en PVC, zijn de menukaarthouders een effectief reclamemiddel. De voeten zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vind je bij ons het veelgebruikte formaat a4. Voor een ieder wat wils.  
 
Hout heeft een natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium in elk interieur pastts. Als producent van veel verschillende menukaarthouders is het mogelijk om aan jouw wensen te voldoen. Een uitstekende kwaliteit van het product is voor ons belangrijk. 

Menukaarthouders voor buiten 

Voor restaurants met terrassen is de menukaarthouder ,,Outdoor’’ erg geschikt. Gemaakt van zwart acrylglas en verzwaard door een metalen plaat. Op deze manier waait jouw menukaart niet weg wanneer er een bries opsteekt. De menukaarthouder is naar wens te bedrukken.  


Menukaarthouders in alle soorten 

Menukaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Jij bepaalt zelf welke stijl het best bij jouw bedrijf past. Hotels, restaurants en cafés gebruiken menukaarthouders veel. Vooral in de horeca heeft een op tafel gezet display een verkoopbevorderend effect. Klanten worden tijdens hun bezoek geconfronteerd met het menu. Daardoor ontwikkelt honger zich sneller en resulteert dit in een bestelling. 

Menukaarthouders voor wisselende menu’s 

Heb je elke dag een andere specialiteit? Of wil je een creatieve menukaarthouder? Dan is de Menukaarthouder | 2-delig geschikt. De houder is van beuken gemaakt en de menukaart is een kaart met leifolie. Gecombineerd met de krijtstiften kun je elke keer weer uw energie kwijt. 
 

Hoe zet je jouw aanbod in het juiste licht? 

Kies de menukaarthouder van jouw keuze en breng de reclameboodschappen of menukaarten naar buiten. De menukaarthouders zijn niet alleen geschikt voor menu’s, maar ook voor het aanbieden van jouw producten of diensten. Bezoekers en gasten worden daardoor direct geconfronteerd met jouw boodschap. Aantrekkelijke frames zorgen voor een mooie en hoogwaardige presentatie van jouw content.  

Heb je andere wensen?

Wij staan voor jou klaar om een menukaarthouder te ontwerpen die perfect bij jouw wensen past.

Neem contact met ons op »

Menu sluiten
Naar boven