Kategoriebanner_Thekenaufsteller_Tischaufsteller_NL
Uw product- of prijsinformatie overzichtelijk presenteren?
Wij bieden de oplossing!

Meer lezen »

  1. 1 VAN 2

Tafel- en baliedisplays

Als producent van display- en presentatie materiaal bieden wij tevens een zeer uitgebreid assortiment kleine displays voor op tafels en balies. Voor elke gebruiksdoeleinde vindt u bij ons een passende display.
Neem hierboven een kijkje in de diverse artikelgroepen.

Plakkaatstandaards voor op tafels of balies

De meest voorkomende presentatie displays op de winkelvloer zijn de plakkaatstandaards en L-standaards. Plakkaatstandaards voor op de tafel zijn kleine houders met een plakkaatraam waar een poster / plakkaat ingeschoven kan worden. De plakkaatstandaards worden als set aangeboden. Wij bieden de plakkaatstandaards aan in vier verschillende sets (serie A, C, N, D en de SL). Deze sets worden gekenmerkt door de verschillende voetplaten en buizen. Kijk in de artikelgroep „plakkaatstandaards” voor ons complete assortiment.

L-standaards

L-standaards zijn kleine gevouwen displays die zeer geschikt zijn voor het presenteren van prijskaarten en productinformatie. In een L-standaard kan eenvoudig en snel een papieren inleg geschoven worden. Het presentatievlak van de L-standaard is licht naar achteren hellend gesitueerd, zodat er een optimale lees- en kijkhoek ontstaat. Aan de onderzijde van de display is het materiaal in veel gevallen gevouwen, zodat de display een soort van voetsteun heeft.

DIN papierformaten

L-standaards zijn er in vele vormen en zijn geschikt voor diverse papierformaten. De meeste gangbare papierformaten zijn de DIN formaten. Naast DIN formaten kunnen wij o.a. de L-standaard „Classic” ook in afwijkende formaten leveren.
Kijk in de artikelgroep „L-standaards” voor ons complete assortiment.

Displays voor de horeca

Aan de horeca leveren wij een uitgebreid scala aan producten. In de artikelgroepen hierboven vindt u o.a. diverse menukaarthouders en meerhoekstandaards. Deze displays zijn onmisbaar voor de horeca of gastronomie.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven