VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Tafelstandaards

Uw product- of prijsinformatie overzichtelijk presenteren?
Wij bieden de oplossing!

Meer lezen »

Tafel en balie displays

Als producent van display- en presentatie materiaal bieden wij tevens een zeer uitgebreid assortiment kleine displays voor op tafels en balies. Voor elke gebruiksdoeleinde vindt u bij ons een passende display. Kijk hierboven naar de diverse artikelgroepen.

Plakkaatstandaards voor op tafels of balies

De meest voorkomende presentatie displays op de winkelvloer zijn de plakkaatstandaards en L-standaards. Plakkaatstandaards voor op de tafel zijn kleine houders met een plakkaatraam waar een poster / plakkaat ingeschoven kan worden. De plakkaatstandaards worden als set aangeboden. Wij bieden de plakkaatstandaards aan in vier verschillende sets (serie A, C, N, D en de SL). De sets worden gekenmerkt door de verschillende voetplaten en buizen. Kijk in de artikelgroep ”plakkaat-tafelstandaards” voor ons complete assortiment.

L-standaards

L-standaards zijn kleine gevouwen displays die zeer geschikt zijn voor het presenteren van prijskaarten en productinformatie. In een L-standaard kan eenvoudig en snel een papiertje tussen geschoven worden. Het presentatievlak van de L-standaard is schuin naar achteren gebogen zodat er een leeshoek ontstaat. Aan de onderkant van de display is het materiaal gevouwen zodat de display op een soort voet kan leunen.

DIN-papierformaten

L-standaards zijn er in vele vormen en geschikt voor diverse papierformaten. De meeste gangbare papierformaten zijn de DIN-formaten. Buiten de DIN-formaten kunnen wij de L-standaard „Classic” is ook in afwijkende formaten leveren. Kijk in de artikelgroep ”L-standaards” voor ons complete assortiment.

Displays voor de horeca

Aan de horeca leveren wij een uitgebreid scala aan producten. In de artikelgroepen hierboven vindt u onder andere diverse menukaarthouders en 3-/4- hoekige standaards. Deze displays zijn onmisbaar in elke horeca gelegenheid.