Kategoriebanner_Thekenaufsteller_Tischaufsteller_NL
Wilt u uw aanbiedingen en informatie op een doeltreffende manier op tafel en op de toonbank plaatsen? Maak dan gebruik van de vele mogelijkheden van onze tafeldisplays en toonbankdisplays om uw informatie te presenteren. Als fabrikant hebben wij vele mogelijkheden uw tafelstandaards op maat te maken.
Sluiten
Filter toepassen

Tafelstandaards voor optimale presentatie

Met tafeldisplays kunt u informatie en reclame op een hoogwaardige manier presenteren op het verkooppunt (POS). De veelzijdige tafelstandaards zetten uw reclame in het perfecte licht. Tegelijkertijd is uw reclame afgeschermd van invloeden van buitenaf.

Wachttijden kunnen gemakkelijk ontstaan aan verkoopbalies of informatiebalies. Gedurende deze tijd houden klanten, bezoekers of voorbijgangers zich bezig met de voorwerpen op en achter de toonbank. Aantrekkelijke tafeldisplays kunnen worden gebruikt om de aandacht te vestigen op specifieke promoties, diensten of informatie. Dankzij de plaatsing op tafel of toonbank bevinden de tafelstandaards zich automatisch op de optimale kijkhoogte. Uw reclame wordt onmiddellijk opgemerkt. Dit kenmerk maakt de tafeldisplays essentieel voor verkoopbevordering.

De verschillende modellen zijn geschikt voor inzetstukken in verschillende DIN-formaten. Van DIN A7, DIN A6, DIN A5 en DIN A4 tot DIN A3. De prints in DIN-formaat worden eenvoudig aan de binnenkant van de tafeldisplays geplaatst. Zo kan de inhoud snel worden uitgewisseld en kunt u altijd actuele informatie en reclame aanbieden.

De toonbankdisplays worden gebruikt in veel verschillende branches. Overal waar toonbanken of tafels deel uitmaken van de dagelijkse gang van zaken, kunnen de displays optimale effecten bereiken. Bij dokterspraktijken, openbare instellingen, apotheken, recepties of kassa’s worden tafelstandaards veel gebruikt. Naast deze toepassingsgebieden worden bijvoorbeeld onze menukaarthouders aanbevolen voor gebruik in de horeca. Genummerde dakdisplays kunnen worden gebruikt om tafels of gebieden te nummeren. Bovendien kunnen sommige artikelen worden gebruikt als aantrekkelijke naambordjes.

Tafelstandaards zijn flexibel en kunnen voor elk doel worden gebruikt. Gecombineerd met een folderhouder, maken ze uw presentatie perfect. Ontdek de verschillende tafelstandaards voor uw toepassingsgebied.

Verschillende tafelstandaards voor elke branche      

Het hele assortiment van tafelstandaards kan in specifieke productgroepen worden onderverdeeld. Ze zijn bijvoorbeeld in verschillende formaten verkrijgbaar. Er zijn echter nog andere verschillen tussen onze artikelen. In onze webshop vindt u een breed assortiment van vormen, ontwerpen en toepassingen.

Postertafelstandaards bestaan gewoonlijk uit een frame, een standaardbuis en een standaardvoet. Uitschuifbare buizen zijn ideaal voor het aanbrengen van reclame of mededelingen op een bepaalde hoogte. Zij bieden een grote mate van flexibiliteit in het gebruik. De stabiliteit van de posterstandaards wordt verzekerd door een stevige standaard. In een posterhoes blijven uw posters goed beschermd in de posterlijst. Het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De postertafelstandaards zijn ideaal voor prijspresentatie. Poster tafelstandaards zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden als tafelstandaards.

Waar postertafelstandaards kleurrijk kunnen zijn, zijn L-standaards overtuigend door hun transparantie. De L-vormige standaards zijn meestal van kunststof. Het materiaal beschermt tegen vuil en aanslag, terwijl de inhoud toch duidelijk zichtbaar blijft. Ontspiegeld materiaal voorkomt reflecties, zodat uw informatie altijd duidelijk zichtbaar is. In de meest uiteenlopende vormen, formaten en oriëntaties vinden de displays snel hun plaats op tafels en toonbanken. Print uw reclame uit en plaats het in de L-standaard. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in de look van een krijtbord. Met krijtstiften kunnen hele kunstwerken op de L-standaards worden gemaakt.
Dakstandaards zijn ook grotendeels gemaakt van plastic materialen. Ook hier zijn er modellen die als krijtbord worden gebruikt. In de vorm van een dak hebben de tafelstandaards meestal een geringe hoogte. Door hun vorm doen dakstandaards vaak dienst als naambordjes. Het naamplaatje kan er permanent in worden geplaatst of kan steeds opnieuw worden vervangen. In de horeca zijn deze voorwerpen geschikt voor het nummeren of reserveren van tafels. Wij maken graag de juiste modellen voor uw locatie.

De bovengenoemde productgroepen omvatten artikelen die geschikt zijn voor een eenzijdige of tweezijdige presentatie. Als u echter van alle kanten de aandacht wilt trekken, kunt u kiezen voor multi-hoekstandaards. De drie- of meerzijdige tafelstandaards bieden ruimte voor meerdere inzetstukken. Op die manier is er de mogelijkheid om reclame te maken voor verschillende producten of om één inhoud op verschillende zijden te presenteren. Deze productgroep is bijzonder geschikt voor tafels die van verschillende kanten toegankelijk zijn. Dit kan in de horeca zijn, op statafels bij een receptie of in wachtruimtes.

Menukaarthouders hebben meestal een tweezijdige advertentieruimte. Op de voor- en achterzijde kan een menu, reclame of informatie worden aangebracht. De transparante displays onderscheiden zich door verschillende basismaterialen. Naast een acrylbasis zijn ook houten of aluminium blokken verkrijgbaar. De voet van dit materiaal zorgt voor een goede stabiliteit op tafels en toonbanken. Deze displays zijn ook verkrijgbaar in verschillende DIN-formaten, zodat inlegvellen er zonder problemen in kunnen worden geplaatst. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn tafeldisplays ideaal voor menu's met eten en drinken.

Ontdek toonbankdisplays in verschillende materialen. Of het nu gaat om een presentatie van één of meerdere pagina's, de tafelstandaards geven uw reclame op een hoogwaardige manier weer. Zij maken deel uit van de basisuitrusting voor verkoopbevordering. Door ze op tafels en toonbanken te plaatsen, bevinden de tafelstandaards zich direct in het gezichtsveld van bezoekers en klanten. Het assortiment omvat een grote verscheidenheid aan ontwerpen om uw verkoopbevordering te optimaliseren. Naast de klassieke productgroepen zijn nog vele andere speciale modellen verkrijgbaar. Magnetische displays, bannerdisplays en hoekdisplays wachten erop door u ontdekt te worden.

Tafelstandaards rechtstreeks van de fabrikant

Onze tafeldisplays van acryl en hard PVC worden op onze verschillende locaties vervaardigd. Aanbiedingen, menukaarten en naamplaatjes komen dankzij het kristalheldere display optimaal tot hun recht. Meestal worden promotiedisplays gebruikt in de horeca voor presentatie en in winkels voor prijsetikettering.

Wij beschikken over eigen installaties voor de productie van artikelen van acrylglas en PVC. Zo kunnen wij exclusieve vormen en displays voor tafel en toonbank produceren volgens uw wensen. Wilt u uw logo of slogan laten drukken? U kunt uw toonbankdisplays ook individueel bij ons laten bedrukken.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven