Posterzuilen en lessenaars zijn een elegante en informatieve manier om je productassortiment te presenteren.
Sluiten
Filter en sorteer

Moderne Tentoonstellingsdisplays die de aandacht trekken

In tentoonstellingsruimtes, showrooms, op beurzen en diverse evenementen zijn moderne tentoonstellingsdisplays constant aanwezig. Als houders van aanbiedingen trekken ze snel de aandacht en benadrukken op een stijlvolle manier het bedrijfsaanbod of specifieke promotieartikelen. Of het nu gaat om een gebogen behuizing van geborsteld aluminium, een lessenaarstandaard met een robuust aluminium statief of een licht aluminium frame met een subtiel inklapbaar frame, de verschillende modellen van tentoonstellingsdisplays, prijs- en informatiedisplays, en diverse showroomdisplays presenteren het aanbod op verschillende manieren. Ze zijn gemakkelijk en snel op te zetten, veilig op te bergen en maken altijd een goede indruk in elke showroom.

Bijvoorbeeld, als je kiest voor het Infodisplay „Curved” dan kies je voor een model met een aluminium inklapbaar frame, voorzien van een antireflecterende, UV-gestabiliseerde afdekkingsfolie. Zo krijgt elke bezoeker snel een overzicht van het volledige aanbod. Een praktisch extraatje: door een draaimechanisme kan het display zowel in portret- als landschapsmodus worden gebruikt. Aan de andere kant valt het Presentatiedisplay Z-vorm direct op door zijn elegant gebogen vloerstandaard in Z-vorm, en de volledige productie uit acrylglas maakt dit showroom display tot een extravagante blikvanger.

Zo veelzijdig is het aanbod van prijs- en informatiedisplays

Profiteer van ond brede assortiment en kies de display die het meeste indruk maakt. Er zijn veel verschillende modellen, varianten en ontwerpen beschikbaar. We adviseren je graag persoonlijk voor meer informatie.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven