Textielframes & Stretchframes

Breng uw reclame-inhoud vakkundig naar voren!

✓ met en zonder verlichting
✓ binnen & buiten

 

Stretchframe systemen verminderen het geluidsniveau in de ruimte en creëren tegelijkertijd een huiselijke sfeer. Ze kunnen aan de muur worden bevestigd, aan het plafond worden opgehangen of als scheidingswand op de vloer worden gebruikt.
Sluiten
Filter toepassen

Stretchframe systemen in verschillende varianten

Wij bieden u een breed scala aan verlichte en onverlichte aluminiumprofielen en textielspanframeconstructies aan: Of het nu gaat om een opvallende Lightbox, een textielspanframe voor wandmontage of een stretchframe-display voor de ingang van hotels en bedrijven. Onze drukmaterialen voor textielspanframes zijn altijd afgestemd op het beoogde gebruik. Zelfs een textielspanframe in kubusvorm kan in verschillende maten worden gerealiseerd.

Vind hier de geschikte frames voor uw boodschappen

Bent u op zoek naar een textielspanframe dat tegelijkertijd als scheidingswand kan worden gebruikt? Dan moet u de vrijstaande Aluminium Stretchframe „44“  bekijken. Dit frame is veelzijdig inzetbaar met uw individuele druk als akoestische demper of afscherming en heeft daarbij slechts een laag gewicht. Of kies voor de PIXLIP GO Lightbox: deze is bijzonder geschikt als klassieke presentatieoplossing die het eerste contact op de verkooplocatie tot stand brengt. Als onderdeel van grotere beursstandarchitecturen of evenementenuitrusting dient het als visueel of ruimtelijk scheidingsmiddel en doorbreekt het optisch het totaalbeeld. Als u echter op zoek bent naar een textielspanframe voor de ingang van bedrijven, hotels, luchthavens, enz., dan is de Stretchframestandaard „Straight” een goede keuze. Met een voet van gepoedercoat staal kan deze display aan beide zijden worden gebruikt. Misschien kiest u ook voor de Stretchframedisplay „Palett”. Met deze aan beide zijden bruikbare display, kan door belasting van de voetplaat een stabiele stand worden gegarandeerd.

Individuele maatvoering van stretchframe systemen

Onze stretchframe systemen worden voorgemonteerd en ruimtebesparend verpakt geleverd. Kies nu het frame dat uw wensen ideaal combineert: de lichtbakken kunnen aan muren worden gebruikt als fotolijsten of als aantrekkelijke lichtbakken voor reclame overdag en 's nachts. Met een spanframe zet u uw ontwerpen op textiele materialen goed zichtbaar en kreukvrij in de schijnwerpers. En in een stretchframe-display kunt u motieven of reclameboodschappen snel en eenvoudig verwisselen.
Menu sluiten
Naar boven