Digitale reclame maakt het mogelijk om voorbijgangers aan te spreken met bewegende beelden, video's of diavoorstellingen. Onze digitale reclamedisplays combineren gebruiksgemak met een aantrekkelijke reclameruimte. Gebruik de Digital Signage displays voor je reclamedoeleinden in- en outdoor.
Sluiten
Filter en sorteer

meer aandacht

bereik de doelgroep nog sneller en effectiever

digitaal reclame maken

adverteren met de tijd mee

talloze toepassingen

van multimedia op de POS, in de beursstand en meer

Voordelen digitale reclamedisplays

  • centrale aansturing van de content
  • extra info via video of afbeeldingen
  • mogelijke interactie via touchpanels
  • snellere uitwisseling van informatie
  • entertainment op hoog niveau door gebruik van multimedia
Wij bieden je aanvullende passende oplossingen en een volledig servicepakket voor programmeren en ondersteuning.

Digitale reclamedisplays voor binnen en buiten

Digitale reclamedisplays bieden de mogelijkheid flexibel reclame te maken via verschillende bestandsformaten. Productvideo's, presentaties of diavoorstellingen kunnen eenvoudig worden afgespeeld via de displays. De content kan middels een USB-stick of SD-kaart op de digitale infoborden worden ingeladen. De displays functioneren als Digital Signage, reclamezuil of etalagedisplay.

Dankzij het compacte design hebben onze narrowcasting oplossingen een groot beeldschermdiagonaal van maar liefst 43 inch. Eigen video's en afbeeldingen kunnen in het betreffende afspeelformaat worden gemaakt. Een grote keuze aan connectiviteit geeft je veel opties bij het gebruiken van reclamedisplays.

Daarnaast ben je vrij om te kiezen of je in- of outdoor wilt adverteren middels de reclamedisplays.

Digitale stoepborden zijn bijzonder geschikt voor outdoorgebruik. Deze zijn dankzij hun wielen snel buiten te plaatsen. Eenmaal opgezet, kan je een breed publiek bereiken met digitale reclame-uitingen. Je boodschap wordt staand gepresenteerd met een optimale leesbaarheid.
 


Digitale reclamedisplays: bewegende reclame

Deze Digitale Signage oplossingen hebben een aantrekkelijke reclameruimtes. Je kan adverteren over de gehele diagonaal van het beeldscherm. Tegelijkertijd kunnen de reclamedisplays snel en eenvoudig worden opgesteld. Met een hoge helderheid kan je de reclamemedia binnen of buiten met de beste zichtbaarheid weergeven.

Geplaatst in een verkoopzone kunnen producten en diensten op een geheel nieuwe manier worden geadverteerd. Je kan in één keer veel meer informatie adverteren en dit over de display laten scrollen. Vooral interessant bij of in entrees van openbare gebouwen of scholen. Je kan bijvoorbeeld verwijzen naar het gebruik van de online identiteitskaart, evenementen in de stad of gewijzigde openingstijden.

Maak hele programma's afgewisseld met advertenties die keer op keer opnieuw worden afgespeeld. Zo kan je met één display een breder publiek bereiken met verschillende weergaven. Mogelijkerwijs had je hiervoor eerder meerdere reclamedisplays nodig gehad. Daarnaast kan de content perfect verdeeld worden over verschillende afdelingen of campagnes.

Op een universiteit kan bijvoorbeeld 'the international office', de studentenraad of het secretariaat gebruik maken van een mobiele reclamedisplay. Net als voorheen is alleen reclame in het juiste formaat een vereiste. Men kan te allen tijde zelf beslissen of er wordt geadverteerd met een foto of een video. De ervaring leert dat gebruikers goed en snel overweg kunnen met het Android besturingssysteem van deze displays.
 


Reclame maken in het juiste formaat

Zoals hierboven al beschreven, is een belangrijk voordeel van digitaal reclame maken dat je in verschillende formaten kan presenteren. Beweging wordt door het menselijk oog feilloos geregistreerd. De content wordt beter waargenomen en onthouden door de bewegende beelden en de helderheid van de displays. Je profiteert van een grotere attractiviteit voor producten en diensten.

Een aantal van de Digital Signage oplossingen in ons assortiment hebben ook een geluidsbox. Door geluid of muziek bij de beelden af ​​te spelen, spreek je potentiële kopers nog intensiever aan. Geluid, muziek of gesprekken ondersteunen de storytelling van reclame. Dit zal klanten sneller verleiden om te stoppen en de informatie en inhoud van wat dichterbij te bekijken.
Bij de reclamedisplays kan je verschillende formaten met of zonder geluid instellen. Ondersteunende bestandsformaten zijn onder andere: MPEG, MP4, AVI, MOV, JPEG, BMP, MP3 en ACC. Maak reclame in het gewenste formaat op een digitale reclamedisplay naar voorkeur. Vestig de aandacht op de inhoud door verschillende bestandsformaten afwisselende te gebruiken.

Uitgerust met een touchscreen nodigen Digital Signage displays uit tot interactie. Zo gaan potentiële klanten intensiever met de producten en informatie om. Benut het potentieel van digitale reclamedisplays met touchscreen voor je eigen verkoopbevordering.
Digitales Werbedisplay mit Touchscreen im Sanitärfachhandel

Flexibel reclame maken met digitale reclamedisplays

De digitale reclamedisplays bieden een hoge mate van flexibiliteit en je kan ze gebruiken precies zoals je dat wilt. Afhankelijk van het model kunnen ze flexibel binnen of buiten worden ingezet. Daarnaast heb je, zoals hierboven al beschreven, een breed scala aan mogelijkheden bij het kiezen van het juiste reclameformaat. Je kan adverteren met verschillende media en multimedia.

Hier komt bij dat digitale stoepborden overal zijn neer te zetten. De displays scoren met hun hoogwaardige en eenvoudige vormgeving. Ze zijn perfect als onderdeel van je winkel- of kantooruitrusting. Ze kunnen zowel voor interne of externe communicatie worden ingezet.

Je kan ze echt overal aantreffen, niet alleen op de POS. Dankzij de geïntegreerde wielen en het lage eigen gewicht zijn de reclamedisplays geschikt voor mobiel gebruik. Ook op beurzen of evenementen kan je met de displays je onderneming blijvend onder de aandacht brengen.
Digitale reclamedisplays met elkaar gecombineerd
Plaats digitale reclamedisplays centraal in de ruimte, op kantoor of bij de entree. Bij de ingang van een restaurant presenteren ze op aantrekkelijke wijze de actuele menu's of fungeren ze als welkomstbord. In bijvoorbeeld dokterspraktijken of ziekenhuizen doen de displays dienst als Digital Signage en geven ze eventuele wachttijden aan.

Op het verkooppunt kunnen de displays aan één of beide zijden installatie-instructies of uitleg geven via productvideo's. Bij voorkeur gebruik je hiervoor displays die aan beide zijden afspeelbaar zijn of je combineert twee displays met elkaar. Kies voor onze reclamedisplays om innovatief, multimediaal en duurzaam te adverteren. Ontdek nu het potentieel van digitale reclame voor je eigen informatie of campagnes.

Wij adviseren je graag!

Verkoopteam VKF Renzel Nederland
Menu sluiten
Naar boven