Presenteer je boodschap effectief met posterstandaards. Je vindt displays voor posters vanaf DIN A5 tot en met DIN A1 op deze pagina. Kies de geschikte display voor jouw toepassing.
Sluiten
Filter en sorteer

Posterstandaard 

Een posterstandaard zorgt ervoor dat uw informatie goed zichtbaar is voor voorbijgangers en klanten. U zet de posterstandaard gemakkelijk overal neer. Van kunststof tot acryl, wij hebben veel keuzes in ons assortiment als het gaat om posterstandaards voor op de vloer. 

Kunststof standaards zijn geschikt voor het snel opzetten van uw informatie. Heeft u permanentere informatie om te tonen? Kies dan voor metaal of acryl. De kunststof posterstandaards zijn ook geschikt voor een klein budget. U heeft al een kunststof standaard vanaf €18,40. 
 
De meest voorkomende posterstandaards zijn de „Maxi”„Profit” en de „VZ”. Deze standaards bestaan uit een voetplaat, een buis, een T-stuk en een posterframe voor DIN A4 of DIN A3 formaat. De posterstandaards zijn uitgerust met een telescopische buis waardoor de presentatiehoogte naar eigen wens in te stellen is. De posterframes zijn in verschillende RAL-kleuren leverbaar. Kies de kleur die het beste bij u past. 

Het verschil tussen een infostandaard en een posterstandaard 

Een infostandaard verschilt ten opzichte van een posterstandaard. Bij een infostandaard heeft u te maken met een leeshoek. Hierdoor kunt u uw informatie op een prettige wijze kenbaar maken aan uw klanten. De infostandaard is geschikt om lange teksten te presenteren en daardoor bijvoorbeeld erg geschikt om uw menukaart te tonen bij uw terras.

Een posterstandaard is uitermate geschikt voor het bekendmaken van acties in de supermarkt. U plaatst de posterstandaard makkelijk bij uw product. Ook kunt u de posterstandaard gebruiken als wegwijzer, om klanten de uitgang te wijzen.


Posterstandaard A4 

Het meest gangbare formaat posterstandaard is de A4. Door dit formaat te gebruiken, wisselt u gemakkelijk en snel uw posters. Posters hoeven niet op maat gemaakt te worden, maar kunnen zo uit uw printer rollen. 


Posterstandaard A3 

A3-formaat posters plaatst u heel eenvoudig in de posterstandaard DIN A3. U kunt de meeste posterstandaards gebruiken in portrait en landscape modus. Hierdoor kunt u de weergave kiezen die het best bij uw poster past. 

Een voorbeeld van een posterstandaard met portrait of landscape modus is de Infodisplay „Curved“. Deze standaard is voorzien van een kliklijst waardoor u snel en makkelijk uw posters kunt vervangen. Daarnaast blijven uw posters goed op de plaats zitten. 

Maatwerk

Doordat wij over een eigen productie beschikken zijn wij de perfecte partner voor maatwerk. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij kunnen al posterstandaards en infostandaards vanaf één stuk maken in elke RAL-kleur. 
 
Heeft u vragen betreffende de posterstandaards? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Ik wil contact
Menu sluiten
Naar boven