VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Vloerdisplays

Presenteer uw flyers, plakkaten en posters op effectieve wijze op uw POS!
Kies uit ons grote aanbod van vloerstandaards en bannerdisplays.
 

Meer lezen »

Posterstandaards voor de vloer

Voor een goede presentatie op ooghoogte bieden plakkaat-vloerstandaards de uitkomst! Een vloerdisplay is een op zichzelf staande display. Deze diplay bestaat uit een posterframe, een standbuis en een voetplaat. De meeste vloerdisplays worden in eigen huis geproduceerd en zijn hierdoor scherp geprijsd. De verscheidenheid aan posterformaten en materialen biedt u een uitgebreide mogelijkheid aan presentaties. Sommige posterstandaards zijn zelfs uitgerust met folderhouders!

Palletstandaards

Naast posterstandaards hebben wij ook palletstandaards. Deze standaards zijn over het algemeen geschikt voor grotere posterformaten en uitgerust met een vlakke / brede voet. Deze voet kan eenvoudig onder een pallet worden geschoven voor extra stabiliteit. Er zijn ook uitvoeringen met een klem aan de onderzijde van de standaard.
Het frame voor de poster is per soort palletstandaard verschillend. Er zijn uitvoeringen met een plakkaatraam, maar ook versies met klemprofielen. Kijk in ons assoritment „palletstandaards” voor de verschillende uitvoeringen.

Poster- en bannerdisplays

Op zoek naar een display waar een poster of banner in geklemd kan worden?
Dan bieden de posterdisplays „Snap” en de „KN”-serie uitkomst. Deze displays zijn uitgerust met boven en onder een klemprofiel. Deze profielen houden de poster/banner strak.

Heeft u vragen over plakkaatstandaards voor op de vloer? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!
U kunt ook een mail sturen naar: verkoop@vkf-renzel.nl.