VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Vloerdisplays

Stimuleer uw klantvriendelijkheid en verkoop met onze vloerstandaards en bannerdisplay's.
Maak gebruik van ons ruime assortiment!

Meer lezen »

Posterstandaards voor de vloer

Voor een goede presentatie op ooghoogte bieden plakkaat-vloerstandaards de uitkomst! Een vloerdisplay zijn op zichzelf staande display. De diplay bestaat uit een posterframe, buis en een voetplaat. De meeste vloerdisplay's worden in eigen huis geproduceerd en zijn hierdoor scherp geprijst. De verscheidenheid aan posterformaten en materialen biedt een uitgebreide mogelijkheid aan presentatie's. Sommige posterstandaards zijn zelfs uitgerust met folderhouders!

Palletstandaards

Naast de posterstandaards bieden wij ook palletstandaards.Deze standaards zijn over het algemeen geschikt voor grotere posterformaten en uitgerust met een vlakke / brede voet. Deze voet kan eenvoudig onder een pallet worden geschoven voor extra stevigheid. Er zijn ook uitvoeringen met een klem aan de onderkant van de standaard, zie voor een voorbeeld de afbeelding hiernaast. Het frame van de poster is per soort palletstandaard verschillend. Er zijn uitvoeringen met een plakkaatraam maar ook met klemprofielen. Kijk in het assoritment ”palletstandaards” voor de verschillende uitvoeringen.

Poster- & Bannerdisplays

Op zoek naar een display waar een poster of banner in geklemt kan worden? Dan bieden de posterdisplay's „Snap” en de „KN” serie uitkomst. De display's zijn uitgerust met boven en onder een klemprofielen. De profielen houden de poster/banner strak.

Heeft u vragen over de plakkaatstandaards voor de vloer? Neem telefonisch contact op, wij staan u graag te woord.
U kunt ook een e-mail sturen naar: verkoop@vkf-renzel.nl.