Kategoriebanner_Bodenaufsteller_NL
Vloerdisplays en vloerstandaards zetten reclame en informatie perfect in de spotlights. De vloerstandaards in verschillende breedtes en hoogtes worden aanbevolen voor posters in diverse DIN-formaten. Naast de klassieke A-standaards, posterstandaards en infodisplays zijn er nog vele andere modellen verkrijgbaar. Ontdek nu de juiste vloerstandaard online!
 
Sluiten
Filter en sorteer

Aantrekkelijk tentoonstellen, informeren en adverteren

Wil je jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteren? Dit kan met posters die op de juiste manier en op een aantrekkelijke manier worden tentoongesteld. Het maakt niet uit of ze informatief, promotioneel of van een andere aard zijn. Vloerstandaards zorgen voor een aantrekkelijke weergave van de inhoud. Ze kunnen flexibel worden opgesteld in de verkoopruimte, op de beursstand of bij de receptie.

Displays op de vloer worden aanbevolen omdat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. De displays kunnen overal worden gebruikt waar je wil adverteren en informeren. Doordat ze snel op te zetten zijn en een hoge stabiliteit garanderen, zijn ze niet alleen geschikt voor langdurig gebruik. Onze modellen worden ook aanbevolen voor korte, spontane toepassingen.

Met een vloerstandaard vestig je de aandacht op informatie, aanbiedingen of bepaalde situaties op een aantrekkelijke en in het oog springende manier, zelfs op korte termijn. De verschillende vloerstandaards zorgen ervoor dat de posters beter opvallen. Voorbijgangers en klanten worden op een ideale kijkhoogte attent gemaakt op het bord.

In ons assortiment vind je verschillende soorten en afmetingen vloerstandaards. Klassieke DIN-formaten zoals DIN A4, DIN A3 of zelfs DIN A1 zijn gemakkelijk te plaatsen. Er is ook plaats voor meerdere posters tegelijk. Op die manier is ook een meerzijdige of meer uitgebreide presentatie mogelijk.

De eenvoudige kliklijst of inschuifwijze van de verschillende displays maken het eenvoudig om de posters te verwisselen. Veranderingen op korte termijn zijn dus mogelijk. Het profiel houdt de posters op hun plaats. Tegelijkertijd worden de posters beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil of regen.

Trek de aandacht van klanten

Met onze vloerstandaards voor informatiefolders, standaards voor posters en informatiedisplays kan je jouw bedrijfspand klantvriendelijk maken en tegelijkertijd de verkoop bevorderen. Het aantrekkelijk design wekt de belangstelling van de klant. Tegelijkertijd presenteert de vloerdisplay een bedrijf op professionele manier.

Hetzij als wegwijzer in entrees, voor productbeschrijving op beurzen, voor prijsweergaves in verkoopruimten of als informatiebord bij evenementen. Er zijn geen grenzen aan het gebruik ervan. Je klanten, bezoekers en gasten zullen altijd goed geïnformeerd zijn.
 

Vloerstandaards in DIN-formaat

Vergeleken met conventionele posterhoezen of zelfklevende hoezen, trekken vloerstandaards doorgaans nog meer aandacht. Door hun efficiënte plaatsing staan de standaards direct op het pad van de klant of voorbijganger. De klant wordt rechtstreeks geconfronteerd met de boodschap van het inlegvel. Dit leidt tot een doeltreffende presentatie van informatie, reclame of zelfs prijzen.

Maar hoe vind je het juiste model voor een gebruiksgebied? Reclamedisplays worden overal gebruikt. Het zijn basiselementen van de winkel- en bedrijfsuitrusting en een belangrijk onderdeel van de verkoopbevordering. Verschillende kenmerken maken deze standaards geschikt voor je bedrijf.

Ben je op zoek naar een model dat ook buiten kan worden gebruikt? Displays op de vloer zijn niet alleen blikvangers in de verkoopruimte. In de buitenruimte wekken zij een onverdeelde belangstelling als stoepborden of klantenstoppers. In de buitenruimte kan een groot aantal mensen tot potentiële klanten worden gemaakt.

Naast grootschalige reclame spelen ook presentaties van meerdere pagina's een rol voor sommige bedrijven. Een meerzijdige display kan de aandacht trekken van meerdere klanten tegelijk. Extra belangstelling kan ook worden gewekt door verlichting. Vloerstandaards met LED verlichting zorgen voor een hoogwaardige achtergrondverlichting van de inhoud. In de verschillende vloerstandaards kunnen reclameboodschappen met een groot oppervlak of verschillende inhouden tegelijk worden gepresenteerd.

Met de verschillende ontwerpen van vloerstandaards geef je de aankondigingen extra aandacht van klanten en bezoekers. De vloerdisplays zijn zowel geschikt voor het aanspreken van een specifieke groep als voor massamarketing.

Onze producten voor jouw toepassingsgebied

Ons productassortiment biedt je een ruime keuze voor de verkoopbevordering. Naast klassieke informatiestands, beursstands en reclamezuilen kan je ook prachtig vormgegeven schildersezels ontdekken. Het assortiment biedt je ontelbare ontwerpen en presentatiemanieren.

Vloerstandaards kunnen voor elk doel worden gebruikt. De standaards zijn snel voorzien van nieuwe mededelingen en dienen optimaal als wegwijzers, informatieborden of reclamedragers. Inhoud kan optimaal worden weergegeven op verschillende manieren.


Vloerstandaards op maat

Wij zijn fabrikant van diverse vloerstandaards en kunnen een display ook etiketteren en bedrukken volgens je wensen. Een bedrukking op het topbord of het frame van de vloerstandaards zorgt voor extra herkenning van het bedrijf. Namen, logo's, kleuren of andere bedrukkingen zijn mogelijk.

Verdere aanpassing is mogelijk met extra accessoires. Je kan materiaal voor de basisconfiguratie kiezen, maar ook aanvullende artikelen, zoals folderhouders en folderbakjes, maken de reclame-uiting compleet. Naast aangeplakte reclame of aankondigingen kan je dan ook meer informatie geven met folders.

Op die manier geef je voorbijgangers iets mee voor onderweg dat hen nog langer aan je zaak doet denken. Clipstrips kunnen worden gebruikt om producten, giveaways of hygiëneartikelen aan te bieden. Bovendien kunnen de displays worden uitgebreid met extra advertentieruimte. Extra banners, kliklijsten en posterframes kunnen snel worden bevestigd.

Afdekfolies, bodemplaten of vervangingselementen zijn verkrijgbaar als uitbreiding van de basisuitrusting van een display. De folies in het passende DIN-formaat garanderen de bescherming van de posters. Met extra voetplaten kan je een vloerstandaard perfect uitrusten.

Laat ons je adviseren over de mogelijkheden. Dankzij onze eigen productie kunnen we kwalitatief maatwerk bieden. Als je vragen hebt over de vloerstandaards of ondersteuning nodig heeft bij het ontwerp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Menu sluiten
Naar boven