• voor de presentatie van vele kleine losse verpakkingen
  • eventueel met opdruk van reclame
  • universeel inzetbaar op bijna elk verkooppunt
  • de strips van polypropyleen kunnen bij de perforatie op de gewenste lengte worden ingekort

In deze categorie vind je diverse blisterrails voor een snelle en makkelijke presentatie.
Blisterrails zijn langwerpige strips met haken of klemmen. Aan deze haken of klemmen kunnen eenvoudig allerlei verpakkingen gehangen worden. De blisterrails zelf zijn makkelijk op te hangen of te bevestigen door middel van een haak of dubbelzijdig tape.
Sluiten
Filter en sorteer

Individueel aanpasbaar
De lengte van de polypropyleen strips zijn bij de perforatiepunten in te korten.

Per direct inzetbaar 
Deze gat- en haakophanging is bij veel verschillende verkooppunten op te hangen.

Ruimtebesparende rail
De perfecte presentatie van meerdere losse verpakkingen op een klein oppervlak.

Opdruk naar wens
Het topbord biedt de mogelijkheid voor een extra reclameboodschap.

Producten precies in het blikveld van uw klanten

Blisterlijsten zijn vaak op verschillende locaties rondom verkooppunten te vinden. Ze bieden de mogelijkheid om bepaalde producten direct in het gezichtsveld van de klant te plaatsen. Meestal gaat het om secundaire plaatsing van producten. Ze worden dan middels een blisterlijst gepresenteerd op de optimale kijkhoogte.

De lichte en smalle blisterlijsten vind je vooral aan het schap of bij de kassa. Hier worden ze dan gebruikt om reclame te maken voor speciale aanbiedingen of om impulsaankopen aan te moedigen. In combinatie met een topkaart inclusief opdruk is uw merk op afstand al zichtbaar.

Deze reclame lijsten zijn aan de bovenzijde voorzien van een ophanging of ophangoog, waarmee ze op de gewenste hoogte aan bijvoorbeeld een schap kunnen worden bevestigd. Losse verpakkingen met ophangogen of europerforatie kunnen vervolgens onder elkaar aan de blisterlijst worden opgehangen. Door lijsten van polypropyleen systematisch te perforeren kunnen deze varianten desgewenst op lengte worden ingekort.

Blisterlijsten van metaal voor op je POS

Een metalen blisterlijst is een bijzonder sterk en stevig reclamemedium. Hierdoor is deze lijst duurzaam en kan keer op keer gebruikt worden voor speciale acties. Met een dikte van 2 mm is de metalen lijst een lichtgewicht. Door het haakje aan de achterzijde kan hij overal worden opgehangen.

Het metalen materiaal maakt een hoogwaardige indruk op klanten. Tegelijkertijd doet deze blisterlijst op geen enkele manier onder voor de anderen varianten als het om presenteren gaat. Voorzie de lijst van stickers, een laag poedercoating of een aantrekkelijke opdruk. Een kosteloze controle van het drukbestand zorgt voor optimale drukresultaten bij het bedrukken van blisterlijsten.

Naar het product »

Verpakkingen eenvoudig aan de blisterlijst te bevestigen

Producten in blisterverpakking bevestig je eenvoudig aan de ophanglip aan de blisterlijst. Blisterlijsten zijn verkrijgbaar met minimaal 9 of maximaal 24 ophanglippen voor producten. Hierdoor is hetzelfde product meerdere malen te presenteren of verianten ervan.

Hebben jouw producten geen europerforatie? Door Stockaid zelfklevende haken op jouw producten te plakken zijn ze toch aan een blisterlijst  te hangen. Deze haken zijn hier ook te vinden in onze webshop. Kies voor een blisterlijst met of zonder topkaart. Bij ons kun je de lijst inclusief topkaart naar eigen idee laten bedrukken. Stuur ons jouw drukbestanden of laat deze door onze grafische afdeling opmaken.

Op maat gemaakt voor je merk

Een opvallend ontworpen blisterlijst trekt meteen de aandacht van jouw klanten. Met bedrukte lijsten kun je de bekendheid van nieuwe merken of producten vergroten. Bovendien maakt een topkaart jouw merk op afstand al zichtbaar voor potentiële kopers. Alleen zo wordt jouw merk door alle bezoekers gezien.

Er zijn veel mogelijkheden bij het ontwerpen van je blisterlijst. Naast verschillende kleuren en bedrukkingen is ook de vorm naar wens te produceren. Voor je volgende speciale actie maken wij graag persoonlijke blisterlijsten. Zorg ook voor een verkooptoename van je producten en maak gebruik van goedgeplaatste blisterlijsten.

Wij personaliseren de blisterlijsten voor je naar wens!

Ons verkoopteam helpt en adviseert je graag.
Menu sluiten
Naar boven