In deze categorie vindt u diverse blisterrails voor een snelle en makkelijke presentatie.
Blisterrails zijn langwerpige strips met haken of klemmen. Aan deze haken of klemmen kunnen eenvoudig allerlei verpakkingen gehangen worden. De blisterrails zelf zijn makkelijk op te hangen of te bevestigen door middel van een haak of dubbelzijdig tape.
Kategoriebanner_Blisterleisten

Meer lezen »

Blisterrails voor diverse toepassingen

Op zoek naar een oplossing voor het snel en makkelijk presenteren van artikelen in kleine verpakkingen?
Onze blisterrails bieden uitkomst! Blisterrails zijn langwerpige strips met haken of klemmen. Aan deze haken of klemmen kunnen eenvoudig verpakkingen gehangen worden. De blisterrails zelf zijn makkelijk te bevestigen door middel van een haak of dubbelzijdig tape. Vaak worden deze rails aan schappen of kassameubels gepresenteerd. Doordat de blisterrails makkelijk te bevestigen zijn kunnen ze overal worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan beurzen, showrooms of gewoon op de winkelvloer. Ook voor tijdelijke presentatie is de blisterrail een zeer geschikt item. De blisterrails in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen: polypropyleen, polystyreen of metaal.

Wij kunnen blisterlijsten personaliseren naar uw wens. Ze zijn bijvoorbeeld te bedrukken met de kleuren van uw huisstijl of met uw logo. Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op of stuur een mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven