Folderhouders behoren tot de basis van presentatie-systemen. Uw klanten krijgen direct informatie over uw producten. De folderhouders zijn speciaal gemaakt voor het bevestigen aan verschillende schappen.
Sluiten
Filter en sorteer

Folderhouder 

Folderhouders bieden direct bij uw point of sale uw (potentiële) klanten extra informatie. De folderhouders in ons assortiment maken het mogelijk uw informatie te presenteren. Plaats folders met productinformatie dicht bij de producten. Met deze folderhouders voor aan het schap zijn uw producten niet te missen en voor uw klant een kleine moeite om te pakken. 
 

Folderhouder A5 

Als u kleine folders heeft van het formaat A5, doet u er goed aan deze in de bijbehorende folderhouder A5 te plaatsen. Op de kleine folders kunt u pakkende teksten plaatsen om zo de klant de juiste informatie mee te geven. Folderhouders A5 hebben een kleiner formaat, waardoor deze subtiel bij uw product geplaatst kunnen worden. Het meenemen van een folder door de klant wordt zo op een rustige manier gestimuleerd. 
 

Folderhouder A4 

Wilt u meer informatie kwijt bij uw producten? Kies dan voor de folderhouder met de maat A4. Hierin plaatst u uw grote folders waar u alle informatie op kwijt kunt die de klant nodig heeft. Folderhouders A4 vallen op vanwege de grootte. Hierdoor is het voor de klant makkelijk uw informatie te vinden. De folderhouder A4 is uitermate geschikt voor boekjes van meerdere pagina’s. 
 

Folderhouder wand 

Bevestigt u liever de folderhouder aan de wand? Bezoek dan onze categorie Folderhouders voor aan de muur. U vindt daar onder andere onze topper „Apollo“. Deze folderhouder is multifunctioneel. Deze kan aan de wand bevestigd worden, maar ook op tafel geplaatst worden. 
 

Voor elk schap de juiste folderhouder 

Wij bieden voor elk schap een passende oplossing. Folderhouders kunnen aan het schap geplakt worden of u kunt ze in een barcode-/prijskaartrail schuiven. Ook kunt u de folderhouders om het schap klemmen. Voor elk formaat folder en vuldiepte bieden wij de passende folderhouder. 
 

Folderhouders van verschillende materialen 

In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo hebben wij folderhouders van PVC, acrylglas en metaaldraad. Kies de folderhouder die bij u past en presenteer uw informatie op uw gewenste manier. 

De folderhouder „Euphrat“ is van hoogwaardig transparant polystyreen gemaakt. Deze folderhouder is voorzien van een houder van staaldraad. Hiermee kunt u de folderhouder eenvoudig ophangen aan schappen. De houder is uitgevoerd met een vuldiepte van 32 mm en leverbaar in de maten DIN A4, DIN A5 of Lang DIN hoogformaat.
 

Folderhouders naar wens 

Wilt u uw eigen logo gepresenteerd hebben op uw folderhouder? Dat is mogelijk. Wij beschikken over een eigen drukkerij waardoor wij aan uw wensen kunnen voldoen. Ook zijn wij, vanwege onze productiemogelijkheden, in staat een originele folderhouder te ontwerpen en te maken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. 
Menu sluiten
Naar boven