VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderhouders

Folderhouders behoren tot de basis van presentatie-systemen. Uw klanten kunnen direct informatie over uw producten krijgen, deze folderhouders zijn speciaal gemaakt voor het bevestigen aan verschillende schappen.

Meer lezen »

 

Folderpresentatie voor aan het schap

Direct bij uw point of sale uw (potentiele-) klanten extra informatie bieden, dat iw wat veel consumenten willen. Vaak worden daarvoor middelen gebruikt als folders. Deze folderhouders maken het mogelijk om folders direct aan het schap te presenteren. Plaats folders met productinformatie direct bij de producten. Met deze schapfolderhouders zijn ze niet te missen en voor uw klant maar een kleine moeite om ze te pakken.

Voor elke schap een passende oplossing

Uit het assortiment hierboven bieden wij voor elk schap een oplossing. Er zijn folderbakjes die geplakt worden op het schap of geschoven worden in een barcode-/prijskaartrail of geklemd worden om het schap. Voor elk formaat folder en vuldiepte bieden wij een passende houder.

 

Kijk ook naar onze andere folderhouders:
- folderhouders voor op de tafel
- folderstandaards voor de vloer
- folderhouder voor aan de muur

Als producent van folderhouders voor aan het schap kunnen wij ook maatwerk leveren, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl.