Folderhouders behoren tot de basis van presentatie-systemen. Uw klanten kunnen direct informatie over uw producten krijgen, deze folderhouders zijn speciaal gemaakt voor het bevestigen aan verschillende schappen.

Meer lezen »

Folderpresentatie voor aan het schap

Direct bij uw point of sale uw (potentiele-) klanten extra informatie bieden, dat iw wat veel consumenten willen. Vaak worden daarvoor middelen gebruikt als folders. Deze folderhouders maken het mogelijk om folders direct aan het schap te presenteren. Plaats folders met productinformatie direct bij de producten. Met deze schapfolderhouders zijn ze niet te missen en voor uw klant maar een kleine moeite om ze te pakken.

Voor elke schap een passende oplossing

Uit het assortiment hierboven bieden wij voor elk schap een oplossing. Er zijn folderbakjes die geplakt worden op het schap of geschoven worden in een barcode-/prijskaartrail of geklemd worden om het schap. Voor elk formaat folder en vuldiepte bieden wij een passende houder.

 

Kijk ook naar onze andere folderhouders:
- folderhouders voor op de tafel
- folderstandaards voor de vloer
- folderhouder voor aan de muur

Als producent van folderhouders voor aan het schap kunnen wij ook maatwerk leveren, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven