Vakverdelers zijn een makkelijke manier om een schap netjes en overzichtelijk te houden. Een vakverdeler zorgt voor een goed overzicht van artikelen op het schap. Hierdoor kan de klant zijn keuze snel bepalen. 
Sluiten
Filter en sorteer

Vakverdelers - breed inzetbaar 

In vrijwel elk bedrijf worden vakverdelers gebruikt. Vooral in winkels zijn vakverdelers onmisbaar voor een nette presentatie en een duidelijke indeling van de schappen. Naast dat vakverdelers veel worden ingezet in winkels, zijn vakverdelers ook zeer geschikt voor in magazijnen. Als producent van vakverdelers kunnen wij een vakverdeler in elk gewenste lengte en hoogte leveren. 
 
In ons assortiment vind je een uitlopend aanbod in vakverdelers. Je vindt schapverdelers met en zonder schapstoppers, maar ook met en zonder breekpunten.  


Vakverdelers voor Tegometall 

De meeste winkels maken gebruik van schappen van Tegometall. Speciaal voor deze schappen bieden wij perfect passende schapverdelers. Bekijk de bijpassende producten, zoals vakverdelers en frontpanelen in ons assortiment. 


Vakverdelers voor koelschappen 

Ook voor koelschappen bieden wij de juiste vakverdelers. Het vakverdeelsysteem „ROS“ bestaat uit alle producten binnen deze serie. Doordat er gaten gestanst zijn in het materiaal, blijft de luchtcirculatie binnen uw koeling gereguleerd
 

Vakverdelers om op te plakken 

Voor een permanente schapindeling hebben wij vakverdelers in het assortiment die opgeplakt kunnen worden. Hierdoor staan producten altijd netjes op het schap. De vakverdelers zijn voorzien van foam tape.  
 
Wanneer je de schapindeling wilt wijzigen, is het verstandig de lijmresten te verwijderen. Hiervoor hebben wij Tesa Lijmverwijderaar in ons assortiment. 
 

Vakverdelers om neer te zetten 

Schapverdelers om neer te zetten helpen bij het snel op- of verbouwen van het schap. Denk bijvoorbeeld aan een actieschap. De ene week presenteer je grote producten en volgende week kleine producten. Met deze vakverdelers ben je niet gebonden aan een vaste indeling van het schap. 
 

„Perfekta“ vakverdelers 

Met de vakverdeler „Perfekta“ maak je het schap opgeruimd en overzichtelijk. Veel vakverdelers van de „Perfekta“ hebben breekpunten. Hierdoor kan je de schapverdelers aanpassen aan de diepte van het schap. 
 
De „Perfekta“ heeft een eigen serie, waar verdeelprofielen, scannerprofielen en artikelschuivers toe behoren. Het complete assortiment van „Perfekta“ vind je hier. 


Twin-Pushers 

Twin-Pushers komen met z'n tweeën. Samen zorgen ze ervoor dat de producten altijd netjes vooraan staan. Een gewone productpusher moet zelf het gewicht van het product duwen. De Twin-Pushers doen dit samen. Hierdoor heb je altijd een recht en gespiegeld schap. 

 
vakverdelers

Hulp nodig bij het vinden van een schapverdeler? 

Als producent van vakverdelers en meer kunnen we je helpen met het kiezen van de juiste schapverdelers. 
 

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven