Vakverdelers zijn een makkelijke manier om uw schap netjes en overzichtelijk te houden. Een vakverdeler zorgt voor een goed overzicht van artikelen op uw schap. Hierdoor kan de klant zijn keuze snel bepalen. 
Sluiten
Filter en sorteer

Vakverdelers - breed inzetbaar 

In vrijwel elk bedrijf worden vakverdelers gebruikt. Vooral in winkels zijn vakverdelers onmisbaar voor een nette presentatie en een duidelijke indeling van de schappen. Naast dat vakverdelers veel worden ingezet in winkels, zijn vakverdelers ook zeer geschikt voor in magazijnen. Als producent van vakverdelers kunnen wij uw vakverdeler in elk gewenste lengte en hoogte leveren. 
 
In ons assortiment vindt u een uitlopend aanbod in vakverdelers. U vindt schapverdelers met en zonder schapstoppers, maar ook met en zonder breekpunten.  


Vakverdelers voor Tegometall 

De meeste winkels maken gebruik van schappen van Tegometall. Speciaal voor deze schappen bieden wij perfect passende schapverdelers. Bekijk de bijpassende producten, zoals vakverdelers en frontpanelen in ons assortiment. 


Vakverdelers voor koelschappen 

Ook voor koelschappen bieden wij de juiste vakverdelers. Het vakverdeelsysteem „ROS“ bestaat uit alle producten binnen deze serie. Doordat er gaten gestanst zijn in het materiaal, blijft de luchtcirculatie binnen uw koeling gereguleerd
 

Vakverdelers om op te plakken 

Voor een permanente schapindeling hebben wij vakverdelers in het assortiment die opgeplakt kunnen worden. Hierdoor staan uw producten altijd netjes op uw schap. De vakverdelers zijn voorzien van foam tape.  
 
Wanneer u uw schapindeling wilt wijzigen, is het verstandig de lijmresten te verwijderen. Hiervoor hebben wij Tesa Lijmverwijderaar in ons assortiment. 
 

Vakverdelers om neer te zetten 

Schapverdelers om neer te zetten helpen bij het snel op- of verbouwen van uw schap. Denk bijvoorbeeld aan een actieschap. De ene week presenteert u grote producten en volgende week kleine producten. Met deze vakverdelers bent u niet gebonden aan een vaste indeling van uw schap. 
 

„Perfekta“ vakverdelers 

Met de vakverdeler „Perfekta“ maakt u uw schap opgeruimd en overzichtelijk. Veel vakverdelers van de „Perfekta“ hebben breekpunten. Hierdoor kunt u de schapverdelers aanpassen aan de diepte van uw schap. 
 
De „Perfekta“ heeft een eigen serie, waar verdeelprofielen, scannerprofielen en artikelschuivers toe behoren. Het complete assortiment van „Perfekta“ vindt u hier. 


Twin-Pushers 

Twin-Pushers komen met z'n tweeën. Samen zorgen ze ervoor dat uw producten altijd netjes vooraan staan. Een gewone productpusher moet zelf het gewicht van het product duwen. De Twin-Pushers doen dit samen. Hierdoor heeft u altijd een recht en gespiegeld schap. 

 
vakverdelers

Hulp nodig bij het vinden van uw schapverdeler? 

Als producent van vakverdelers en meer kunnen we u helpen met het kiezen van de juiste schapverdelers. 
 

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven