VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Schapindeling en -presentatie

Een schap dat geordend en opgeruimd is heeft aantrekkingskracht! Als producent van artikelen voor onder andere schapindelingen en presentaties bieden wij een breedt en diep assortiment tegen scherpe prijzen! Neem bijvoorbeeld onze barcode-prijskaartrails voor de diverse schappen. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment vakverdeelsystemen met de meest uiteenlopende hoogtes en dieptes.

Meer lezen »

Communicatie aan het schap

Communicatie aan het schap is zeer belangrijk voor uw klanten en het winkelpersoneel. Niet alleen om informatie te verstrekken maar ook ter presentatie van de artikelen. Maak bij uw schappen gebruik van passende presentatiematerialen.

Scannerprofielen zijn onmisbaar voor elk schap. Scannerprofielen zijn strips die aan schappen worden geklemt of geplakt. In de strips kunnen barcodes of prijskaartjes worden geschoven. Naast scannerprofielen zijn ook reclameranden veel gebruikte artikelen om extra aandacht te vragen van uw klanten. Deze randen kunnen worden bedrukt met uw logo of slogan en worden op de schappen gemonteerd.

Voor het bereiken van een bepaade doelgroep wordt er ook gebruik gemaakt van folders. Plaats de folders dicht mogelijk bij de artikelen met behulp van speciale folderhouders voor aan het schap. Uw klanten kunnen snel en gemakkelijk meer informatie vinden over de producten. Kleinere artikelen kunnen vaak aan blisterrails gepresenteerd. Blisterrails zijn strips die aan het schap worden gemonteerd. De strips hebben meerdere haken waar blisterverpakkingen aangehangen kunnen worden. De blisterrails kunnen aan het schap worden gehangen en zijn ruimte besparend.

SchapstopperNaast de bovengenoemde folderhouders en blisterrails zijn schapkaarten, schapstoppers en prijshoezen een veel gebruikt communicatie middel. Plak of plaats met klemmen een schapstopper op de rand van het schap. De hoezen zijn in verschillende formaten leverbaar. Papier kan eenvoudig in de hoes geschoven worden.

De schapkaarten met een langere opleggen kunnen eventueel ook zonder tape of magneetband aan het schap worden gepresenteerd. De artikelen op de schap zorgen er voor dat de schapstopper niet van de schap valt.

Naast de schapstoppers bieden wij ook clipjes voor aan het schap om kaarten dwars op de schappen te presenteren. De zogenoemde woblers zijn er in vele soorten en maten. Woblers vallen van veraf in het gangpad op. Het bevestigen van de woblers aan de schappen kan op diverse manieren, kijk hier voor ons assortiment woblers!

Schapindeling

Verdeelsystemen zorgen voor een mooie en georganiseerde uitstraling van uw schappen en stellingen. Uw klanten kunnen makkelijk de producten vinden en uit de schappen pakken. Vakverdelers zorgen voor structuur. De schappen kunnen met behulp van vakverdelers op een logische manier worden ingedeeld. Bij het gebruik van vakverdelers is het essentieel dat de verdelers niet verschuiven. Om dit te voorkomen wordt er vaak gebruik gemaakt van een PEK-profiel. Dit profiel wordt op het schap bevestigd en hier kunnen vakverderlers op worden vastgeklikt. De vakverdelers kunnen niet meer verschuiven waardoor de vakken de oorsprongelijke afmeting blijft behouden.

Heeft u vragen over onze artikelen of bent u opzoek naar een andere oplossingen?
VKF-Renzel kan ook maatwerk aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden en kijk voor meer informatie naar de diverse productieprocessen. Stuur een e-mail naar verkoop@vkf-renzel.nl of neem telefonisch contact met ons op.