Een schap dat geordend en opgeruimd is, heeft aantrekkingskracht! Als producent van artikelen voor schapindelingen en presentaties hebben wij een zeer breed assortiment.  
 
Neem bijvoorbeeld onze barcode-prijskaartrails voor de diverse soorten schappen. Daarnaast vindt u een groot assortiment vakverdeelsystemen met uiteenlopende hoogtes en dieptes. 

Uw presentatie is onze specialisatie!
Sluiten
Filter toepassen

Waarom schappresentatie?

Communicatie aan het schap is zeer belangrijk voor uw klanten en het winkelpersoneel. Niet alleen om informatie te verstrekken, maar ook ter presentatie van de artikelen. Maak gebruik van passende presentatiematerialen. 

Enkele voordelen van goede schappresentatie en -indeling:
  • Een opgeruimd schap zorgt voor meer overzicht.
  • Schappresentatie helpt u bij de verkoop van producten.
  • Schappresentatie in uw huisstijl zorgt voor eenheid in uw winkel.


De verschillende mogelijkheden in schappresentatie

Scannerprofielen zijn onmisbaar voor elk schap. Dit zijn strips die aan schappen worden geklemd of geplakt. In de strips kunnen barcodes of prijskaartjes worden geschoven. 
 
Naast scannerprofielen zijn ook reclameranden veel gebruikt om extra de aandacht te trekken van uw klanten. Deze randen kunnen worden bedrukt met uw logo of slogan en worden op de schappen gemonteerd. 
 
Voor het bereiken van een bepaalde doelgroep wordt gebruik gemaakt van folders. Plaats de folders zo dicht mogelijk bij de artikelen met behulp van specialefolderhouders voor aan het schap. Uw klanten kunnen snel en gemakkelijk meer informatie vinden over de producten. 
 
Kleinere artikelen worden vaak met een blisterrails gepresenteerd. Blisterrails zijn strips die aan het schap worden gehangen of vastgemaakt en hebben meerdere haken waar verpakkingen aan gehangen kunnen worden. De blisterrails kunnen bijvoorbeeld aan de zijkant van het schap worden gehangen en zijn ruimte besparend. Hier kunt u allerlei producten mee presenteren: van desinfectiegel en zakjes snoep tot zakjes kruiden en snoepjes voor dieren. 
 
Naast de bovengenoemde folderhouders en blisterrails zijn schapstoppers en prijshoezen een veel gebruikt communicatiemiddel. De prijshoezen zijn in verschillende formaten leverbaar. Papier schuift u eenvoudig in de hoes. Plak of plaats met klemmen een schapstopper op de rand van het schap en val op. 
 
Naast de schapstoppers bieden wij ook clipjes voor aan het schap om kaarten dwars op de schappen te presenteren. 

Schapindeling supermarkt 

Verdeelsystemen zorgen voor een mooie en georganiseerde uitstraling van uw schappen en stellingen. Uw klanten kunnen makkelijk de producten vinden en uit de schappen pakken.  
 
Vakverdelers zorgen voor structuur. De schappen kunnen met behulp van vakverdelers op een logische manier worden ingedeeld. Bij het gebruik van de verdelers is het essentieel dat de verdelers niet verschuiven. 
 
Om dit te voorkomen wordt er vaak gebruik gemaakt van een PEK-profiel. Dit profiel wordt op het schap bevestigd en hierop kunnen vakverdelers worden vastgeklikt. De schapverdelers kunnen niet meer verschuiven, waardoor de vakken de oorspronkelijke afmeting blijven behouden. 

Uw presentatie is onze specialisatie

Heeft u vragen over onze artikelen of bent u op zoek naar andere oplossingen? 
Wij produceren ook producten op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en kijk voor meer informatie naar de diverse productieprocessen
 
Stuur een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Uw presentatie is onze specialisatie

Heeft u vragen over onze artikelen of bent u op zoek naar andere oplossingen? 
Wij produceren ook producten op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en kijk voor meer informatie naar de diverse productieprocessen
 
Stuur een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Menu sluiten
Naar boven