Sluiten
Filter en sorteer

Folderstandaard 

Het inzetten van een folderstandaard is de beste manier om je informatie te presenteren. Een folderstandaard zorgt voor een professionele uitstraling en voorkomt losliggende folders. Onze folderstandaards zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. 
 
De folderstandaards uit ons assortiment bestaan uit zowel eenvakshouders als meervakshouders met verschillende vuldieptes.  
 
De artikelen in onze productgroepen zijn ingedeeld in inklapbare folderstandaards, draaibare folderstandaards en folderschappen. Ook voor visitekaartjes bieden wij een ruim assortiment displays. 
 

Folderstandaard A4 

De meest gangbare folderstandaard heeft de maat DIN A4. De folderstandaard A4 kan ook meerdere vakken hebben (meervakshouders). Hierdoor kan je verschillende folders tegelijk presenteren.
 
Ook andere maten vind je in ons assortiment. Is de juiste maat niet beschikbaar in onze webshop? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Je kan een folderstandaard bij ons laten voorzien van je logo of slogan. Op deze manier maken wij de folderstandaard geheel naar jouw wens en door je huisstijl toe te passen komen mensen extra in aanraking met je merk. 
 
Wij creëren samen met jou van een unieke folderstandaard. Doordat wij beschikken over een eigen productie, kunnen wij veel op maat maken. Dus ook jouw folderstandaard! 

 

Folderhouder staand 

Een folderhouder staand laat je brochures en folders op een mooie manier zien. Naast de staande modellen, kunnen wij ook folderstandaards voor aan de muur leveren. De folderstandaards voor op de vloer en tafel zijn er in verschillende soorten. Hierbij kan je denken aan gekleurd of transparant, maar ook dwarsformaat of hoogformaat.
 
Vooral de „Apollo” is een populair product wanneer het gaat om een folderhouder A4 staand. Deze folderhouder is multi-inzetbaar. Je kan de „Apollo” op tafel zetten, maar ook aan een lamellenwand hangen met de universele houder. 

Naar „Apollo”

Folderstandaard van verschillende materialen 

Onze folderstandaard zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Zo maken maken we onze folderstandaards en artikeldragers van acryl, maar ook van PVChout en metaaldraad. Ook kan je bij ons terecht voor manden van wilgenhout.

De meeste folderstandaards zijn van duurzaam materiaal gemaakt. Hiermee verkleinen we onze ecologische voetdruk op de aarde.  


Presenteer jouw folders op een aantrekkelijke manier 

Folder- en artikeldragers zijn essentiële onderdelen op het gebied van de POS (Point of Sale). 
 
Folderstandaards zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan een folderhouder staand, voor op de vloer of om aan de muur te hangen. We hebben ook eenvakshouders, meervakshouders en visitekaarthouders in het assortiment. 
 
De verschillende folderstandaards hebben allemaal als doel om jouw catalogi, brochures of gidsen zo goed mogelijk te presenteren. Presenteer je folders op een plek waar ze het best tot hun recht komen! 
 
Bijvoorbeeld op een beursstand, in je etalage, in de showroom of bij de receptie. Voor elke mogelijke presentatie van folders bieden wij een oplossing! 
 

Presenteer je producten op een passende display 

Artikeldragers zijn displays die in een aantrekkelijk design zijn vormgegeven voor producten. Onder de categorie artikeldragers staan verschillende artikelgroepen, geschikt voor diverse branches. Denk hierbij aan wensenkaartstandaards, krantenrekken, brillenstandaards en boldisplays en nog heel veel meer!

Je triggert de klant om aankopen te doen wanneer je jouw producten op de juiste manier presenteert. Dit kan met behulp van een aantrekkelijke display. 

Uniek in ons assortiment 

Nieuw in ons assortiment is de lijn „Nerine”. Deze producten bevorderen de product- en folderpresentatie in jouw winkel. Deze producten zijn van hout en hebben ons keurmerk 'Renzel Nature' meegekregen. Dat houdt in dat er gebruik gemaakt is van natuurlijke, duurzame grondstoffen.  
 
Doordat de displays en standaards plano verstuurd worden, kunnen we duurzamer verzenden. Dit is beter voor het milieu. Het enige wat je nog hoeft te doen, is jouw product in elkaar zetten! 
renzel nature, duurzaam

Advies nodig?

Heb je vragen over de mogelijkheden op het gebied van folder- en artikeldragers? 

Neem telefonisch contact met ons op via 0315 - 65 99 99, stuur een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl of vul het contactformulier in.

Wij staan je graag te woord. 

Contactformulier »

Menu sluiten
Naar boven