VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderhouders voor aan de muur

Hier vindt u een uitgebreid assortiment folderhouders om te bevestigen aan de muur.
Zowel de één-vaks als méérvakshouders zijn leverbaar in diverse materialen en kleuren.

Meer lezen »

Wandfolderhouders

In deze categorie vindt u onze praktische folderhouders die geschikt zijn voor eenvoudige bevestiging aan een wand of muur.
De bevestigingsmogelijkheden variëren van schroeven, aan het schap hangen of vastplakken met tape. Naast verschillende bevestigingsmanieren en DIN formaten, is er ook het verschil in het aantal houders.
De houders worden doorgaans gemaakt van acryl, metaal, aluminium of kunststof.

Wandfolderhouder GaudyMeervaks folderhoudersvoor aan de muur

Meervaks folderhouders zijn uitgerust met twee of meer vakken. Deze méérvaksfolderhouders voor aan de wand zijn leverbaar in diverse DIN formaten en vuldieptes. Naast de diversiteit aan formaten zijn de houders ook leverbaar in verschillende kleuren. Voor elke catalogi, brochure of flyer bieden wij een hangende folderhouder die past bij elk interieur!

Kijk ook in de categorie accessoires voor onder andere uitbreidingsmogelijkheden van de folderhouders en diverse reinigingsmiddelen.