Hier vind je een uitgebreid assortiment folderhouders om te bevestigen aan de muur.
Zowel de eenvaks- als meervakshouders zijn vervaardigd van diverse materialen en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook bijpassende accessoires voor de wandmodellen folderhouders zijn eenvoudig mee te bestellen.
Sluiten
Filter en sorteer

Wandfolderhouders

In deze categorie vind je onze praktische folderhouders die geschikt zijn voor eenvoudige bevestiging aan een wand of muur.
De bevestigingsmogelijkheden variëren van schroeven, aan het schap hangen of plakken met tape. Naast verschillende bevestigingsmanieren en DIN formaten, is er ook verschil in het aantal houders.
De houders worden doorgaans gemaakt van acryl, metaal, aluminium of kunststof.

Meervaks folderhouders voor aan de muur

Meervaks folderhouders zijn uitgerust met twee of meer vakken. Deze meervaks folderhouders voor aan de wand zijn leverbaar in diverse DIN formaten en vuldieptes. Naast de diversiteit aan formaten zijn de houders ook leverbaar in verschillende kleuren. Voor elke catalogi, brochure of flyer bieden wij een hangende folderhouder die past bij elk interieur!

Kijk ook in de categorie accessoires voor onder andere uitbreidingsmogelijkheden van de folderhouders en diverse reinigingsmiddelen.
Kategoriebanner_Folderhouders_voor_an_de_muur
Menu sluiten
Naar boven