Alle folderhouders voor aan de wand en meervoudige houders zijn van hoge kwaliteit en uitstekend geschikt voor wandmontage.

Heb je een vraag over de DIN formaten? Neem dan contact met ons op of zie hiervoor ons overzicht hieronder.

overzicht van DIN formaten
Sluiten
Filter en sorteer

Wandfolderhouder: ophangen i.p.v. neerzetten

Op toonbanken en balies, waarbij de ruimte vaak al beperkt is, mag het niet overvol zijn of lijken. De wandfolderhouders kunnen worden ingezet op plekken waar onvoldoende ruimte is of waar de mogelijkheid ontbreekt om een ​folderstandaard te plaatsen. De montage van geschikte wandfolderhouders gebeurt met geschikte accessoires en is meestal probleemloos mogelijk.

Trek de aandacht van je potentiële en bestaande klanten en geef ze heldere informatie. Met onze wandfolderhouders vestig je de aandacht van je klanten direct op de essentie. De folders worden op de best mogelijke manier gepresenteerd dankzij de transparante voorzijde. Zo trekken ze snel de aandacht van geïnteresseerden.

Terwijl de kaft de interesse van de doelgroep wekt, is in de folder de relevante informatie te vinden. Door deze aan de wand te plaatsen kan de informatie in de directe omgeving van het product gepresenteerd worden. Maak desgewenst gebruik van de bevestigingsmogelijkheid van de hangers voor plaatsing bij de entree, de kassa of bij het product. 
20-46-01_ch_1740x600

Folderhouder voor aan de wand


Meervakshouder in DIN formaat

Combineer naar wens verschillende wandfolderhouders door ze in elkaar te haken, zoals bij onze systemen mogelijk is. Stel op die manier zelf je folderwand of wandmagazine samen. Bij sommige folderhouders kunnen zelfs verschillende formaten decoratief en ruimtebesparend in één folderhanger worden ondergebracht.

In ons assortiment vind je verschillende hangers in verschillende DIN formaten. Hebben jouw folders het klassieke DIN A4 formaat? Adverteer je voor jouw bedrijf in Lang DIN formaat?

Wij bieden modellen aan in verschillende DIN-formaten. Van DIN A3 tot DIN A4 en A5 tot Lang DIN. Ontdek de juiste een- of meervakshouders in ons assortiment.

Daarnaast speelt de uitlijning een rol bij het kiezen van het juiste model. Kies, afhankelijk van de lay-out van je folder, een houder in hoog of dwars formaat. Je kan ook voor een product kiezen dat voor beide richtingen ingezet kan worden.
 

Verschillende folderdisplays uit eigen productie
 

Op het gebied van wandfolderhouders en folderhangers hebben wij eigen productiemogelijkheden. Voor jou betekent dit dat je jouw folderhouder naar wens kunt ontwerpen. Of het nu in een speciale vorm is of met een opdruk van je logo of slogan. Wij helpen jou hier graag mee!

Afhankelijk van hoeveel folders of flyers je wil exposeren, komen verschillende displays in aanmerking. We maken onderscheid tussen eenvaks- en meervakshouders. Ook krijg je een groot aantal accessoires bij jouw folderhanger. Ontdek het grote aanbod aan folderdisplays voor wandmontage.

Eenvakshangers:

Deze folderhouders voor aan de wand zijn voorzien van slechts één vak. Ze zijn geschikt voor het presenteren van losse vellen, flyers of kleine catalogi. Dankzij de eenvoudige wandmontage kunnen ze dicht bij het product of gerelateerd aan een thema worden getoond. Ook hier is er keuze uit verschillende materialen en formaten.

Meervakshangers:

Deze wandhangers hebben meerdere vakken voor het presenteren van folders of catalogi. Hier kunnen verschillende media direct naast elkaar worden getoond. Je hebt daarbij de keuze uit displays met 2 tot wel 12 of nog meer vakken. Combineer losse houders of kies juist voor een sfeervolle folderwand.

Accessoires voor folderdisplays:

De accessoires in ons aanbod vergemakkelijken het onderhoud en het ophangen van folders aan de wand. Gebruik daarnaast onze lijmverwijderaar en kunststofreiniger om het materiaal te reinigen en te onderhouden. Voor een snelle bevestiging van de displays worden beugels en wandprofielen gebruikt. Breid je folderpresentatie uit met onze hoogwaardige accessoires.

Folderdisplays voor outdoor-doeleinden

Folders presenteren is niet alleen binnenshuis de moeite waard. De presentatie van flyers en dergelijke kan ook buitenshuis de aandacht vestigen op je producten en diensten. Daarnaast kan er ook doelgerichter reclame gemaakt worden voor producten in een buitenruimte van je filiaal. Plaats belangrijke informatie outdoor met bijvoorbeeld een folderstandaard voor buiten.

Onze waterafstotende outdoor folderhanger heeft een automatische sluiting. Hierdoor blijft het foldermateriaal ook bij een regenbui droog. Buiten kan de eenvakshouder aan de muur worden gemonteerd of met zuignappen aan ruiten worden bevestigd. Deze outdoor folderdisplays met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende DIN formaten.

Om je flyer of brochures te kunnen verwisselen, open je gewoon de deksel. Op dezelfde wijze als je de inhoud verwisselt, krijgt jouw klant of geïnteresseerde voorbijganger ook toegang tot het betreffende materiaal. De transparante behuizing zorgt ervoor dat jouw flyers, folders, catalogi of brochures altijd goed zichtbaar zijn. Kies voor een wandfolderhouder om op te plakken, vast te schroeven of gewoon ophangen door inhaken.

Folders indoor presenteren
 

Indoor folderhouders voor aan de muur worden vooral gebruikt op beurzen, op de Point of Sales of in entrees. Ze dienen om belangrijke informatie makkelijk vindbaar te maken en als hand-out aan te bieden. Op deze manier hebben mensen ook thuis toegang tot je informatie. Of worden daar extra herinnerd aan jouw producten of acties.

De folderhouders kunnen aan de muur of aan het schap worden bevestigd. Ze kunnen precies daar worden bevestigd waar je ze wil hebben en zijn daardoor goed zichtbaar voor potentiële klanten. Een uitsparing aan de voorzijde vergemakkelijkt het uitnemen van de verschillende flyers of folders. Daarnaast kan je deze folderhouder aanpassen aan jouw huisstijl.

Versterk de beleving van jouw merk door deze wandfolderhouders dienovereenkomstig te ontwerpen. Kies uit verschillende kleuren of kies voor een opdruk of belettering. De displays kunnen langdurig op één en dezelfde plek of juist mobiel ingezet worden om je bedrijf duurzaam op een hoogwaardige manier te presenteren.
1Fachhaenger

voorbeeld van een eenvakshouder


wandprospekthalter-delux-3x-din-a4-und-6x-lang-din-67.0039.8-1

voorbeeld van een meervakshouder


Bevestiging van wandfolderhouders op de Point of Sale

Met doelgerichte plaatsing en passende displays maak je slim reclame voor jouw producten en folders op de POS. Daarmee onderscheid je je met jouw producten van de concurrentie en help je de verkoop te bevorderen. Voor het effectief adverteren van producten op de POS zijn met name folders erg populiar.

Een folder of flyer biedt niet alleen de mogelijkheid om met een aantrekkelijk design de aandacht van geïnteresseerden te trekken. Je kan namelijk ook overtuigende, belangrijke en aanvullende informatie IN een folder ‘verpakken’ en tegelijkertijd dicht bij het product presenteren. Zo overtuig je de klant van het product en versterk je de klantenbinding.

Als de persoon jouw flyer mee naar huis neemt, zal jij en je product nog steeds worden herinnerd. Dit vergroot de bekendheid van je merk en kan een volgende aankoop aanmoedigen. Een geschikte wandfolderdisplay vestigt ook de aandacht op je folders in het schap. Het maakt ook een directe en opvallende presentatie van flyers en dergelijke op de POS mogelijk.

Ontdek dus de verschillende soorten houders voor verkoopbevordering middels folders op je verkooplocatie. Kies een model voor directe bevestiging aan het schap of bevestig het display door middel van opplakken, middels zuignappen of door te schroeven. Ontdek de juiste display voor je folders, flyers, catalogi of brochures.
 

Displays van acrylglas voor je verkoopbevordering

Wij bieden folderdisplays aan gemaakt van kunststof, metaal, draadframes of hoogwaardig transparant acrylglas. Acryl biedt je voor de langere termijn een aantrekkelijke folderhanger geschikt voor elk toepassingsgebied. Tegelijkertijd zijn je folders perfect zichtbaar en tevens sfeervol gepresenteerd. Een presentatie in de optimale kijk- dan wel leeshoek versterkt dit effect extra.

Het transparante materiaal doet nauwelijks af aan de aantrekkelijke wijze van presenteren van je flyers, folders of catalogi. Gebruik acryldisplays voor het exposeren van een ​​of meerdere verschillende media. Als fabrikant kunnen wij je niet alleen maar standaardmodellen aanbieden, maar leveren wij ook maatwerk en zijn speciale displays mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om naar wens te beletteren of te bedrukken.

Kies nu de juiste wandfolderhouder van acrylglas of gemaakt van andere materialen. Kies een model in A4-, A5- of Lang DIN-formaat dat volledig past bij je foldermateriaal. Kies voor een wandfolderdisplay in het juiste formaat en verbeter daarmee je presentatie op visueel vlak. Vind het juiste podium voor je presentatie van folders en flyers.
Menu sluiten
Naar boven