Zie hier ons assortiment eenvaks folderhouders voor aan de wand. Sommige modellen kunnen zowel ter ophanging als ook staand worden gebruikt. De houders zijn door middel van schroeven of tape te bevestigen aan de muur.
Sluiten
Filter en sorteer

Folderhouders voor aan de muur of aan het schap

De folderhouders voor aan de muur worden bevestigd door middel van schroeven of tape. Er zijn ook speciale uitvoeringen met een adapter voor een lamellenwand. De folderbakjes voor de lamellenwand worden eenvoudig aan de wand geklemd. Folderhouders in ons assortiment hebben vaste inschuifformaten voor papier. De maten zijn afgestemd op de meest gebruikte papierformaten, dit zijn de zogenoemde DIN formaten. De houders zijn leverbaar in de formaten DIN A4, DIN A5 en Lang DIN. Er is wel verschil in de diepte van het vak, de zogenoemde vuldiepte. Sommige houders hebben een extra diep vak voor de presentatie van dikkere of meerdere folders.

Heb je vragen betreffende het papierformaat? Ga via de link hieronder naar de tabel met alle papierformaten.

Naast ons uitgebreide assortiment folderhouders voor aan de muur, hebben wij ook folderhouders voor aan het schap.
Deze schapfolderhouders kunnen op de schappen of stellingen worden geklemd of geplakt. Op deze manier presenteer je de folders bij het product.

Heb je vragen over ons assortiment folderhouders? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.overzicht van DIN formaten
Menu sluiten
Naar boven