Heb je wel folders, maar nog geen rek of folderstandaard om ze in te kunnen presenteren?
Wij hebben standaards in allerlei soorten en maten: verrijdbaar, uitklapbaar en draaiend. Tot maar liefst 40 houders!
Sluiten
Filter en sorteer

Folderstandaards voor op de vloer

Kies een folderstandaard die past bij jouw interieur of huissstijl. Onze folderstandaards zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of hout. Folderstandaards zijn folderdisplays die op de grond gezet worden, dus op zichzelf staande standaards. In/aan de standaards kunnen één of meerdere houders geplaatst / gehangen worden voor de presentatie van folders of brochures. Naast de vaste uitvoeringen hebben wij voor beurzen of andere tijdelijke promotionele acties ook inklapbare folderhouders. Deze inklapbare folderhouders zijn zeer gemakkelijk te transporteren.

Wil je dat jouw klanten van alle kanten folders kunnen pakken? Dan zijn onze draaibare folderhouder staand een uitkomst! Deze folderstandaards kunnen van boven tot onder gevuld worden met folders, brochures en magazines. Het voordeel van een draaibare folderstandaard is dat jouw klanten snel een overzicht hebben van je folders of magazines.
 

 

Folderstandaards in alle maten

In ons assortiment vind je vele soorten en maten folderstandaards. Ook de foldervakken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we folderstandaards A4, maar ook A3 of A6. Voor elke folder hebben wij de juiste presentatie. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op! Door onze eigen productie hebben wij alle middelen om jouw wensen op het gebied van folderpresentatie te vervullen.
 

Folderschappen en brochurerekken

Voor de presentatie van heel veel (verschillende) folders bieden grote schappen uitkomst. In ons assortiment vind je ook folderrekken, elk met zijn eigen unieke design. De meeste rekken en standaards zijn uitgerust met een topbord. Het topbord van deze artikelen kunnen wij in onze eigen drukkerij voor jou bedrukken. Neem hiervoor gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Maak duurzaam gebruik van jouw folderstandaards. Kijk onder accessoires voor reinigingsmiddelen en uitbreidingen van diverse folderstandaards.
Kategoriebanner_Folderstandaards_voor_op_de_vloer
Menu sluiten
Naar boven