VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Folderstandaards voor op de vloer

Heeft u wel folders, maar nog geen rek of standaard om ze te presenteren?
Wij hebben standaards in allerlei soorten en maten: verrijdbaar, uitklapbaar en draaiend tot maar liefst 40 houders!

Meer lezen »

Folderstandaards die passen bij uw interieur

FolderstandaardKies een folderstandaard dat past bij uw interieur of huissstijl. Onze folderstandaards zijn gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof of hout. Folderstandaards zijn folderdisplay's die op de grond gezet worden als zelf staande standaards. Aan de standaards kunnen één of meerdere houders geplaatst worden voor de presentatie van folders of brochures. Naast de vaste uitroeringen zijn er voor beurzen of andere tijdelijke promotionele acties inklapbare folderhouders. Deze inklapbare folderhouders zijn zeer gemakkelijk te transporteren.

Wilt u dat uw klanten van elke kanten folders kunnen pakken? Hievoor bieden wij draaibare folderstandaards uitkomst! Deze folderstandaards kunnen van boven tot onder worden gevuld met folders, brochures en magazines. Het voordeel van een draaibare folderstandaard is dat uw klanten snel een overzicht hebben van uw folders of magazines.

Folderschappen en brochurerekken

Voor de presentatie van vele folders bieden grote schappen uitkomst. In ons assortiment bieden wij ook folderrekken in een mooi design. De meeste stellingen zijn uitgerust met een topbord. Het topbord van deze artikelen kunnen wij in onze eigen drukkerij bedrukken. Kijk onder de artikelgroep folderschappen voor ons totale assortiment.

Maak duurzaam gebruik van uw folderstandaards.
Kijk onder accessoires voor schoonmaakmiddelen en uitbreidingen van diverse folderstandaards.