Hier vind je een variëteit aan catalogusstandaards in verschillende prijscategorieën. Een groot deel van ons assortiment catalogusstandaards wordt vervaardigd op onze eigen productielocaties. Dit stelt ons in staat om korte levertijden te handhaven en flexibel in te spelen op (specifieke) wensen.
Elke catalogus- of folderstandaard heeft zijn eigen unieke eigenschappen en technische extra's.

Bij VKF Renzel hechten we veel waarde aan het gebruik van duurzame materialen. Sommige van de standaards hieronder kunnen uitgebreid worden met diverse accessoires.
Sluiten
Filter en sorteer

Optimale presentatie van jouw catalogi met onze catalogusstandaards

Met geschikte standaards kan je jouw catalogi of andere gedrukte media perfect presenteren. Deze catalogusstandaards zorgen ervoor dat jouw media optimaal tentoongesteld worden, waardoor bezoekers en gasten worden aangemoedigd om ze van dichtbij te bekijken en zelfs mee te nemen. Onze catalogusdisplays bieden de juiste presentatie, waardoor jouw producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Catalogi in DIN A4-formaat kunnen in de catalogusstandaards worden geplaatst. Afhankelijk van de grootte van de catalogus en de diepte van de display, is er ruimte voor verschillende aantallen catalogi in de display. Het plaatsen van de printmedia is eenvoudig en meestal toegankelijk aan de achterkant. Als er kopieën kunnen worden toegevoegd, kan je personeel dit van een afstand zien.

De displays presenteren jouw catalogi op een hoogwaardige wijze op verschillende locaties. Catalogi blijven een populair en effectief onderdeel van offline marketingstrategieën. Bedrijven in verschillende branches vertrouwen vandaag de dag nog steeds op catalogusreclame, en dat is begrijpelijk.

Klanten blijven dol op foldercatalogi met een overzicht van het productassortiment. Zowel in de B2B- als in de B2C-sector worden ze vaak gebruikt om nieuwe investeringsmogelijkheden te vinden. Daarom zijn catalogi nog steeds een populair middel voor verkoopbevordering.

Je kan jouw promotiecatalogi ophangen op verschillende locaties binnen je bedrijf of in het filiaal zelf. Een catalogusstandaard is een echte blikvanger in de ontvangstruimte, waardoor je catalogi direct de aandacht trekken. Afhankelijk van het model, kan je zelfs verschillende edities of speciale catalogi tentoonstellen. Plaatsing bij de ingang of uitgang moedigt voorbijgangers aan om de catalogus mee te nemen.

Onze catalogusstandaards kunnen, afhankelijk van het model, ook voor mobiele toepassingen worden gebruikt. Onze mobiele displays zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor ze gemakkelijk van de ene locatie naar de andere kunnen worden verplaatst. Zodra ze zijn opgesteld, presenteren ze jouw catalogi op een aantrekkelijke manier.

Een prachtig ontworpen catalogusstandaard kan jouw beursstand visueel verbeteren en jouw catalogi op een speciale manier presenteren. De omslagen van de catalogi zijn duidelijk zichtbaar voor iedereen die voorbij loopt. Gepresenteerd onder de optimale kijkhoek, trekken de aantrekkelijke covers extra aandacht. Maak gebruik van onze catalogusdispensers om klanten en geïnteresseerden te boeien met jouw catalogi.

Toepassingsgebieden voor catalogusstandaards:

  • Beurzen & Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Receptie/ontvangstruimtes
  • Winkels
  • Bedrijfsfeesten
  • Productpresentaties
  • Open dagen

Catalogusstandaards: blikvangers op beurzen en evenementen

Vergeleken met het eenvoudig tentoonstellen van catalogi, bieden catalogusstandaards een hoogwaardig en professioneel alternatief. In deze displays zijn de individuele exemplaren perfect gerangschikt, waardoor ze zorgen voor een uniforme uitstraling. Bovendien worden de omslagen en ruggen van de catalogi goed zichtbaar gepresenteerd. 

Bij het kiezen van de juiste display kan je kiezen uit verschillende catalogusdispensers. Kies de display die het beste bij jouw locatie past en die jouw catalogi op de best mogelijke manier weergeeft. Ontdek nu de verschillende modellen in onze online shop.

Wil je de vloerdisplay stationair of mobiel gebruiken? Je kan kiezen uit verschillende materialen en constructies. Voor meer mobiliteit moet je zeker kiezen voor een gemakkelijk verplaatsbaar model met een compact basisframe.

Naast een uitgebreid aanbod van aluminium displays zijn er ook displays van metaal of staal verkrijgbaar. Kies een prachtig vormgegeven model met de benodigde stabiliteit voor jouw locatie.

Meerdere opties voor jouw catalogusdisplay: kies wat bij jou past

Wens je slechts één catalogus te presenteren of wil je meerdere tegelijk tonen? Wil je een specifieke catalogus uitlichten of diverse productcatalogi gelijktijdig tonen? Vloerstandaards met meerdere compartimenten zijn ideaal om verschillende printmedia tegelijkertijd ruimtelijk dichtbij te presenteren.

Binnen de display heb je de vrijheid om de volgorde en rangschikking van verschillende media individueel te kiezen. Bij dit type catalogusdispenser worden de catalogi doorgaans aan één zijde uitgenomen. Andere modellen zijn van alle kanten toegankelijk en kunnen dus vrij in de ruimte worden geplaatst.

Een aanzienlijk aantal van onze producten bied je de mogelijkheid om catalogi onder de optimale kijkhoek te tonen, waardoor de cover van je gedrukte media ideaal zichtbaar is. Een uitbreiding op deze presentatie is een catalogusdisplay met schap, waardoor geïnteresseerden gemakkelijk kunnen bladeren.

Een groot deel van de catalogusdispensers presenteert de catalogi op zichthoogte en maakt uitnemen op de optimale grijphoogte mogelijk. Een lage voorraad catalogi kan deze grijphoogte beïnvloeden.

Een catalogusdstandaard met een verstelbaar schap voorkomt dit effect door zich aan te passen aan het aantal catalogi. Dit garandeert permanent een comfortabele en rugvriendelijke uitneemhoogte.

Heb je zeer specifieke ideeën voor je catalogusstandaard? Wij produceren niet alleen displays in individuele afmetingen, maar bieden ook exclusieve afwerkingen aan. Personaliseer je catalogusstandaard met je logo of kies voor een poedercoating in jouw bedrijfskleuren.

We staan klaar om jou te helpen bij het kiezen en ontwerpen van een catalogusstandaard

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven