Hier vindt u een variëteit aan catalogusstandaards in verschillende prijscategorieën. Een groot deel van ons assortiment catalogusstandaards wordt vervaardigd op onze eigen productielocaties. Dit stelt ons in staat om korte levertijden te handhaven en flexibel in te spelen op (specifieke) wensen.
Elke catalogus- of folderstandaard heeft zijn eigen unieke eigenschappen en technische extra's.

Bij VKF Renzel hechten we veel waarde aan het gebruik van duurzame materialen. Sommige van de standaards hieronder kunnen uitgebreid worden met diverse accessoires.
Sluiten
Filter toepassen

Optimale presentatie van uw catalogi met onze catalogusstandaards

Met geschikte standaards kunt u uw catalogi of andere gedrukte media perfect presenteren. Deze catalogusstandaards zorgen ervoor dat uw media optimaal tentoongesteld worden, waardoor bezoekers en gasten worden aangemoedigd om ze van dichtbij te bekijken en zelfs mee te nemen. Onze catalogusdisplays bieden de juiste presentatie, waardoor uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Catalogi in DIN A4-formaat kunnen in de catalogusstandaards worden geplaatst. Afhankelijk van de grootte van de catalogus en de diepte van de display, is er ruimte voor verschillende aantallen catalogi in de display. Het plaatsen van de printmedia is eenvoudig en meestal toegankelijk aan de achterkant. Als er kopieën kunnen worden toegevoegd, kan uw personeel dit van een afstand zien.

De displays presenteren uw catalogi op een hoogwaardige wijze op verschillende locaties. Catalogi blijven een populair en effectief onderdeel van offline marketingstrategieën. Bedrijven in verschillende branches vertrouwen vandaag de dag nog steeds op catalogusreclame, en dat is begrijpelijk.

Klanten blijven dol op foldercatalogi met een overzicht van het productassortiment. Zowel in de B2B- als in de B2C-sector worden ze vaak gebruikt om nieuwe investeringsmogelijkheden te vinden. Daarom zijn catalogi nog steeds een populair middel voor verkoopbevordering.

U kunt uw promotiecatalogi ophangen op verschillende locaties binnen uw bedrijf of in het filiaal zelf. Een catalogusstandaard is een echte blikvanger in de ontvangstruimte, waardoor je catalogi direct de aandacht trekken. Afhankelijk van het model, kunt u zelfs verschillende edities of speciale catalogi tentoonstellen. Plaatsing bij de ingang of uitgang moedigt voorbijgangers aan om de catalogus mee te nemen.

Onze catalogusstandaards kunnen, afhankelijk van het model, ook voor mobiele toepassingen worden gebruikt. Onze mobiele displays zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor ze gemakkelijk van de ene locatie naar de andere kunnen worden verplaatst. Zodra ze zijn opgesteld, presenteren ze uw catalogi op een aantrekkelijke manier.

Een prachtig ontworpen catalogusstandaard kan uw beursstand visueel verbeteren en jouw catalogi op een speciale manier presenteren. De omslagen van de catalogi zijn duidelijk zichtbaar voor iedereen die voorbij loopt. Gepresenteerd onder de optimale kijkhoek, trekken de aantrekkelijke covers extra aandacht. Maak gebruik van onze catalogusdispensers om klanten en geïnteresseerden te boeien met uw catalogi.

Toepassingsgebieden voor catalogusstandaards:

  • Beurzen & Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Receptie/ontvangstruimtes
  • Winkels
  • Bedrijfsfeesten
  • Productpresentaties
  • Open dagen

Catalogusstandaards: blikvangers op beurzen en evenementen

Vergeleken met het eenvoudig tentoonstellen van catalogi, bieden catalogusstandaards een hoogwaardig en professioneel alternatief. In deze displays zijn de individuele exemplaren perfect gerangschikt, waardoor ze zorgen voor een uniforme uitstraling. Bovendien worden de omslagen en ruggen van de catalogi goed zichtbaar gepresenteerd. 

Bij het kiezen van de juiste display kunt u kiezen uit verschillende catalogusdispensers. Kies de display die het beste bij uw locatie past en die uw catalogi op de best mogelijke manier weergeeft. Ontdek nu de verschillende modellen in onze online shop.

Wilt u de vloerdisplay stationair of mobiel gebruiken? U kunt kiezen uit verschillende materialen en constructies. Voor meer mobiliteit moet u zeker kiezen voor een gemakkelijk verplaatsbaar model met een compact basisframe.

Naast een uitgebreid aanbod van aluminium displays zijn er ook displays van metaal of staal verkrijgbaar. Kies een prachtig vormgegeven model met de benodigde stabiliteit voor uw locatie.

Meerdere opties voor uw catalogusdisplay: kies wat bij u past

Wenst u slechts één catalogus te presenteren of wilt u meerdere tegelijk tonen? Wilt u een specifieke catalogus uitlichten of diverse productcatalogi gelijktijdig tonen? Vloerstandaards met meerdere compartimenten zijn ideaal om verschillende printmedia tegelijkertijd ruimtelijk dichtbij te presenteren.

Binnen de display heeft u de vrijheid om de volgorde en rangschikking van verschillende media individueel te kiezen. Bij dit type catalogusdispenser worden de catalogi doorgaans aan één zijde uitgenomen. Andere modellen zijn van alle kanten toegankelijk en kunnen dus vrij in de ruimte worden geplaatst.

Een aanzienlijk aantal van onze producten biedt u de mogelijkheid om catalogi onder de optimale kijkhoek te tonen, waardoor de cover van uw gedrukte media ideaal zichtbaar is. Een uitbreiding op deze presentatie is een catalogusdisplay met schap, waardoor geïnteresseerden gemakkelijk kunnen bladeren.

Een groot deel van de catalogusdispensers presenteert de catalogi op zichthoogte en maakt uitnemen op de optimale grijphoogte mogelijk. Een lage voorraad catalogi kan deze grijphoogte beïnvloeden.

Een catalogusdstandaard met een verstelbaar schap voorkomt dit effect door zich aan te passen aan het aantal catalogi. Dit garandeert permanent een comfortabele en rugvriendelijke uitneemhoogte.

Heeft u zeer specifieke ideeën voor uw catalogusstandaard? Wij produceren niet alleen displays in individuele afmetingen, maar bieden ook exclusieve afwerkingen aan. Personaliseer uw catalogusstandaard met uw logo of kies voor een poedercoating in uw bedrijfskleuren.

We staan klaar om u te helpen bij het kiezen en ontwerpen van uw catalogusstandaard

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven