Uitgebreid assortiment staande folderhouders.
De folderhouders uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en worden gemaakt van verschillende duurzame materialen.
Sluiten
Filter toepassen

Ruim assortiment folderstandaards

Wij maken een groot deel van ons assortiment zelf. Door deze eigen productie kunnen wij het grootste deel van ons assortiment tegen een scherpe prijs aanbieden!  Maak uw keuze uit bovenstaande artikelen. Ons assortiment folderstandaards loopt uiteen van eenvaksstandaards tot complete folderzuilen voor de presentatie van vele flyers en brochures tegelijk.

Onze folderstandaards zijn gemaakt van diverse duurzame materialen. Veruit de meesten worden vervaardigd uit staal en kunststof. Het stalen frame biedt stevigheid en vormt een stabiele basis voor de veelal transparante kunststof folderbakjes. Doordat de meeste folderhouders transparant zijn vallen deze van veraf op en is de kaft van de folder / flyer goed zichtbaar. Sommige folderhouders bestaan uit meerdere onderdelen en deze onderdelen zijn weer uitwisselbaar met andere passende accessoires. Zo bent u niet beperkt tot de standaard uitvoeringen die wij u hierboven bieden.

Door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij ook maatwerk leveren.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven