Ontdek ons uitgebreide assortiment staande folderhouders, vervaardigd van diverse duurzame materialen, waarmee je de presentatie van je brochures en reclamemateriaal op de Point of Sale (PoS) kunt verbeteren.
Sluiten
Filter en sorteer

Vind de perfecte folderstandaard voor jouw bedrijf

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan folderstandaards, beschikbaar in verschillende maten en vormen. Ze kunnen draaibaar, inklapbaar of zelfs uitgerust met wielen zijn. Je hebt de keuze uit vloerfolderstandaarden, originele zigzag-vormen en zelfs versies met 6 of 12 vakken.

Bij ons vind je een uitgebreide en veelzijdige selectie aan folderstandaarden die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Vind het juiste model door te filteren op formaat (bijv. DIN A4), aantal vakken, materiaal (acryl, aluminium, hout), prijsklasse en levertijd.

Voor gebruik op beurzen en evenementen raden we onze inklapbare folderstandaards aan. Voor gebruik op toonbanken, balies en tafels, gebruik je onze folderhouders voor op de tafel.

Enkele aanbevelingen

De „Size folderstandaard is een stevige vloerstandaard, volledig vervaardigd van staal, biedt ruimte voor 7 folders in DIN A4-formaat.

De „Rovigo folderstandaard is ook een vloerstandaard, maar met aanzienlijk minder vakken. Met zijn slanke vorm en een gewicht van slechts 3 kg kan de brochurestandaard snel en eenvoudig worden geplaatst. Dankzij het discrete ontwerp past hij in elke omgeving. Deze brochurehouder is gemaakt van gepoedercoat metaal en biedt een vuldiepte van 100 mm voor brochures in staand DIN A4-formaat.

Je kan ook kiezen voor de folderstandaard "FT" - basisframe. De brochure kan aan één of beide zijden worden geplaatst. Er kunnen maximaal 10 verschillende A4-brochures in worden opgeborgen. De brochurevakken zijn verkrijgbaar in een volledig stalen look of in een elegante acryl look.

Met een folderstandaard kan je jouw reclamemateriaal positioneren

Met een brochurestandaard kan je jouw reclamemateriaal positioneren. Met de zeer robuuste brochurestandaards kan je brochures, flyers en catalogi op een aantrekkelijke en professionele manier presenteren. Bovendien bevorderen ze op doorslaggevende wijze de klantnabijheid. 

Zet jouw promotiemateriaal op een strategische plek en presenteer het direct op ooghoogte van je klanten. Deze veelzijdige tools zijn ideaal als informatiestandaards op beurzen of bij het verkooppunt.

Op verzoek kunnen we de folderstandaards op maat bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. In onze drukkerij kunnen we precies naar je wensen printen. Met jouw bedrijfslogo of slogan, zowel voor kleine oplages als grote bestellingen.

Veelzijdige toepassingen van folderstandaards

Folderstandaards zijn tegenwoordig onmisbaar in zakelijke omgevingen. Ze zijn niet alleen een praktische manier om brochures en folders overzichtelijk te presenteren, maar tevens een effectief promotiemiddel.

Een van de meest voor de hand liggende toepassingen is het tonen van informatiemateriaal in winkels en bedrijven. Of het nu gaat om productbrochures, catalogi of flyers, een folderstandaard stelt klanten in staat om snel en eenvoudig informatie te verkrijgen over aangeboden producten of diensten. Dankzij een overzichtelijke rangschikking van de folders kunnen klanten gericht naar informatie zoeken en zo een grondig beeld vormen.

Maar folderstandaards zijn niet alleen nuttig in de detailhandel; ze vinden ook toepassing in andere sectoren. Zo worden ze bijvoorbeeld veel gebruikt in dokterspraktijken en ziekenhuizen om patiënten te informeren over verschillende behandelingsmogelijkheden of gezondheidstips. Ook in hotels en toeristische informatiecentra worden folderstandaards ingezet om gasten te voorzien van informatie over bezienswaardigheden, evenementen en uitstapjes in de omgeving.

Een andere toepassing van folderstandaards is op beurzen en tentoonstellingen. Hier dienen ze niet alleen om geïnteresseerden van informatie te voorzien, maar fungeren ze ook als blikvanger om bezoekers op de stand attent te maken. Door aantrekkelijke presentatie van flyers en brochures kan de aandacht van potentiële klanten worden getrokken en de interesse in de tentoongestelde producten of diensten worden vergroot.
 

Branches

Banken en verzekeraars

Banken en verzekeraars


Apotheken

Apotheken


Onderwijs, instellingen en opleidingen

Onderwijs, instellingen en opleidingen


Bakkerijen

Bakkerijen


Festivals, concerten en evenementen

Evenementen


Supermarkten

Supermarkten


Folderstandaards als effectieve promotiemiddelen

Folderstandaards vormen een effectief instrument waarmee bedrijven hun producten en diensten succesvol kunnen promoten. Ze bieden een praktische en aantrekkelijke manier om informatie aan potentiële klanten te verstrekken.

Een groot voordeel van folderstandaards is hun flexibiliteit. Ze kunnen worden vervaardigd in verschillende formaten en vormen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel kleine winkels als grote beurzen of evenementen.

Een ander voordeel is hun hoge zichtbaarheid. Door hun rechtopstaande positie en vaak kleurrijke ontwerp vallen folderstandaards direct op. Dit moedigt potentiële klanten aan om te stoppen en de verstrekte informatie nauwkeuriger te bekijken.

Folderstandaards bieden een handige manier om brochures, flyers of catalogi te presenteren. Dankzij de overzichtelijke rangschikking van de materialen kunnen klanten er gemakkelijk bij en een goed overzicht van het aanbod krijgen. Dit verhoogt de kans dat ze een product aanschaffen of gebruikmaken van een dienst.

Een ander voordeel van folderstandaards is hun kosteneffectiviteit. In vergelijking met andere reclamemiddelen zoals posters of advertenties in gedrukte media zijn ze vaak voordeliger. Bovendien kunnen ze herhaaldelijk worden gebruikt, wat op de lange termijn kosten bespaart.

Daarnaast stellen folderstandaards bedrijven in staat om gericht hun doelgroep aan te spreken. Ze kunnen brochures en flyers strategisch plaatsen op locaties waar potentiële klanten zich bevinden. Hierdoor neemt de kans toe dat de informatie door de juiste doelgroep wordt opgemerkt..
 

Verschillende soorten folderstandaards

Folderstandaards zijn onmisbare hulpmiddelen om brochures, flyers en ander promotiemateriaal overzichtelijk en aantrekkelijk te presenteren. Er bestaan verschillende types die, afhankelijk van de behoeften en vereisten, ingezet kunnen worden.

Folderhouders voor op de tafel: Deze zijn bijzonder geschikt voor gebruik op tafels of balies. Ze zijn compact, besparen ruimte en bieden toch voldoende plek voor diverse brochures. Tafelstandaards zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en ontwerpen en zijn eenvoudig op te zetten en af te breken.

Folderstandaards voor de vloer: Deze standaards worden op de grond geplaatst en bieden meer capaciteit dan tafelstandaards. Ze zijn ideaal voor gebruik bij ingangen, op beurzen of in verkoopruimtes. Vloerstandaards zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes en kunnen extra functies hebben, zoals houders voor visitekaartjes of een posterframe.

Folderhouders voor aan de muur: Zoals de naam al aangeeft, worden deze houders aan de muur gemonteerd. Ze zijn ruimtebesparend en bij uitstek geschikt voor smalle ruimtes of plaatsen waar vloerruimte beperkt is. Wandhouders zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en ontwerpen en kunnen, afhankelijk van de behoeften, uitgerust zijn met één of meerdere niveaus.

Draaibare folderstandaards: Dit type biedt een 360-graden zicht op brochures en stelt kijkers in staat gemakkelijk door het aanbod te bladeren. Draaibare standaards zijn ideaal voor gebruik in winkels waar klanten zelfstandig kunnen rondkijken, zoals boekhandels of reisbureaus. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en ontwerpen en kunnen ook een combinatie van compartimenten voor verschillende formaten hebben.

Inklapbare folderstandaards: Deze standaards zijn inklapbaar en daardoor bijzonder handig voor transport en opslag. Ze zijn licht en gemakkelijk op te zetten, maar bieden toch voldoende ruimte voor verschillende brochures. Ze zijn ideaal voor gebruik op beurzen of andere evenementen waar mobiliteit van belang is.

Ontwerp met aantrekkingskracht

Folderstandaards zijn onmisbaar in de reclamewereld. Ze zijn bedoeld om brochures, flyers en folders overzichtelijk en aantrekkelijk te presenteren. Een aantrekkelijk ontwerp van de folderstandaards is daarom van groot belang om de aandacht van klanten te trekken en hen te stimuleren de reclamematerialen te pakken en te lezen.

Een cruciaal aspect van het ontwerp is de plaatsing. De standaards moeten op drukbezochte locaties worden geplaatst waar veel potentiële klanten passeren. Dit kunnen bijvoorbeeld ingangen van supermarkten, winkelcentra of beurzen zijn. Door de juiste plaatsing neemt de zichtbaarheid toe, waardoor de kans groter wordt dat klanten de reclamematerialen opmerken.

Naast de plaatsing is ook het uiterlijk van de folderstandaards van groot belang. De standaards moeten naadloos passen in de algehele uitstraling van de omgeving en een professionele indruk geven. Het is raadzaam om te letten op hoogwaardige materialen en aantrekkelijke kleuren.

Een goed idee is bijvoorbeeld om de kleuren van het eigen logo of de huisstijl te integreren in het ontwerp van de folderstandaards. Dit zorgt voor een hoge herkenbaarheid en versterkt de merkboodschap.

Verder is de ordening van de reclamematerialen essentieel. De brochures moeten overzichtelijk gesorteerd en goed leesbaar zijn. Een duidelijke indeling op basis van onderwerpen of productcategorieën vergemakkelijkt de oriëntatie van klanten en het vinden van de gewenste informatie.

Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de brochures regelmatig worden bijgevuld om lege vakken te vermijden. Een opgeruimde en goed gevulde folderstandaard is uitnodigend en geeft klanten het gevoel dat het bedrijf zorg draagt voor zijn reclamemateriaal.

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven