Uitgebreid assortiment staande folderhouders.
De folderhouders uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en worden gemaakt van verschillende duurzame materialen.

Meer lezen »

Ruim assortiment folderstandaards

Wij maken een groot deel van ons assortiment zelf. Door deze eigen productie kunnen wij het grootste deel van ons assortiment tegen een scherpe prijs aanbieden!  Maak uw keuze uit bovenstaande artikelen. Ons assortiment folderstandaards loopt uiteen van eenvaksstandaards tot complete folderzuilen voor de presentatie van vele flyers en brochures tegelijk.

Onze folderstandaards zijn gemaakt van diverse duurzame materialen. Veruit de meesten worden vervaardigd uit staal en kunststof. Het stalen frame biedt stevigheid en vormt een stabiele basis voor de veelal transparante kunststof folderbakjes. Doordat de meeste folderhouders transparant zijn vallen deze van veraf op en is de kaft van de folder / flyer goed zichtbaar. Sommige folderhouders bestaan uit meerdere onderdelen en deze onderdelen zijn weer uitwisselbaar met andere passende accessoires. Zo bent u niet beperkt tot de standaard uitvoeringen die wij u hierboven bieden.

Door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij ook maatwerk leveren.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven