Folderrekken zijn geschikt voor de aantrekkelijke presentatie van A4-folders op het verkooppunt (POS). De verschillende schappen presenteren de brochures op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier in de meest ideale leeshoek. Afhankelijk van het folderrek kunt u tot wel 16 verschillende folders / flyers presenteren. Ontdek nu het juiste model voor uw locatie en situatie!
Sluiten
Filter en sorteer

Verhoogde zichtbaarheid van uw gedrukte media

Gedrukte media kan gemakkelijk verloren gaan in de massa. Tegelijkertijd moeten ze toch op een aansprekende manier worden gepresenteerd om daarmee de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dit is een manier om te bereiken dat de verschillende folders, catalogi of informatiebladen ook daadwerkelijk worden meegenomen.

Een passend folderrek zal de juiste aandacht trekken naar uw brochures. Er is ook ruimte voor meerdere exemplaren naast elkaar en onder elkaar. De losse schappen bieden voldoende ruimte om meerdere exemplaren van de verschillende brochures te plaatsen. Bovendien staan ​​de schappen schuin afgesteld in de optimale kijkhoek.

Door de ideale kijkhoek heeft de klant direct en goed zicht op de verschillende omslagen van uw gedrukte media. Deze covers spreken doorgaans voor zich en kunnen de interesse in bepaalde onderwerpen of producten verder verdiepen. De verschillende hoogtes van de brochurerekken bieden de mogelijkheid van een presentatie op kijk- dan wel grijphoogte.

Gebruik zowel de verschillende schaphoogtes als ook de afmetingen van de schappen om uw folders en brochures mee in de spotlights te zetten. U kunt de reclamefolders sorteren op onderwerp, doelgroep of op kleur. Ontdek het verkoopbevorderende effect van een folderrek bij uw verkooppunt.

Folderrekken van VKF Renzel:

✓ onmisbaar op de POS
✓ bijna overal inzetbaar
✓ optimaal presenteren van:
        catalogi
        brochures
        folders
        informatiebrochures
✓ in verschillende afmetingen
✓ verschillende vuldieptes
✓ met eigen opdruk
✓ maatwerk productie op aanvraag

Presenteer op een aantrekkelijke manier met folderrekken voor DIN A4

Het gangbare formaat voor het maken van folders, catalogi of informatiebladen is DIN A4. Daarom vindt u hier diverse producten die u kunt uitrusten met uw media in DIN A4 formaat. De schappen bieden ruimte om meerdere exemplaren van een catalogi achter elkaar te plaatsen.

Kies bij de keuze van een folderrek voor uw POS uit verschillende formaten en materialen. Kies een model gemaakt van metaal of met extra acrylglaselementen. Hoeveel brochures wilt u naast elkaar presenteren?

De folderrekken bieden u de ruimte om tot wel 16 verschillende items tegelijk te presenteren. Deze presentatie vindt zowel deels naast elkaar als ook op verschillende schapniveaus plaats. Wij leveren modellen met maximaal vijf losse schappen.

U heeft de keuze hoe u uw assortiment of uw bedrijf wilt presenteren. Wilt u de brochures compact op één niveau of op verschillende niveaus presenteren? Hoeveel folders wilt u naast elkaar presenteren? Door de slimme plaatsing van de brochures in het schap is de aandacht van klanten en bezoekers enigszins stuurbaar.
 

Toepassingen van folderrekken

Met een folderrek bent u niet alleen goed uitgerust in uw winkel of onderneming, maar ook op bijvoorbeeld beurzen. Geef beursbezoekers een uitgebreid inzicht in het dienstenaanbod van uw bedrijf met aansprekende brochures. Presenteer klanten in uw winkel de laatste aanbiedingen en trends door middel van brochures en catalogi.

Ongeacht de toepassing, uw gedrukte media wordt altijd op de best mogelijke manier gepresenteerd met een geschikt folderrek. U kunt zo dus niet alleen vaste klanten voorzien van de juiste media, maar een folderrek, voorzien van uw brochures, trekt ook de aandacht van andere geïnteresseerden en nieuwe klanten.

De eenvoudige, aantrekkelijke uitstraling van de folderrekken trekt al van ver de aandacht naar uw folders en uw bedrijf. Potentiële kopers zijn geneigd om uw gedrukte media en uw diensten onder de loep te nemen. Zo draagt ​​een kwalitatief hoogstaand folderrek bij aan de verkoopbevordering.

De aandachtsbevorderende werking van de folderrekken is gunstig voor verschillende branches en locaties. Er is ruimte voor productcatalogi, reisbrochures, folders of informatiebladen. Uitgerust met hoogwaardige zwenkwieltjes, staat het folderrek altijd daar waar u het nodig heeft.

De verschillende soorten rekken en standaards zijn zowel stationair als mobiel inzetbaar. De verkoopbevorderende werking van een vloerbrochurestandaard is toepasbaar in vele branches en gebieden. Plaats uw infomedia voortaan op een aansprekende en promotionele manier in een folderrek.

Ontdek de juiste folderstandaard voor op uw POS

U wilt niet zomaar een paar brochures uitkiezen, maar eigenlijk uw hele dienstenpakket tentoonstellen? Met een folderrek hoeft u zich bij het presenteren van brochures niet te beperken tot slechts enkele exemplaren. Gebruik de verschillende schappen om een ​​groot aantal verschillende A4-folders te presenteren.

Profiteer van de aansprekende presentatie in de optimale kijkhoek. Op deze manier zorgen de covers van de folders voor de rest. De eenvoudige schappen plaatsen de brochures duidelijk in het juiste licht en passen doorgaans ook in elke inrichting en omgeving. Het kan ook voor de langere termijn ingezet worden als onderdeel van uw winkel- of tentoonstellingsinrichting.

Een extra topbord biedt u de mogelijkheid om een ​​extra branding-effect te realiseren. Plaats uw logo, een bericht of uw slogan op dit elegante topbord. Zo wordt uw folderrek individueel op u en de huisstijl van uw bedrijf afgestemd.

Ontdek nu het juiste rek voor het presenteren van folders op het verkooppunt. Breng uw assortie brochures onder de aandacht op een manier die de verkoop bevordert en de aandacht van klanten vestigt op aanbiedingen, acties, nieuwe producten of evenementen. Neem nu contact met ons op voor uitgebreid advies over het onderwerp folderrekken.
Menu sluiten
Naar boven