Maak gebruik van onze handige inklapbare folderstandaards. Eenvoudig op te zetten en evenzo gemakkelijk te transporteren. De ruimtebesparende folderstandaards zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor het tentoonstellen op beurzen en evenementen.
Sluiten
Filter en sorteer

Ontdek inklapbare folderstandaards voor dynamische presentaties

De inklapbare folderstandaards in onze collectie zijn ideaal voor tijdelijke presentaties. Deze flexibele folderhouders zijn perfect geschikt voor evenementen zoals beurzen en markten. Dankzij de bijgeleverde draagtas zijn ze eenvoudig te vervoeren. Het opzetten van de folderstandaard kost slechts enkele seconden, waarna je direct folders en brochures kunt presenteren. Ook het inklappen verloopt snel en moeiteloos. De stevige, vaak verzwaarde voet zorgt voor stabiliteit, zelfs in drukkere omgevingen.

Voordelen van inklapbare folderstandaards

Folderstandaards, ook wel bekend als brochuredisplays, zijn vloerstandaarden die op een beperkte ruimte de mogelijkheid bieden om verschillende printmedia tegelijkertijd te presenteren. Deze folderstandaards bieden tal van voordelen.

De voordelen van een inklapbare folderstandaard liggen voor de hand. Allereerst is er de mobiliteit van het product. Snel op te zetten en weer in te klappen, kan het gemakkelijk worden vervoerd en neemt het weinig ruimte in beslag. Deze eigenschap is met name handig voor beurzen of tentoonstellingen op steeds veranderende locaties.

De mobiliteit wordt ondersteund door het eenvoudige gebruik van het product. De mobiele folderstandaard is meestal eenvoudig uitklapbaar en vanwege zijn lichte gewicht is er geen speciale kracht voor nodig. De vloerstandaarden worden uitgevouwen of in elkaar gezet en zijn dan klaar om folders trapsgewijs te presenteren en te nemen, waardoor ruimte wordt bespaard en het overzicht over de tentoongestelde printmedia behouden blijft.

Voor de meeste inklapbare folderstandaards is een bijpassende transporttas beschikbaar. Zo kunnen de brochurestandaards veilig en beschermd worden verplaatst, waardoor ongewenste krassen en vlekken worden voorkomen.


Inklapbare folderstandaards in alle formaten

De folderstandaards zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten voor folders en brochures. Een overzicht van de verschillende formaten in DIN-formaat vind je hier.

In ons assortiment vind je vooral standaards voor formaten zoals DIN A3, DIN A4 en DIN A5. Ook lang DIN folders vinden hun plaats in deze folderstandaards.


Diverse opvouwbare folderstandaards in ons assortiment

Ben je op zoek naar een opvouwbare folderstandaard met presentatiemogelijkheden aan beide zijden? Moet er een draagtas bij de prijs inbegrepen zijn? Of heb je behoefte aan extra foldervakken?

In ons online assortiment vind je diverse opvouwbare folderstandaards die binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. De opvouwbare standaards variëren in kenmerken en functionaliteiten.

Het Model „Punzar I“ onderscheidt zich door een slim vouwmechanisme en modern design. Dit exemplaar weegt ongeveer 5 kg, kan worden opgeborgen in een draagtas en is daarom bij uitstek geschikt voor beurzen en evenementen. De vier brochurevakken bieden voldoende ruimte voor catalogi.

De Punzar brochurestandaard is ook verkrijgbaar in een dubbelzijdige versie. De dubbelzijdig te vullen „Punzar II“ is, net als de eerste versie, gemaakt van staal. Deze folderstandaards met een zigzagontwerp presenteren je materiaal op een originele en hoogwaardige manier. Door de acht verschillende vakken kunnen diverse printmedia tegelijkertijd worden gepresenteerd.

Moet het materiaal beschermd zijn? Dan zal het Model „Toca“ je zeker aanspreken. Het bevat zelfs 5 vakken voor DIN A4-formaat folders en zorgt, dankzij het verzwaarde voetstuk, voor een stevige stand. Deze brochurestandaard is gemaakt van polystyreen. Een passende transporttas is bij de levering inbegrepen.

Naast inklapbare folderstandaards verdienen ook draaibare folderstandaards en folderstandaards op wielen aandacht. Ook deze houders zijn geschikt voor het presenteren van meerdere folders en brochures. De wielen onder de verrijdbare standaards maken ze mobiel en flexibel inzetbaar.


Een folderstandaard, rechtstreeks van de fabrikant

Als je op zoek bent naar een folderstandaard, kies dan voor een van de praktische opvouwbare varianten. Blijf aantrekkelijk en van hoge kwaliteit presenteren. Blijf mobiel. En kies jouw favoriet.

Als fabrikant van veel van deze artikelen houden wij diverse productiemogelijkheden open. Op verzoek kunnen we graag maatwerk en bedrukkingen realiseren. Laat je graag door ons adviseren over de verschillende standaards voor jouw reclamemateriaal. Neem gerust contact met ons op.
Menu sluiten
Naar boven