banken-de_Retusche

Verkoopbevorderende producten voor dienstverlenende instellingen


De aandacht vragen van uw klant wordt vandaag de dag steeds moeilijker door een overvloed aan reclame-uitingen. Toch blijft het essentieel voor het succes van een dienstverlening. Onze producten ondersteunen de communicatie naar uw (potentiële) klanten op het POS. Maak gebruik van de presentatie mogelijkheden in en rondom uw pand. Denk daarbij niet alleen in de kantoren maar ook bij de receptie, in wachtruimtes, toiletten of eventueel in de etalage. In de meeste gevallen is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van buitenreclame, bijvoorbeeld borden of banners aan het pand of stoepborden voor aan de straat.

Oplossingen voor de hygiënebescherming van personeel en klanten in banken

In de huidige situatie gelden voor veel winkels aangescherpte  regels voor hygiëne,  toegangscontrole  en het  vermijden van wachtrijen. Wij hebben voor uw bank oplossingen samengesteld die grotendeels op korte termijn ook beschikbaar zijn.

Wij hebben een selectie gemaakt van onze bestsellers voor banken en verzekeraars

Of het nu gaat om naambadges, banners, folderhouders, stoepborden of kliklijsten, VKF-Renzel biedt een breed gamma aan presentatiematerialen. Zie hier onder de meest gekozen artikelen voor de dienstverlenende sector.

Reclame voor banken en verzekeraars - bestseller van VKF Renzel

Op de stoep, in de etalages of bij de ingang van banken en verzekeraars - VKF Renzel biedt een uitgebreid productassortiment om de verkoop van uw producten te bevorderen. Hier vindt u een selectie van de meest populaire productgroepen:

Displays op maat voor Banken en verzekeraars

Als fabrikant van veel producten voor verkoopbevordering, zijn wij ook uw betrouwbare partner als het gaat om speciale POS displays.

hoogwaardige kwaliteit

bij een zeer groot aantal van onze producten

hoogwaardige materialen

wij staan voor kwaliteit

innovatieve technologieën

we gebruiken de nieuwste machines

Onze successen

Al meer dan 30 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner als het gaat om displays, POS materialen en producten voor winkelinrichting.

35 jaren

26 landen

870 werknemers

> 19.000 promotionele producten

wilt u graag persoonlijk advies?

stel uw vraag »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven