VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Plakkaathoezen │ zelfklevend

U zoekt een manier om uw poster of prijskaart op een professionele manier zonder bevestigingsmaterialen te presenteren? In deze categorie vindt u zelfklevende plakkaat- en posterhoezen.

Meer lezen »

 

Klevende hoezen

Zelfklevende hoezen kunnen zonder bevestigingsmaterialen aan vlakke oppervlaktes worden gekleeft. Ons assortiment bestaat onder andere uit statische- en magnetische hoezen en hoezen voorzien van een plaklaag.

Statische hoezen

Statische hoezen zijn alleen in te gebruiken op glazen oppervlaktes, bijvoorbeeld in uw etalage of in auto's. Statische hoezen zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. De hoezen zijn steeds opnieuw te gebruiken en extreem belastbaar (tot 120° C hittebestendig).

Hoezen met een kleeflaag

Onze visitekaarthoezen en maxi-hoezen zijn voorzien van een plaklaag aan de achterkant. De laag op de achterkant kan worden verwijderd waardoor de hoes op elk oppervlak met een gladde en schone ondergrond kan worden opgeplakt. De posterwisseling volgt eenvoudig via de zijkant van de hoes.

Duraframe

Magnetische hoezen

Magnetische hoezen bestaan uit twee transparante folies die samen worden gehouden door een magnetische rand. Het kader kleeft op elk oppervlak met een gladde en schone ondergrond. Zo ook op glazen deuren en etalages. Op glas kunt u de hoes aan beide zijden gebruiken. Dankzij de magnetische rand kan de poster snel worden vervangen. De hoes is gemakkelijk te verwijderen om weer op een ander gladde oppervlak te gebruiken.

Naast ons standaard assortiment klevende hoezen kunnen wij u ook maatwerk leveren!