VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Plakkaatramen │ kunststof

Als producent van plakkaatramen, posterhouders en bijbehorende accessoires kunnen wij u een breed en diep assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen!

Meer lezen »

Plakkaatramen voor een duidelijke communicatie

Niet meer weg te denken uit de retail zijn de plakkaatramen. Vrijwel elke winkel of showroom maakt gebruik van deze posterhouders. Een plakkaartraam is een rechthoekig frame waar reclameuitingen op papier of dun karton tussen geschoven kan worden. Vaak worden de plakkaatramen in combinatie gekocht met U-houders en T-stukken.

Een U-houder is een gevouwen hoesje van transparant PVC dat de poster in de houder beschermd tegen vuil. Het frame van de palakkaatraam bestaat uit een dunne rand aan de binnenkant en een dikke rand aan de buitenkant. Door het dikteverschil van de randen kunnen er diverse clipjes en klemmen aan worden bevestigd zonder dat het los laat of verschuift.

T-stukken zijn een soort klemmen die aan het frame van de plakkaatraam kan worden geklikt. Aan een T-stuk kan bijvoorbeeld een buis worden bevestigd met een voetplaat. Een plakkaatframe met T-stuk, U-houder, buis en voetplaat noemen wij een plakkaatstandaard. Plakkaatstandaards bieden wij ook als complete set aan. Kijk onder plakkaatstandaards voor complete sets.

Plakkaatraam in elke RAL kleur

Plakkaatramen zijn als losse stuks verkrijgbaar in elk gewenste DIN formaat. Wij kunnen elk plakkaatraam in DIN formaat leveren in 10 standaard RAL kleuren. Als producten van deze ramen kunnen wij bij een grote afname de plakkaatraam naar elk gewenste RAL kleur leveren. Omdat de mogelijkheden om plakkaatramen te presenteren vrijwel onbeperkt zijn bieden wij een zeer uitgebreid assortiment accessoires.

Accessoire voor de plakkaatraam

Het grote assortiement clipjes en klemmen maakt de plakkaatraam tot een multifunctionele display. Naast de U-houders en T-stukken zijn er ook nog talrijke klemmen om plakkaatramen op te hangen of te bevestigen. Bijvoorbeeld aan draadmanden en schappen. Als u de plakkaatraam als een staande frame wil gebruiken kunnen wij als accessoires voeten voor het raam leveren.

Heeft u vragen over de plakkaatramen of accessoires? Neem dan telefonisch met ons op of stuur een e-mail, wij staan u graag te woord. U kunt mailen naar verkoop@vkf-renzel.nl