Sluiten
Filter en sorteer

Plakkaatramen voor een duidelijke communicatie

Niet meer weg te denken uit de retail zijn de plakkaatramen. Vrijwel elke winkel of showroom maakt gebruik van deze posterhouders. Een plakkaartraam is een rechthoekig frame waar reclameuitingen op papier of dun karton tussen geschoven kan worden. Vaak worden de plakkaatramen in combinatie gekocht met U-houders en T-stukken.

Een U-houder is een gevouwen hoesje van transparant PVC dat de poster in de houder beschermd tegen vuil.
Het frame van het palakkaatraam bestaat uit een dunne rand aan de binnenkant en een dikke rand aan de buitenkant.
Door het dikteverschil van de randen kunnen er diverse clipjes en klemmen aan worden bevestigd zonder dat het los laat of verschuift.

T-stukken zijn een soort klemmen die aan het frame van de plakkaatraam kan worden geklikt. Aan een T-stuk kan bijvoorbeeld een buis worden bevestigd met een voetplaat. Een plakkaatframe met T-stuk, U-houder, buis en voetplaat noemen wij een plakkaatstandaard. Plakkaatstandaards bieden wij ook als complete set aan. Kijk onder plakkaatstandaards voor complete sets.
 

Plakkaatraam in elke RAL kleur

 

Plakkaatramen zijn als losse stuks verkrijgbaar in elk gewenste DIN formaat. Wij kunnen elk plakkaatraam in DIN formaat leveren in 10 standaard RAL kleuren. Als producten van deze ramen kunnen wij bij een grote afname de plakkaatraam naar elk gewenste RAL kleur leveren. Omdat de mogelijkheden om plakkaatramen te presenteren vrijwel onbeperkt zijn bieden wij een zeer uitgebreid assortiment accessoires.
 

Accessoires voor de plakkaatraam

 

Het grote assortiment clipjes en klemmen maakt het plakkaatraam tot een multifunctionele display.
Naast de U-houders en T-stukken zijn er ook nog talrijke klemmen om plakkaatramen op te hangen of te bevestigen.
Bijvoorbeeld voor aan draadmanden en schappen. Als je het plakkaatraam als een staand frame wilt gebruiken kunnen wij als accessoire voeten hiervoor leveren.

Heb je vragen over de plakkaatramen of bijbehorende accessoires?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail. Wij staan je graag te woord.
Je kan mailen naar: verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten
Naar boven