Presenteer jouw productinformatie, aanbiedingen, veiligheidsplan of plattegrond in één van de vele plakkaatramen of kliklijsten uit het assortiment van VKF-Renzel. Naast ons uitgebreide assortiment plakkaatramen en kliklijsten, leveren wij ter bescherming ook U-houders en afdekfolies. Ontdek ons assortiment in de diverse productgroepen hieronder!
Sluiten
Filter en sorteer

Eigen productie

Als producent van frames en hoezen produceren wij een deel van het assortiment zelf op diverse productielocaties.
Hierdoor heb je niet alleen keuze uit de veel gebruikte DIN formaten, maar ook andere formaten!
Bij grotere aantallen kunnen wij de frames speciaal voor jou op maat maken en in diverse kleuren produceren.
Zie hier voor meer informatie over maatwerk productie en vraag ons altijd naar de mogelijkheden.

 

Prijzen- en productinformatie presenteren door middel van posterframes

Makkelijk en snel prijs- en productinformatie presenteren? Maak dan gebruik van posterframes. Posterframes zijn kaders van kunststof waar papieren inlegvellen in geschoven kunnen worden. De frames zijn leverbaar in diverse formaten van DIN A6 (klein) tot DIN A1 (groot). Voor elk DIN formaat bieden wij in ons assortiment een passende oplossing. Bij grotere aantallen kunnen wij naast de veel gebruikte DIN formaten ook andere gangbare maten naar wens produceren, ook in een speciale kleur. De posterframes zijn standaard al leverbaar in diverse kleuren.

Maak bij de posterframes eventueel ook gebruik van diverse accessoires, zoals bijv. voetplaten of U-houders.
Wij kunnen ook complete standaards leveren. Zie daarvoor het assortiment infostandaards.

Kliklijsten en inschuiframen

Plaats jouw posters in bijpassende frames! De meest voorkomende lijsten zijn de kliklijsten. Het frame van een kliklijst kan aan alle kanten open worden geklapt. Plaats de poster in de lijst, zet het bijgeleverde voorzetfolie voor de poster en klap de profielen van het frame weer dicht. De poster klemt zich op deze manier vast in de lijst.
Kliklijsten zijn er in diverse uitvoeringen. Er is niet alleen een verschil in het formaat, kleur of dikte van de lijst, maar ook voor verschillende toepassingen.

Sommige kliklijsten zijn regenbestendig door een speciaal ontwikkelde rubberen rand. Andere kliklijsten zijn bijvoorbeeld voorzien van een slot. De kliklijsten met een slot zijn zeer geschikt voor posterpresentaties op openbare plaatsen. Naast de kliklijsten hebben wij ook aluminium inschuiframen. Bij deze inschuiframen kunnen de posters of kartonnen borden via de zijkant in de lijst worden geschoven.
Kliklijsten

Posters presenteren op balies, vloeren of op ramen

Maak gebruik van onze „DeskWindo” en „FloorWindo” voor een professionele presentatie op balies en vloeren. In de hoezen van de „Windo”-serie kunnen posters geschoven worden. De hoezen zijn voorzien van een anti-sliplaag. Zo zijn ze niet glad en blijven goed liggen.

Zelfklevende plakkaathoezen zijn hoezen voor het presenteren van posters op muren of ramen. De hoezen kunnen door middel van magneten of een plaklaag worden bevestigd.

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook statische hoezen voor het presenteren van posters op ramen. Statische en magnetische hoezen hebben het voordeel dat de hoezen eenvoudig weer te verwijderen zijn zonder lijm- of andere resten achter te laten.Heb jij vragen over de frames en hoezen uit ons assortiment?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur anders een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl.
Wij helpen jou graag!
Presentatie van een poster op een raam
Menu sluiten
Naar boven