VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Plakkaathoezen │ kunststof

Zoekt u een professionele manier om uw prijs- of productinformatie te presenteren?
Als producent van kunststoffen poster- en prijskaathouders bieden wij u een uitgebreid assortiment hoezen.

Meer lezen »

Prijskaarthoezen voor elke toepassing

Als producent van hoezen bieden wij een uitgebreid assortiment prijskaarthoezen tegen een scherpe prijs! Producten uit ons standaard assortiment houden wij ruim op voorraad waardoor vrijwel alle artikelen uit onze webshop direct geleverd kunnen worden. De hoezen worden vervaardigt uit acrylglas of PVC. Doordat wij onze hoezen zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. Daarnaast kunnen wij hoezen uit ons standaard assortiment aanpassen naar uw wensen.

Plakkaathouders van acrylglas

De acrylglazen houders zijn zeer geschikt voor een professionele posterpresentatie. Vaak worden deze houders opgehangen aan de muur of aan het plafond. De hoezen van acryl zijn uitgerust met zuignappen, haken, boorgaten of plakpunten. De acrylglasdisplay's uit ons standaard assortiment zijn leverbaar met of zonder boorgaten. Deze acrylglasdisplay's worden vaak gebruikt in combinatie met C-haken, hierdoor kunnen de display's eenvoudig worden opgehangen. De acrylglazen houders met plakpunten zijn zeer geschikt om aan een vlakke muur of deur te worden geplakt. Vaak worden deze ook gebruikt als deurbordjes.

PrijskaarthoezenPrijshoezen en energielabels

Prijshoezen zijn multi-inzetbaar. De hoezen worden niet alleen gebruikt voor het aanduiden van prijs informatie maar vele hoezen bieden ook extra ruimte voor het presenteren van productinformatie. Vooral bij grotere en luxe producten loont het zich om extra informate te verschaffen. De prijshoezen en energielabels zijn vervaardigt uit zacht PVC. De meeste hoezen uit ons standaard assortiment zijn voorzien van één of meerdere stansingen. Door de gaten van de stansingen kunnen de hoezen eenvoudig en gemakkelijk worden opgehangen. Naast de hoezen en labels die opgehangen kunnen worden bieden wij ook labels die opgeplakt kunnen worden.
Kijk voor de verschillende hoezen in de productgoep ”prijshoezen”.

Heeft u vragen over onze prijskaarthoezen?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl