Zoek je een professionele manier om een prijs- of productinformatie te presenteren?
Als producent van kunststof poster- en prijskaathouders hebben wij een uitgebreid assortiment hoezen.
Sluiten
Filter en sorteer

Prijskaarthoezen voor elke toepassing

Als producent van hoezen bieden wij een uitgebreid assortiment prijskaarthoezen tegen een scherpe prijs! Producten uit ons standaard assortiment houden wij ruim op voorraad, waardoor vrijwel alle artikelen uit onze webshop direct geleverd kunnen worden. De hoezen worden vervaardigd uit acrylglas of PVC. Doordat wij onze hoezen zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. Daarnaast kunnen wij hoezen uit ons standaard assortiment aanpassen naar jouw wensen.


Posterhouders van acrylglas

De acrylglazen houders zijn zeer geschikt voor een professionele posterpresentatie. Vaak worden deze houders opgehangen aan de muur of plafond. Deze acrylhoezen zijn uitgerust met zuignappen, haken, boorgaten of plakpunten. De acrylglasdisplays uit ons standaard assortiment zijn leverbaar met of zonder boorgaten. Deze acrylglasdisplays worden vaak gebruikt in combinatie met C-haken, hierdoor kunnen de displays eenvoudig worden opgehangen. De acrylglazen houders met plakpunten zijn zeer geschikt om aan een vlakke muur of deur te worden geplakt. Vaak worden deze ook gebruikt als deurbordjes.


Prijshoezen en energielabels

Prijshoezen zijn multi-inzetbaar. De hoezen worden niet alleen gebruikt voor het aanduiden van prijsinformatie, maar veel hoezen bieden ook extra ruimte voor het presenteren van productinformatie. Vooral bij grotere en luxe producten loont het zich om extra informatie te verschaffen. De prijshoezen en energielabels zijn vervaardigd uit zacht PVC. De meeste hoezen uit ons standaard assortiment zijn voorzien van één of meerdere stanzingen. Door de gaten van de stansingen kunnen de hoezen eenvoudig en gemakkelijk worden opgehangen. Naast de hoezen en labels die opgehangen kunnen worden bieden wij ook labels die geplakt kunnen worden. Kijk voor de verschillende hoezen in de productgroep Prijskaarthoezen.

Heb je vragen over onze prijskaarthoezen?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl.
Menu sluiten
Naar boven