Presenteer posters en prijskaarten op een nette manier in hoezen van PVC. De posterhoezen zijn flexibel en er kunnen gemakkelijk posters ingeschoven worden. 
Sluiten
Filter en sorteer

Posterhouder van PVC

Onze posterhouders zijn gemaakt van PVC. De posterhouders zijn vervaardigd uit UV-bestendig PVC-folie. Daardoor is het een flexibele, doch stevige manier om uw posters en prijskaarten te presenteren. De dikte van 0,4 mm zorgt ervoor dat de posterhoes uw poster goed weergeeft en scheurbestendig is. De posterhouder is hiermee een duurzame keuze voor uw presentatie. 

 

Posterhoes inzetten 

De posterhoes is in te zetten waar u maar wilt. Zo kunt u een posterhoes inzetten om uw klanten op de hoogte te brengen van uw openingstijden. Ook kortingsacties of evenementen kunt u presenteren met een posterhoes van PVC. 
 

Statische posterhoes 

Gebruikt u liever geen lijm of stickers op uw pasgewassen ruiten? Logisch! Hier is de statische posterhoes de juiste oplossing voor. Door wrijving wordt de posterhoes statisch waardoor deze gemakkelijk tegen glazen oppervlaktes geplaatst wordt. Ook het verwijderen gaat gemakkelijk en laat geen resten achter.

 

Waterdichte posterhouder

Als u uw informatie buiten wilt presenteren, is het verstandig hiervoor een waterdichte posterhouder te kiezen. De posterhouder wordt veelal gebruikt in tuincentra, bouwmaterialenhandel of overdekte open ruimtes, aangezien deze ruimtes een hoge luchtvochtigheid hebben. Deze waterdichte posterhouder hangt u via de boorgaten aan de bovenzijde.  
 
Het wisselen van uw poster gaat snel en eenvoudig. De opening van de posterhouder bevindt zich onderaan en sluit zich af met een greepsluiting. Hierdoor blijft het vocht buiten en de poster droog. 
 

Posterhoes voor plakkaatramen 

De U-hoes is een posterhoes van PVC speciaal voor de posterhouders van PVC. Met behulp van de posterhoes houdt u uw posters stevig op de plek in de plakkaatraam. Ook is wisselen snel gebeurd. Uw posters blijven in deze posterhoes beschermd tegen stof en zijn daardoor steeds opnieuw te gebruiken.  

Posterhouders bevestigen

De posterhouders zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo kunt u kiezen uit posterhouders met (metalen) ophangogen of met magneet. Maar u kunt ook bij ons terecht voor posterhouders die u in uw posterrail kunt hangen.  
 
Onze posterhoezen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van DIN A0 tot DIN A7. Ook voor uw eigen formaten kunt u bij ons aankloppen. Als producent kunnen wij maatwerk leveren. Bestel dus eenvoudig uw posterhouder op maat. 
 

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven