VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

„FloorWindo” & „DeskWindo”

Uw balie/bureau en vloer is een uitgelezen plek om uw reclameboodschap te communiceren.
Hieronder staan diverse artikelen om deze presentatie mogelijk te maken.

Meer lezen »

 

Opvallend presenteren

Het is moeilijk om tussen alle reclame uitingen op te vallen. Presenteer posters op plaatsen waar uw (potentiële-) klanten het direct zien! Vloeren en balie's zijn een uitgelezen plek om uw communicatie te presenteren. De communicatie valt gelijk op!

Reclame op uw balie of bureau

Gebruiksvoorbeeld floorwindo

De verkoopbalie is misschien wel het belangrijkste POS-locatie binnen een bedrijf. Al uw (potentiële-) klanten komen voorbij deze balie. Of het nu gaat om een balie op de winkelvloer, in een showroom of op een beursstand. Onze „deskwindo” biedt uitkomst om op een eenvoudige wijze posters te presenteren. De „deskwindo” is een stijlvolle dunne hoes met antisliplaag waar eenvoudig posters tussen geschoven kunnen worden. Naast de „deskwindo” bieden wij ook onderleggers voor op bureaus. Maak op uw kantoor ook gebruik van deze bureau onderleggers. De bureau onderleggers in ons assortiment kunnen naar eigen wens worden bedrukt.

Reclame op uw vloer

Voor de presentatie op vloeren bieden wij naast logomatten en vloerstickers ook „floorwindo's”. Een „floorwindo” is net als een „deskwindo” een hoes voor een poster met aan de onderkant een antisliplaag. De „floorwindo” kan worden gebruikt op gladde en vlakke ondergronden. De poster kan op een eenvoudige manier in de hoes geschoven worden.

Heeft u vragen over onze desk- of floorwindo?
Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl