Wandframes zijn handige en efficiënte hulpmiddelen die helpen om belangrijke informatie of aantrekkelijke reclame-inhoud optimaal zichtbaar te presenteren. Deze displays kunnen periodiek, maar ook permanent gebruikt worden op elk verkooppunt, op kantoor of in de werkplaats om belangrijke informatie adequaat te delen.
Sluiten
Filter en sorteer

Reclame maken en informeren met wandframes

Wandframes helpen om belangrijke informatie of aantrekkelijke reclame-inhoud optimaal zichtbaar te presenteren. Je rust de frames uit met inzetstukken, dan wel posters in het betreffende formaat, die dan dus steeds weer opnieuw kunnen worden uitgewisseld. De displays kunnen periodiek, maar ook permanent gebruikt worden op elk verkooppunt, op kantoor of in de werkplaats om belangrijke informatie te delen.

In een wandframe is bijvoorbeeld ruimte voor kantinenieuws, het weekprogramma of een vluchtplan. De frames met beschermfolie zorgen ervoor dat de inzetstukken beschermd zijn tegen vuil en verkleuring. Bovendien zorgt de antireflecterende afdekfolie ervoor dat de inhoud altijd goed leesbaar is.

Naast de aluminium lijsten zijn er ook natuurlijke houten lijsten of kunststof lijsten in vaak velerlei kleuren. De smalle frames geven reclame of informatie op een effectieve maniier weer. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurd wandframe in de kleur van jouw huisstijl. Of kies juist een frame met een houten lijst voor een meer natuurlijke, duurzamere uitstraling.
 
Wandframe met wisselbare inhoud in DIN formaat

Frames voor aan de wand in DIN-formaat

Onze wandframes zijn verkrijgbaar in de formaten DIN A0 tot DIN A6. Klap eenvoudig de frame-profielen open en plaats het betreffende inlegvel. Sommige frames kunnen door zijdelings inschuiven van inhoud voorzien worden of door opspannen. Opspannen betekent dat het frame voorzien wordt van een banner met rondom een ingenaaide pees.

De wandframes voor banners zijn verkrijgbaar in alle bannerformaten, maar ook in de klassieke DIN-formaten. Ook hier kan snel een wisseling worden gedaan door de banner met pees te verwijderen of teen ander e plaatsen. Banners met pees zitten perfect gespannen in het frame.
Met zowel inlegvellen, posters als banners kan het reclamemateriaal geheel naar eigen ideeën vormgeven. Doordat info snel is uit te wisselen en zelfs op korte termijn gecreëerd kan worden, is met wandframes reclame te maken voor diverse doeleinden. Dankzij de DIN-formaat-standaard kan je gemakkelijker steeds weer nieuwe inhoud in het juiste formaat creëren.

 

Wandframes - afgestemd op jouw toepassing

Wandframes kunnen eenvoudig zowel in- als outdoor worden gebruikt. Vaak worden er echter wel aanvullende eisen gesteld aan een outdoor frame. Outdoor wordt het frame blootgesteld aan bijzondere weersinvloeden. Bovendien heeft iedereen dan toegang tot de displays, die meestal onbeheerd zijn.

Door het wandframe op de juiste manier uit te rusten, kan je ook buitenshuis een veilig gebruik garanderen. Een regenbestendig frame garandeert dat de inlegvellen binnenin droog blijven, zelfs bij een stortbui. Door het frame uit te rusten met een antidiefstal beveiliging, kan je de inhoud van het frame beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Vooral op beurzen of binnenshuis kan een wandframe met brandbeveiliging interessant zijn. Deze modellen hebben een B1-certificering volgens DIN 4102. Ze worden als brandvertragend beschouwd en dit is vaak een vereiste op bijvoorbeeld evenementen, in openbare ruimtes of op beurzen.

LED wandframes - reclame maken met lichteffect

Wil je jouw reclame in het juiste licht zetten? Met onze LED wandframes kan je de uw inhoud 24 uur per dag goed verlicht presenteren.

Het profiel van de display is voorzien van slimme LED-technologie. De LED-modules zorgen voor een homogene verlichting van de inhoud. Ook in de categorie lichtframes kan je kiezen uit verschillende formaten!

Nu LED wandframes ontdekken »

Op maat gemaakt door VKF Renzel

In deze webshop bieden wij je een groot aantal verschillende wandframes aan. Ook is het mogelijk om deze frames verder te individualiseren door middel van bedrukking. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een opdruk van een logo. Onze eigen InHouse drukkerij zorgt voor een hoogwaardige uitvoering van de drukspecificaties.

Als producent kunnen wij ook maatwerk of displays op maat aanbieden. Heb je namelijk een frame nodig voor een specifiek evenement, een speciale actie of juist een wandframe in een speciale afmeting? Wij vervaardigen het wandframe graag geheel volgens jouw ideeën.
Menu sluiten
Naar boven