VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Plakkaatramen │ aluminium

Geef uw plakkaat / poster een goede uitstraling met onze alumunium ramen.

Meer lezen »

Plakkaatramen van aluminium

Het gebruik van aluminium posterlijsten geeft uw display materaal een sjieke uitstraling. Door onze eigen productie van alumunium lijsten kunnen wij onze klanten een ruim assortiment aluminium lijsten aanbieden tegen een scherpe prijs! Kijk in de bovenstaande artikelgroepen naar de mogelijkheden.

Aluminium inschuiframen

Tussen de aluminium inschuiframen kunt u een poster schuiven. Deze inschuifframes bieden wij in verschillende DIN-formaten en uitvoeringen. De inschuiframen van de „Eco” serie kunnen tevens worden gebruikt als zuil. De inschuiframen van de serie „Multi” kunnen met behulp van de bijbehorende accessoires op dezelfde manier worden gebruikt als onze plakkaatramen. Wij bieden ook posterframes voor etalages, kijk in ons assortiment onder etalagesystemen. Het inschuifraam „Eco” en de „Multi” wordt zonder voorzetfolie geleverd. Kijk voor de voorzetfolie's bij accessoires.

Kliklijsten

Posterwisseling van een kliklijstDe meest gebruikte lijsten in de retail, in het personen vervoer en in openbare gebouwen! Kliklijsten kenmerken zich door het openklappen van het framewerk. Door het frame aan elke kant open te klappen kan de poster eenvoudig en snel worden verwisseld. De kliklijsten zijn populair geworden vanwege de diverse gebruikstoepassingen. Sommige lijsten zijn regenbestendig en daardoor zeer geschikt voor een buitenpresentatie. Andere kliklijsten zijn voorzien van een antidiefstalbeveiliging of moeilijk ontvlambare afdekfolie.

Spanframes

Spanframes worden gebruikt voor de presentatie aan ramen en glazen puien, bijvoorbeeld bij etalages. De poster in het frame wordt aan elke hoek door klemmen gespannen. Hierdoor wordt de poster strak en recht getrokken. De buizen van het frame zijn leverbaar in een ovale of ronde vorm. Het frame is aan één kant uitgerust met ophangogen. Aan deze ogen kunnen bijvoorbeeld zuignappen of spanlussen worden bevestigd. Kijk onder het kopje accessoires.

Posterframe

Posterframes

Een posterframe lijkt op een fotolijst. Het bestaat uit een frame met een achterplaat. De achterplaat kan door middel van de geïntergreerde ophangogen worden opgehangen en tevens open worden gemaakt. Zie de afbeelding hiernaast als voorbeeld.

Kijk onder accessoires voor de diverse bijbehorende producten en bevestigingsmanieren.