Span een poster in een passend frame!

Sluiten
Filter en sorteer

Het presenteren van reclamemateriaal wordt eenvoudig gemaakt

Spanframes zijn aluminium frames die posters en affiches strak spannen met behulp van spiraalveren. Op deze manier worden reclamematerialen kreukvrij en van hoge kwaliteit gepresenteerd. Het frame kan een ovaal buisprofiel, een rond buisprofiel of een vierkant profiel hebben. 

Het juiste frame voor jouw media

Het in de schijnwerpers zetten van drukwerk gebeurt in slechts een paar stappen. Het dunne aluminium frame bevat spiraalveren in zijn vier hoeken. Aan deze veren bevinden zich, afhankelijk van het artikel, krokodilklemmen of kunststofklemmen. Het affiche wordt aan deze klemmen bevestigd. Dit gebeurt door simpelweg de vier hoeken van het affiche in de klemmen aan de vier hoeken van het afframe te klemmen. En zo is het frame klaar voor tentoonstelling!

Bij het verwisselen van de reclameboodschap in het frame volg je hetzelfde principe. Eerst worden achtereenvolgens de vier klemmen van de oude poster losgemaakt en vervolgens wordt de nieuwe poster ingeklemd. De spanframes zijn verkrijgbaar in de DIN Formaten DIN A4 tot DIN A0.

Flexibel inzetbaar: spanframes

De modellen uit ons online assortiment zijn niet alleen gemakkelijk te hanteren, maar ook eenvoudig te monteren. Dankzij het aluminium materiaal hebben de spanframes een super lichtgewicht.

Zonder gebonden te zijn aan een bepaald gewicht, kunnen de frames natuurlijk flexibel worden ingezet. Voor gebruik op de vloer zijn er standvoeten van acrylglas verkrijgbaar. Er zijn ophangogen, zodat de artikelen van het plafond kunnen worden gehangen. Ook aan wandmontage staat niets in de weg dankzij boorgaten in de kunststof hoeken.

Zoals je ziet, bieden we spanframes voor alle toepassingsgebieden. De artikelen kunnen gemakkelijk op balies en tafels worden geplaatst, aan muren worden opgehangen of direct boven het product worden gehangen. De montage of plaatsing is mogelijk in zowel liggend als staand formaat.

Frames rechtstreeks van de fabrikant

De lichte en veelzijdige spanframes worden rechtstreeks door ons geproduceerd. Als fabrikant van de artikelen zijn we blij om je te adviseren in alle toepassingsgebieden.

Met het oog op het milieu worden onze aluminium frames na productie gedemonteerd en zo compact mogelijk verpakt en geleverd. Op deze manier besparen we onnodige verpakkingsmaterialen en neemt het pakket minder ruimte in de bestelwagen van de bezorger in beslag. Hierdoor blijft de CO2-voetafdruk van het pakket op een laag niveau. Dankzij het eenvoudige steeksysteem van de frames kunnen de frames binnen enkele minuten weer in elkaar worden gezet.

Mocht je andere formaten nodig hebben of een artikel met bijzondere eigenschappen, vraag dan gewoon een op maat gemaakt product bij ons aan. Als producent hebben we veel mogelijkheden op het gebied van het aanpassen van artikelen. We kijken uit naar jouw aanvraag!

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven