Bekijk hier ons assortiment LED kliklijsten.
Met onze verlichte kliklijsten bent u verzekerd van een unieke weergave van uw posters.
 
Sluiten
Filter en sorteer

LED kliklijsten

LED kliklijsten zorgen ervoor dat uw posters goed opvallen. De verlichte kliklijst geeft een extra dimensie aan het ontwerp in de kliklijst en zorgt ervoor dat in het donker of in donkere ruimtes uw poster perfect tot zijn recht komt. Door de LED verlichting lijkt het alsof uw poster wordt weergegeven op een monitor, doordat de print vanaf de achterzijde wordt verlicht. Met een kabellengte van 3,5 meter is het dichtstbijzijnde stopcontact altijd bereikbaar. Met de stekker wordt het lichtframe eenvoudig aan- en uitgeschakeld.

 

Voordelen van een LED kliklijst

Het plaatsen van LED kliklijsten heeft veel voordelen:
  1. Opvallende reclame-uiting, zowel overdag als 's avonds
  2. Een lange levensduur
  3. Geen kleurvervaging
  4. Energiezuinig door LED
  5. Vrijwel geen ontwikkeling van warmte
  6. Eigen logo of afbeelding

Personaliseren van uw LED kliklijst

Naast dat wij standaard kliklijsten kunnen leveren, maken wij uw LED kliklijsten graag helemaal voor u op maat. Op uw verzoek voorzien wij de verlichte kliklijst graag van een passende reclameopdruk. Mocht u een ander formaat of type nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Verlichte kliklijsten geschikt voor iedere ruimte

Onze verlichte kliklijsten zijn geschikt voor in alle ruimtes. Zelfs in slecht verlichte gangen of beurshallen brengt de verlichte kliklijst uw boodschap perfect naar voren. Dankzij de ruimtebesparende framediepte van 18 mm zijn zelfs smalle trappenhuizen uitermate geschikt voor het plaatsen van een LED kliklijst. Of u nu wil adverteren voor een cosmeticalijn, een nieuwe bioscoopfilm, een evenement wil promoten of een poster in het zwembad op wil hangen; wij hebben altijd een geschikte LED kliklijst voor u!
 

Uw verlichte kliklijst aanpassen

De verlichte kliklijst van aluminium geeft een luxe uitstraling en de mogelijkheid posters in een handomdraai te vervangen. Het is zeer eenvoudig om de posters in uw LED kliklijst te vervangen voor een ander ontwerp. Zo kunt u regelmatig uw poster wisselen voor een ander ontwerp door het kliklijst profiel.
 

Verschillende formaten LED kliklijsten

Wij leveren LED kliklijsten in verschillende soorten en formaten. Zo beschikken we bijvoorbeeld over 1-zijdige LED kliklijsten, 2-zijdige LED kliklijsten en over waterdichte kliklijsten. Kies uw gewenste grootte en monteer het in staand of liggend formaat. Hiervoor gebruikt u de twee meegeleverde haken die flexibel te bevestigen zijn. De homogeen verlichte achtergrond zorgt ervoor dat uw reclameboodschap een blijvende indruk achterlaat!
 

Energieverbruik LED kliklijsten

Onze LED kliklijsten zijn zeer energiezuinig. De LED-verlichting gaat daarnaast ontzettend lang mee: tot wel 100.000 branduren!

 
Menu sluiten
Naar boven