Kliklijsten zijn dé manier om posters te presenteren. In ons assortiment vind je kliklijsten in vele soorten en maten geschikt voor binnen en buiten. Zie ons uitgebreide standaard assortiment hieronder.

Extra informatie:
Let bij het plaatsen van je bestelling op de juiste maatvoering zodat je zeker weet dat het drukwerk in de kliklijst past. Twijfel je over het formaat? Bekijk dan hier ons overzicht van de DIN formaten
 
Sluiten
Filter en sorteer

Kliklijsten voor iedere toepassing

Kliklijsten: je komt ze regelmatig tegen. Op het toilet van de kroeg, in de supermarkt, in de sportschool, op kantoor, in het zwembad, je kan het zo gek niet bedenken. Met een kliklijst kan je mooi en makkelijk posters presenteren. Kliklijsten zijn multifunctioneel inzetbaar en daarom geschikt voor iedere situatie.

De reden dat kliklijsten zo populair zijn, is dat ze in een handomdraai open te klikken zijn. Daarnaast zijn de kliklijsten in veel verschillende varianten verkrijgbaar en hebben kliklijsten een zeer interessante prijs, vergeleken met klassieke lijsten. Het is dus de combinatie van gebruiksgemak en prijs wat dit product zo populair maakt.

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een kliklijst in plaats van een klassieke lijst. De reden hiervoor is dat kliklijsten tegenwoordig ook aangeboden worden in diverse kleuren.

Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat posters gemakkelijk en snel te verwisselen zijn. Heb je bijvoorbeeld regelmatig een nieuwe aanbieding die je wil presenteren? Door het snelle kliksysteem kan je gemakkelijk, snel en eenvoudig nieuwe posters, aanbiedingen of drukwerk presenteren.
 

De voordelen van kliklijsten

Kliklijsten zijn niet alleen eenvoudig te monteren en te bedienen, maar er zijn nog meer voordelen aan kliklijsten. Zo wordt het drukwerk goed beschermd wanneer je een kliklijst ophangt. De kliklijst bestaat uit sterk materiaal die bescherming biedt aan een poster, waarbij de poster alsnog zeer goed zichtbaar is. Door de stevige bescherming verkleurt en beschadigt de poster niet waardoor je er langer plezier aan beleeft.

Ook zorgt een kliklijst voor een luxere uitstraling. Even snel een poster aan de muur hangen met plakband is met een kliklijst niet meer nodig. De kliklijsten zijn waterproof, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buitengebruik. 

diverse DIN formaten

brandvertragend

regenwaterbestendig

eigen productie

Kliklijst A1, kliklijst A2, kliklijst A3, kliklijst A4


Welk formaat kliklijst je ook zoekt, bij ons vind je alle formaten.
Kliklijst A0
Kliklijst A1
Kliklijst A2
Kliklijst A3
Kliklijst A4
Kliklijst A5
Kliklijst A6

Kliklijsten kunnen worden gebruikt voor staande en liggende posters. Staat je gewenste formaat hier niet tussen? Dan is er alsnog een grote kans dat wij het formaat wel in ons uitgebreide assortiment hebben. Wij kunnen al vanaf 1 stuk aangepaste formaten en kleuren produceren! Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem gerust even contact met ons op!

Afhankelijk van de plek waar je de kliklijst wilt ophangen adviseren wij welke kliklijst bij je past. Naast dat er kliklijsten voor binnen en buiten zijn, zijn er ook kliklijsten speciaal voor aan lantaarnpalen en kliklijsten met een diefstalbeveiliging. De kliklijsten met diefstalbeveiliging zijn erg geschikt voor openbare ruimtes waar weinig toezicht is, zoals bijvoorbeeld toiletten.

Wil je een belangrijke poster, zoals bijvoorbeeld een ontruimingsplan, in een kliklijst ophangen? Dan adviseren wij je gebruik te maken van brandvertragende kliklijsten. Wekelijks variëren met posters en deze prominent ophangen en verlichten? De LED kliklijsten bieden dan een uitkomst.
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.29-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.31-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.30-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.17-4

Kliklijsten voor binnen en buiten

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten kliklijsten voor zowel binnen- als buitengebruik.
In het assortiment hierboven staan de meest gebruikte modellen. Deze modellen zijn leverbaar in DIN formaten. Sommige kliklijsten zijn warmtebestending of uitgerust met een slot. Wij bieden zelfs draagbare kliklijsten aan en kliklijsten die geschikt zijn voor plaatsing op voertuigen!

Let bij het plaatsen van een bestelling op het juiste formaat, zodat je zeker weet dat het drukwerk in de kliklijst past. Twijfel je over het formaat? Door de standaardisatie van maten worden veel misverstanden voorkomen. Bekijk hiervoor ons overzicht van de DIN formaten.

 

Kliklijsten bestellen bij VKF Renzel

Bij VKF Renzel kan je rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu een kliklijst online. Zo krijgt de poster de aandacht en bescherming die het verdient.

Heb je vragen over onze kliklijsten? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 
Menu sluiten
Naar boven