Kliklijsten

Kliklijsten zijn dé manier om posters te presenteren. In ons assortiment vindt u kliklijsten in vele soorten en maten geschikt voor binnen en buiten. Zie ons uitgebreide standaard assortiment hieronder.

Extra informatie:
Let bij het plaatsen van uw bestelling op de juiste maatvoering zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de kliklijst past. Twijfelt u over het formaat? Bekijk dan hier ons overzicht van de DIN formaten
 
Sluiten
Filter en sorteer

Kliklijsten voor iedere toepassing

Kliklijsten: u komt ze regelmatig tegen. Op het toilet van de kroeg, in de supermarkt, in de sportschool, op kantoor, in het zwembad, u kunt het zo gek niet bedenken. Met een kliklijst kunt u mooi en makkelijk posters presenteren. Kliklijsten zijn multifunctioneel inzetbaar en daarom geschikt voor iedere situatie.

De reden dat kliklijsten zo populair zijn, is dat ze in een handomdraai open te klikken zijn. Daarnaast zijn de kliklijsten in veel verschillende varianten verkrijgbaar en hebben kliklijsten een zeer interessante prijs, vergeleken met klassieke lijsten. Het is dus de combinatie van gebruiksgemak en prijs wat dit product zo populair maakt.

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een kliklijst in plaats van een klassieke lijst. De reden hiervoor is dat kliklijsten tegenwoordig ook aangeboden worden in diverse kleuren.

Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat posters gemakkelijk en snel te verwisselen zijn. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig een nieuwe aanbieding die u wil presenteren? Door het snelle kliksysteem kunt u gemakkelijk, snel en eenvoudig nieuwe posters, aanbiedingen of drukwerk presenteren.
 

De voordelen van kliklijsten

Kliklijsten zijn niet alleen eenvoudig te monteren en te bedienen, maar er zijn nog meer voordelen aan kliklijsten. Zo wordt uw drukwerk goed beschermd wanneer u een kliklijst ophangt. De kliklijst bestaat uit sterk materiaal die bescherming biedt aan uw poster, waarbij de poster alsnog zeer goed zichtbaar is. Door de stevige bescherming verkleurt en beschadigt uw poster niet waardoor u er langer plezier aan beleeft.

Ook zorgt een kliklijst voor een luxere uitstraling. Even snel een poster aan de muur hangen met plakband is met een kliklijst niet meer nodig. De kliklijsten zijn waterproof, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buitengebruik. 

diverse DIN formaten

brandvertragend

regenwaterbestendig

eigen productie

Kliklijst A1, kliklijst A2, kliklijst A3, kliklijst A4


Welk formaat kliklijst u ook zoekt, bij ons vindt u alle formaten.
Kliklijst A0
Kliklijst A1
Kliklijst A2
Kliklijst A3
Kliklijst A4
Kliklijst A5
Kliklijst A6

Kliklijsten kunnen worden gebruikt voor staande en liggende posters. Staat u gewenste formaat hier niet tussen? Dan is er alsnog een grote kans dat wij het formaat wel in ons uitgebreide assortiment hebben. Wij kunnen al vanaf 1 stuk aangepaste formaten en kleuren produceren! Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem gerust even contact met ons op!

Afhankelijk van de plek waar u de kliklijst wilt ophangen adviseren wij welke kliklijst bij u past. Naast dat er kliklijsten voor binnen en buiten zijn, zijn er ook kliklijsten speciaal voor aan lantaarnpalen en kliklijsten met een diefstalbeveiliging. De kliklijsten met diefstalbeveiliging zijn erg geschikt voor openbare ruimtes waar weinig toezicht is, zoals bijvoorbeeld toiletten.

Gaat u een belangrijke poster, zoals bijvoorbeeld een ontruimingsplan, in uw kliklijst ophangen? Dan adviseren wij u gebruik te maken van brandvertragende kliklijsten. Wekelijks variëren met posters en deze prominent ophangen en verlichten? De LED kliklijsten bieden dan een uitkomst.
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.29-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.31-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.30-4
klapprahmen-zum-aufstellen-14-mm-profil-50.0166.17-4

Kliklijsten voor binnen en buiten

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten kliklijsten voor zowel binnen- als buitengebruik.
In het assortiment hierboven staan de meest gebruikte modellen. Deze modellen zijn leverbaar in DIN formaten. Sommige kliklijsten zijn warmtebestending of uitgerust met een slot. Wij bieden zelfs draagbare kliklijsten aan en kliklijsten die geschikt zijn voor plaatsing op voertuigen!

Let bij het plaatsen van uw bestelling op het juiste formaat, zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de kliklijst past. Twijfelt u over het formaat? Door de standaardisatie van maten worden veel misverstanden voorkomen. Bekijk hiervoor ons overzicht van de DIN formaten.

 

Kliklijsten bestellen bij VKF Renzel

Bij VKF Renzel kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw kliklijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die het verdient.

Heeft u vragen over onze kliklijsten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
Menu sluiten
Naar boven